• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no, ale bohuzel se nezda, ze by s ni nekdo moc neco hral ted :-( uvidime, kdyz bude cas, tak treba udelam druhej char aspon do 85
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Pledge of hands byla svého času dost dlouho můj oblíbenej unique. Na standardu bych jich dohledal možná 10 v 6L... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: hmm a ted mi padnul 6L Pledge of Hands... hra vysila smisene signaly! :-) To je vubec prvne co mi nejaka legenda padla rovnou 6L.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Do 85 mám u starteru 2 lvly a s worbem se tam dostanu určitě, chci s ním dojet challenge, takže se dostanu minimálně na 90, abych měl nějaké skillpointy atd...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sakra, jsem dropnul BoR a 800% facebreakery, GGG se snazi, abych zmenil build! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja hlavne doufam, ze az lidi daji 95 tak se na to vyserou a zalozej si novej char, presne kvuli tomuhle "zvyseni sance". Jinak asi ten top10 nedam, a je pravda, ze ty postavy prede mnou co se jmenujou jako EasyTopTen se tvari, ze to zabalit nehodlaji... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: pesimisticky mysleni neprijimam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Hmm 3x0 = 1x0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja premejstlim, jestli to tahat na 95 nebo udelat treba dve nebo tri postavy na 85 a zvednout si sanci na drop... 95 bych asi dal, ale s odrenejma usima, kdezto 85 sem schopnej dat za par dni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: map wall je v pohode, podle me to proste zlomis nexusem/delve, jen nesmis chtit vsechno hned prvni den... zatim mi to decela pada v pohode, ale jeste jsem se uplne nerozhodl, jaka moje end level atlas strategie, na ssf se to asi bude shapovat blbe smerem na jedinou mapu... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ja jeste v mapach nechcip, sam nechapu :]
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem se po dlouhý době vrátil k mýmu nejoblíbenějšímu skillu. A musím říct, že Spark s Unleash supportem je fakt hrozně super. Člověk vybleje úplně šílený množství projektilů (a tudíž si to říká o nějakej jewel/combustion build) :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hlavne zjistil, ze ten Dryadus, co jsem dropnul, je svym zpusobem pro me skoro nejlepsi, a snazim se to postavit kolem nej ted, ale nevim no. Je to odklon od puvodniho planu, protoze je pomalej, ale zase bych hrozne rad hral se syntetizovanym stitem pak, bo mam vyzkouseny jak super je to boost pro rychlost hry.
    Jsem vcera zkusil tunu kombinaci gemu, a s nicim nejsem spokojenej (ve smyslu pocitu ze hry, na DPS je vsechno lepsi nez co jsem mel).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ale jewelu je dostatek, takze s tim mit starost nebudes. Ale map wall je na zacatku problem. A pak prezivat ;) mam to nejaky skleneny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: Smite. Idea za tim byla takova, ze SSF melee ma problem s tim ziskat kvalitni pDPS pro end level content. Takze bych mohl jet elemental, a mit zbran, co je proste jen rychla, a skalovat dmg statickou +dmg, protoze umim craftit jewelly, a diky abyss modu o ne nebude nouze. Plus Smite se self-buffuje vlastni aurou, navic ho muzu targetit s ancestral callem tak, aby hitoval bosse dvakrat.

Zatim to ale moc nefunguje, nemam jewelly (bo se mi nechce palit currency na nizkej itemlevel), a rychlou zbran nemuzu nosit bo vsechny chteji 212 dex (mam asi 130). Potrebuju proste vic dni campit pro nejakej slusnejsi equip, aby se mi otevrelo vic moznosti jak to slozit, a teprve pak zacnu rvat currency do craftu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: ty jo, jedna stránka raiderů, že bych si dal ještě?... :) Ale ne radši budu pokračovat v něčem co je slušný a nebudu se plácat v tom jen pro demi. Co vlastně jedeš za skill?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja byl celej prvni den kolem 10. mista, pak jsem sel spat a propadl se nekam na konec stranky, tak jsem to dotahnul zpatky vcera, a vecer jsem si jen na hodinu sel dat veceri/serial, a behem toho me preskocilo 10 lidi... :-) Ale nestresuju, je to maraton ne sprint, doufam lidi narazi na SSF na nejakej problem s map poolem/equipem/ripovanim a casem odpadnou.
    Teda jestli neodpadnu driv ja, protoze muj genialni plan jak predejit tomu, ze mi na melee pravdepodobne nepadne epic zbran, zatim moc nefunguje, a mam dmg tak max na bily mapy, nebo zluty bez beyondu. Ale uz mam dve tabuly a zatim hraju s lucky drop dyadusem...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jenom 2500 míst a začínal jsem o den později, nevidím důvod se tam vůbec objevit dřív než za pár dní kdy by muselo kvanta lidí odpadnout...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: No fuj, jeste se v praci stresovat tim ze jsem mimo prace jeste spal?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste je dobry
    Path of Exile Racing
    https://poe-racing.com/
    pro sledovani toho, o kolik mist jste se propadli zatimco jste ztraceli cas spankem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam