• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: diky :) ja mel 3 chary, ale jen jeden byl 95. ja jeste nikdy nic nevyhral, tak jsem si to ted vybral najednou :]

BARTUC: imho bude furt top.. singltarget o neco lepsi, mensi dosah a rychlost kouzleni, ale obyc packy to bude oneshotovat stejne. akorat leech by byl pro me trochu problem, kdyz zrusili warlord's mark
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Wow, tak to se vyplatilo :D Gratuluju. Ale jako obvykle na mě v poolu nic nezbylo :D A to jsem těch charů nakonec udělal docela dost :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YORK: ja to vidim na winter orb trickstera tuhle ligu, mam na to podobnej nazor jako ty :-D a nebo flicker strike at je prdel
    EXI
    EXI --- ---
    tsi kraavo, jsem nejvetsi lucker.. za flashback jsem dostal ty hmyzi kridla (free box) a ted koukam ze jsem vyhral dva armour packy (lightning a gothic) :O
    YORK
    YORK --- ---
    Já se zřejmě budu držet pravidla, že ve spell lize hraju meleeky a v melee lize tudíž spelly. Vidím to na Holy Flame Totem, kterej pak switchnu na Divine Ire Spell totem se Soulmantlem.

Bohužel asi budu muset jet oslizlýho hierophanta, protože s totemama se teď nic jinýho hrát nedá :\
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Dost silně přemejšlím že si dám roleplay za Brutuse jako berserk. Buď to, nebo možná slayer shield charge, ale to si nelajsnu bez toho aby byl novej shield charge v pob abych měl představu o nějakých číslech...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nejsou tam určitě všechny validní buildy, ale i tak solidní chart pokud se nemůžete rozhodnout...

3.7 Build Selection Flowchart - at least as many bad jokes as the last one or your money back! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...ofexile/comments/bxc17y/37_build_selection_flowchart_at_least_as_many_bad/
    EXI
    EXI --- ---
    PATH of EXILE's 3.7 Legion Patch Notes Summarized - Just the Juicy Bits
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=o8_cIyo5kj0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako s tema novejma bude pure phys uplne parada - Pride + War Banner + Flesh and Stone jako aury, prida 70+ dmg, lepsi nez penetrace! :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no bude to jeste velky laborovani. Pres noc mi doslo ze tam vubec nemam penetraci a tu bych tam urcite mit mel. Chce to tabulu a par hodin pokusovani. Uz aby byl patek!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ono to ma tu druhou vetsi, tj. je to o neco vic. Nevim jak presne se pocita freeze, ale u stunu mi jde spis o to mit 1 co nejvetsi ranu, pokud mozno konzistentni, a mit je za sebou prave tak rychle, nez ten stun konci. Takze novy multistrike sice rozhodne je vyrazny dps boost, nicmene stunu nepomuze, a me je uprimne uplne jedno jestli shapera mlatim minutu nebo dve, pokud je to 100 procent safe protoze jen stoji.
    Ale uvidime, mozna nakonec bude diky novym vecem dmg tak velka, ze si budu moct dovolit i multistrike... :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ono nez bude 6L tak se to vyjasni.
    EVILMIND: ja si rikal ze by to bylo moc, takhle vyjde uberpecka jen jednou za 10 a to jeste jen kdyz se trefim a zmrazim. To nakonec asi bez resolute moc fungovat nebude...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pride aura vypada dobre, a vidim tak 3 support gemy novy co bych mohl mit, lol :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - Path of Exile: Legion Gem Information - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2514087
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: i kdyz koukam jsem spatne pochopil co znamena "treti hit" u multistrike, on je to fakticky 7.-9. hit
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Aha, to to asi mění situaci, to si vyloženě říká o spell totem build se soul mantle...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Sanctum of thoughts - 20% reduced curse effect
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: s ancestral callem bych asi pockal jak presne bude fungovat ten single target cone spread, jestli vubec bude nekde nutnej... ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: kua nj, zazracny tlacitko convert to 3.7 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam