• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já už si asi štěstí na 6linky vybral v týhle lize na dva roky dopředu:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nic tak nepotesi po ranu, kdyz vyrobim implicit za cca 30c naklady, a prodam ho obratem za 10ex - to mi asi hra vynahrazuje ty marne pokusy o 6L :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak ja mam rozhodne v planu SSF, challenge mam uz vesmes splneny, takze si muzu dovolit nejakou zabavu... ale potreboval bych fakt co nejdriv vedet jestli ta liga bude obsahovat Peranduse, nebo jestli mam Cadira koupit, jsem ho ctyrikrat dostal do safehouse, a dohromady mel veci za 850 minci, to je fakt vysmech jako.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: to nebude, klidne bych si nba to i vsadil. To je masovka a bude to opakovani klasiky.. včetně syntezy jako současné ligy.
    Ale třeba překvapí :) Dal bych si nějaké HC vzrůšo..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja doufam ze to daji ted do te kratke ligy co bude, ze to nebude jen nejakej vyber starejch lig... nebo BLAMT! :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Tak to zni hodne zajimave, no rare/magic more fun xD
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Ja uz tak dlouho nekupoval zadne bodiky, ze nemam co utracet :) Ale jinak jsem pro. A souhlasim ze s tema No magic/rare je to fakt sranda :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: hrál jsem pár streamerskejch lig a chvíli jednu vlastní. Co mi přijde jako hrozně zajímavej mod je "nepadají rary a magic předměty". Člověka to hrozně naučí craftit věci a cenit si essencí :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Z jineho soudku, nestudovali ste nahodou nekdo ty podminky na privatni ligu ?
    Napadlo mi jetli se treba nedohodnout kdyby byla chut a lidi a nezkusit si nekdy rozject nejakou privatni "NYX ligu" treba na mesic ci dva ?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: Jo mas pravdu take sem u toho od zacatku vyvoje a ten skok co udelali je az neuveritelnej oproti jinejm hram. A pristup ke komunite maj jednoznacne nejlepsi co sem kdy kde zazil v tom pred nima smekam.
    Ale bohuzel realne poblemy s lagama tam stale sjou. Snad to poresej.

BARTUC: Jo to mas pravdu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A podstatné taky je že na tom jsou Win 10 (64bit je nutnost), jestli někdo jedete na W7 doporučím upgradovat :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Hra se vyvíjí docela hodně z hlediska prostředí na kterém to jede.

V posledních verzích přesunuli technologie na nové directX, což je samo o sobě obrovský pokrok a nese sebou nové optimalizace. Ten engine je lepší, bez debat ale je taky náročnější.

Od začátku jsem hrál POE na nepařících strojích, loni už to ale nešlo a potřeboval jsem upgradnout na něco alespoň trochu lepšího. Pořídil jsem gen 8 i3, 8GB rychlé ram a grafiku 1050Ti a jede to bez jakýchkoliv problémů.

Pro info: Dříve jsem jel na integrovaných grafikách Intel 4000, pak 5000, 4GB ram a shit procesoru, ale vždycky SSD.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: Ale já netvrdím, že je to na hovno, poukazuji na to jak to je. Mě to funguje v pohodě a lagne se mi to jen u syndicatu. To že tobě to jede jak víno neznamená, že to tak jede i ostatním. Píšu co mi říkají kámoši z guildy i mimo ni a věř mi že mají stroje lepší než já i šunky starý 10 let. To že tobě to jede, neznamená že tam ten problém není.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: Jenze ta hra se musi nejak vyvyjet i pro nas, kterym to normalne funguje uz roky. Posledni lagfesty pamatuju jeste na starym kompu, kterej na to proste uplne nemel.
    A myslim si ze nas je vetsina, jen jako u vseho je ta hlucna mensina daleko vic slyset. Kdyby to bylo tak nahovno jak se tu snazis tvrdit, hraci by ubejvali.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKUNK23: kazda online hra ma na hovno optimalizaci. Jeste sem nehral hru, ktera by jela fakt v pohode. Me osobne jede poe na pohodu, obcas mi padnou fps a latence, ale staci restart hry a jedu dal. Jediny, co mi to dela jsou graficky glitche ve meste, ale to neni nic co by me rusilo, protoze tam v podstate nelezu :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw super story - je teda smutny, ze v podstate uplne to samy delam taky od fossil fixu, akortze gamblim za chaosy na malejch vecech, kdezto on za mirrory a tisice exaltu za pokus... ale tak kazdej jsme jinde no :-)

How I duped my way to an Alt Art Alpha Howl... again : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/bftuje/how_i_duped_my_way_to_an_alt_art_alpha_howl_again/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: tak to si pamatuju, ale to jsem pro zmenu tehdy vyresil SSD diskem - PoE je vlastne jedina vec, kvuli kteremu upgraduju PC... :-) Jinak si ale myslim stejne, ze na dnesni pomery PC her je stav PoE jeste dost v pohode. Ostatne proto jsem to tuhle sezonu tak resil, ze prave na lagy zvyklej nejsem, pady realmu co me staly mapu bych napocital za celou sezonu na prstech jedne ruky, ale jasne, v sestrizich streameru kdyz se to spoji dohromady a umocni jeste s tim, ze hrajou HC, tak to muze nekdy vypadat dramaticky.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak super, že si v pohodě. Každopádně optimalizace Poe je v háji od začátku, jistě si jeste pamatujes dobu, kdy si zapl Poe šel si udělat kafe, proběhl se kolem bloku, udělal svačinu vrátil se k PC a Poe furt nabihalo :-) a to měli vsici co znam, pár lidí se na Poe kuli tomu i vybodlo. Ale na druhou stranu je fakt že když vydali war for the atlas, tak se to hooodne zlepsilo. Ale na třetí stranu technické problémy mají furt, stěžuje si na to bambilion lidi na fórech, takže z mého pohledu by se měli spíš soustředit na to jak to vyresit a ne jak tam přidávat víc nepotřebnejch ficur pro tvůj char. Jako chápu že z toho žijou, ale kdyby na kazdou takovou ptakovinu byl vyřešen jeden problém technického rázu tak už ta hra šlape jak svycarsky hodinky. Jistě se najdou lidí kterým to vše šlape super ale těch moc není, stačí mrknout na pár streamu a všude vidíš lagy, pády hry a jiné problémy technického rázu.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SKUNK23: teda na oficialnim jsem neprisel na zpusob jak filtrovat dobre jewely do passivniho stromu, protoze nemaji sum atributu jako poe.trade
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    GURBON: asi tak. na mym 10 let starym i7, 16 GB RAM a Radeonu HD 7900 no problem, ale zase to nejak mohutne nehraju.

strasne me otravuje chodit ty syntetizovany skladacky a vadi mi horsi progress v v betrayalu a delve. minulou ligu sem se ale zase bal chodit mapy, protoze ambush syndikatu byla dost casto ma smrt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam