• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ono hodne zalezi co jedes za build. Jak jsem rikal, naschval na resy nekoukam pred A10 a stejne jako jsem se xkrat zhrozil nad minusovejma cislama, tak jsem u jinejch buildu cumel jak puk, ze mi chybi jen 10-20 do kazdyho. V SFF bych se snazil to vyzrat co nejvic na stromu a pak kdyztak ubirat s novym gearem. Na normalu to proste dokoupis....
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: A použít vždy purity na element kterej boss nejvíc dává? Možná je to teda blbej dotaz, ale to napadne jako první mě. Ale osobně to taky moc neřeším, většinou se pohybuju někde kolem těch 40-50 c průběhu lvlování jen díky dropům a sem tam craftu co už zmiňuje YORK:
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: sem tam me nejakej boss sunda, ale max 1-2x a kdyz to nestoji xp tak to neresim. Na pozdejsi jdu kdyztak po lvlu.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Hodně pomůžou enchanty z crafting station v hideoutu. Případně craftování přes essence - můžeš si vybrat jeden rezist, kterej na itemu určitě bude.

Pak taky pomůže, vzít si Aliru (15 all resist), dá se to případně později změnit. Případně jewel z tuším druhýho aktu (20 dex, 6 all resist).
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: napodobne, na SC resim resy v podstate az v A10. Radsi se na ne ani nekoukam abych se nevydesil :D
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: resp. pokud hraju vyjimecne HC, tak resisty resim uz od uplnyho zacatku :)
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: takhle brzo ve hre to skoro neresim a setrim currency do map. equip co napada cestou mi vetsinou bohate staci (pro melee char jsem ted obcas alchnul njk zbran). no a s resistama ti pomuze flaska (bismuth nebo obyc s modem).
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: taky me to lakalo, ale myslim ze mi postaci moje cyclone aoe (btw. na stromu nemam zadny passivky na aoe, jedu pulverize + slayer Impact) :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Super QoL
    PSA: Map device now warns not to waste atlas master mission : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/byj99m/psa_map_device_now_warns_not_to_waste_atlas/
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: tenhle link by snad mel bejt never expire:
    https://discord.gg/2q8WhrK
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: Mam obdobne postrehy, taky nechaneluju a padlo to tak 6 x v nahodnejch situcacich. Kamosovi se stal treba bug ze nemohl probehnout do Cristal Veins, pokazde kdyz pribehl k te skale kam rves ty sutry se mu to zaclo brutalne lagovat a pad na plochu. Nakonec asi na 6 pokus se mu to povedlo... pak uz zase jel v pohode.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja treba nechaneluju a za weekend mi to padlo tak zhruba 8x ale v naprosto nahodilejch situacich.

ORBIT: j jen blik a clovek cuci na plochu.
    Snad to nejak poladej.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: na hc je tohle desna zabava. tech ripu kazdej den pac to nekdo z top 50 neustal a cela ta legie mu dala oneshot :D

krom teda bosse bazaary mapy, ten je prej buglej.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Me se deje to samy, jedu earthquake a nic nechaneluju a pada to desne.
    Tagnu moby, releasne je to, jakmile se dostane nejaky rare mob na screen padne to.
    A pada to ze cela hra crashne, ani chybovou hlasku to neukaze.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me to nespadlo nikdy treba, ale ja jsem vzdycky mimo ne kdyz skonci ten timeout, abych se vyhnul instantum takze ty jejich uvodni animace nevidim...
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: jeden od nas vypozoroval, ze se to deje kdyz chanellujes a zaroven se prehrajou urcity animace. Jemu se to deje s cyclonem a krom legie to dela prej i shaper.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, pořád ještě přemejšlím že si to taky ještě dám. Co mě od toho ale dost odrazuje je fakt, že když releasnu dost legion mobů, tak mi to pravidelně padá...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    Pripada mi ze jim pri tom nerfovani multistrike trochu ujela ruka. Nejak vubec nechapu proc by ho ted mel nekdo pouzivat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    RADICETA: pada to ... laguje to jak pred 4ma rokama..... ale bavi me to vic nez nekolik predchozich lig :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam