• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no vidis sakra, to mi ani nedoslo ze tam jsou ty kocky, presto jsem si soulrend instinktivne vybral! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ale notak GGG, kde jsou moje masivní slevy na skill efekty, Soulrend je bez lítajících koček nehratelnej!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak jasne no, ale videl jsem i cleave nebo double strike
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak to je ale samej molten strike ne? :P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja si slibuju, ze to trochu ozije. Melee neni mrtvy, ale nuda. Spousta gemu nefunguje nebo potrebujes nekolik supportu aby jsi neco trefil.
    Maji sanci s tim hodne pohnout.

Uvidime, co ukazou. Za dva tydny zacnou teasovat ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: mam docela obavu aby to nebylo ode zdi ke zdi zase, ono melee ted jako neni spatny - sice vsude vidis vtipny meme jak to je hrozne dead, ale pak kdyz se podivas na postavy lidi, co delaji cortex challenge za 3ex za portal, tak to je jeden melee build za druhym. Tj. na bosse melee nikdy neprestalo byt super, jen do toho vetsinou musis investovat vic, nez to nejakyho caster buildu...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já se ale těším že si dám nějakej melee char příští ligu. Už jsem to nehrál dlouho, cyklon nepočítám :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: to je spis poctem map co das, ja sel po te challenge na 5 esenci takze tech horror/hysteria apod jsem udelal asi 40 tuhle ligu. Nicmene tu challenge jsem koupil nakonec, a samozrejme hned druhej den jsem ji konecne corruptnul taky... :-) Ale moje pointa je, ze vetsina tehle srovnani proste vazne na velikosti statistickeho vzorku, proto obvykle verim jen tomu, co rikaji takovy ty top grind lidi na redditu, co udelaji za den vic map, nez ja za celou ligu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Covece rekl bych, ze RNG dle eccountu ja sem za tech par dnu co sem to hral udelal 2 x essence of histeria, kamos kterej to hraje furt udelal uz kolem 100 pokusu a nic. Sulfite taky furt nema zato potkava betreyal jak na bezicim pasu :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: fakt nevim jak to delate, ja mel celou ligu sulfitu nazbyt, naopak jsem musel parkrat naprazdno vyplejtvat, kdyz uz jsem mel 55k plnejch...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ja si jedu denni delvy a jinak na to pecu, ta skladanka me nechytla vubec .. co se tyce dropu, mam cca 23ex, mohl bych si neco postavit, ale ani se mi nechce, bane je op uz ve starter podobe
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Tohle je prvni liga, ktera me prestala bavit driv nez tesne pred koncem. Myslim ze jsem fakt odolnej jedinec :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Tvl ja nemuzu delvit uz tedka jelikoz toho saska proste nepotkavam, kdyz nevezmu v potaz deily od nej tak ho potkam v prumeru 2x na 30 map a betreyal jakbysmet :)
    Kazdopadne tahle liga se jim podle mne moc nepovedla, nevim teda oficialni cisla jak se hraje, ale z meho okoli to do mesice prestaly hrat skoro vsichni, taky davno nehraju jelikoz me to nechytlo.
    Mno a flashback po 4 to same ne dekuju :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Q&A II

Nechci malovat čerta na zeď, ale až bude betrayal a Nico ještě méně častý a lidi začnou nadávat že nemůžou Delvit, nebo se výrazně zmenší výnosnost z delvu/betrayal, tak můžeme poděkovat těm, kdo není schopen si přepnout na jinou poistavu aby si sebral sulphite...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem zajimavy, vesmes smerem do vzdalenejsi budoucnosti

Forum - Announcements - Developer Q&A - Part I - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2498351
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MRORANGE: Tak to flákam ještě víc než jsem si myslel. Nemám ani 6 dní. Sice těsně, ale stejně. To je skoro doba co nám normálně třetí víkend ligy...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Pěkně ty, tak to rozhodně nedoženu tentokrát už :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jo, jakmile jsem mel ty rng challenge hotovy, tak jsem se rozhodl, ze grind je letos vlastne docela lehkej - beasty aniz bych se snazil, 600 delve v klidu a to vubec nekupuju sulfit, 40 safehouse uplne v pohode kdyz chodim vsechny (coz stejne musim bo jinak bugujou), a na ty nexus bosse mam setup udelanej, jen ho zatim nepouzivam uplne efektivne. Navic se daji sdilet.

Jsem chtel jeste napsat, ze zase tuhle ligu tolik nehraju, ale pak jsem zkusil zkontrolovat ve hre... je to tim, ze spanek se desne precenuje! :-)

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak ale to jedeš na 40 ne?
    Kombinace toho že je to v práci maso za poslední dobu, tak toho že mě na začátku ta synthesis přeci jen tolik nebavila se mi dost podepsala na /played. Imho nedám dohromady, na těch dvou charech co za league mám, ani tejden. Schválně kouknu pak doma, ale chci s tím pohnout ještě. Něco zkusím ještě teď a něco pak ve flashbacku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ja uz finisuju, na flashback mi bude zbejvat jen Cadiro doufam, chybi mi z grindu uz jen asi 50 pater v Delve a 40 nexus bossu... to snad ted za ty 4 dny volna dam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam