• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Announcements - Legion Class Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2557476
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PC Legion - Level 70+
    Slayer 25.63%
    Trickster 16.12%

PC Legion - Level 90+
    Slayer 36.6739%
    Trickster 20.0393%

PC Legion HC only - Level 90+
    Trickster 24.1693%
    Slayer 23.0721%
    Gladiator 12.4138%

Vzacna shoda :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: dva jsou hrozne lehky, je to asi jen zona 70. Ale i tam kazdopadne potrebujes nejakou dmg na generaly no...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jop, taky jsem zacal se stunerem a jeste na ssf, takze mi chybi gear a bez toho jsem nestunoval ani zluty elder guardy.
    Ed je neco naprosto jinyho, akorat na to neni cas ;)

Jsem zvedav, jeste jsem zadnej konflikt nebyl. Ma cenu jet jeden emblem? Nebo mam rovnou jit vsechno co muzu? Ted mam hotovy dva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no prvnich par dni se nam darilo sbirat ze jsme to ve dvou vzdycky dali, ale ted jsme nejak odpadli... :) Kazdopadne v tom boji je fakt masivni vyhoda headhunter, taky lidi zacali prodavat ze tam pujdou s tebou a maji ho na sobe jako service, plus okamzite zdrazil ze dne na den o polovinu... :-( A to mam zrovna build co by z nej benefitoval. Resp. z permastun/groundslam ted mam trochustun/cyclone a premejslim a zmene na fulltime cyclone, bohuzel jako prevazujici mechanika tehle ligy je takova, ze zabijet neco pomalu ale bezpecne je zasadni ekonomicka nevyhoda... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak logicky bych cekal, ze to ziskas zabitim shapera, ale nevim jiste
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: doufám, že až nasbírám dost na 5 run, tak to bude všechno fachat jak má :)
    Je to jako sbírat chahuju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je super, a docela snadno bych do toho mohl swapnout :-)

T16 without attacking : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/c2nl2v/t16_without_attacking/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    by me zajimalo, jestli ten Brutal Restrain bug znamena, ze ted nebude nic stat... :-)

Forum - Announcements - 3.7.2 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2547040
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: uzemi muze sebrat jen tim, ze utoci ze sousedniho policka, kde ma influence - takze musis s tim pocitat a takticky hajit klicovy krizovatky. Navic efektivnejsi je opacny zpusob - nerozsirovat elder uzemi, ale naopak mu ho uzirat z te strany oproti te, kde ho chces, coz ho donuti zabirat shaper uzemi. Takhle jsem minulou i tuhle dotlacil elder uzemi z jednoho rohu do druheho behem skoro minimalniho poctu map, abych si tam udelal ctverec kolem sve elder mapy... :-) Navic je to, v pripade ze se snazis natlacit do stredu, i lacinejsi, protoze ty delas ty low tiery, a elder preleza na red mapy.

Plus, pokud jsi ve fazi, kdy potrebujes sbirat shaper orby z red, tak je nejlepsi nechat eldera spawnout. Protoze pak mas stabilni elder uzemi, ktere nemuze zmizet, takze ti nebude vadit, ze jakmile vyleze na vyssi tier hned ho chces zabit. Navic pokud spawnes eldera ne red mape, tak se pak budou pocitat jeho guardiani do dalsi casti Zana questu (po zabiti elder uzemi na T15), a to presto, ze jsou treba na zlutych.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, krome toho maraketh jsou i laciny celkem, nam zatim kazdej boj neco padlo taky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady kdo si chce zagamblit :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, mam problem s autoritama a dodrzovanim instrukci proste, vim to o sobe ;)

Jinak jsem jeste pak zjistovali jak to presne je, a ono na startu spawne vsech 5 generalu, ale potom uz pri kazdem respawnu ve stredu se objevi nahodne, pripadne se mohou objevit dva stejni na jednom miste (jednou se nam to tam stalo). Tj. tim jsem vyvratil vsechna obvineni na mou adresu ve videu, jakoze "jsi to respawnul spatne", "nahore jsme to uz zabili" a tak podobne... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Tak mi vcera dropl Lycosindale rikam si pohoda prachy a von se v tehle lize prodava za 10c :D A pak sem si chtel poridit Devoto Devotion kterej clovek klasicky kupuje do 5c tak ted stoji 1.4 exa mam ja to ale kliku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND:
    Domain of Timeless Conflict - 5 army battle - Slayer/Cyclone POV - PoE Legion 3.7
    https://www.youtube.com/watch?v=Sl3Rod7FCt4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsme dali 4-way timeless a pak hned 5-way, je to docela sranda, ale jako pokud vam nepadne ten jewel za 40exa, tak se to moc nevyplati, kdyby clovek ty klice kupoval... :-) Ta 4 je zona jen 79 takze se to da v pohode i solo ciste pro unlocknuti pateho slotu v Zane.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, ale musis ho naexpit a corruptnout uspesne na +1, ted ale muze uz takhle padnout
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    692 fusingu, konecne 6L - teda, mezitim jsem koupil jinej, tohle bude nahradni, nez se dostanu k double corruptu a znicim ho v templu :-)

jinak jsem zkousel uber eldera, a ten upgradovanej shaper tam, to je jako masakr, jak se k nemu priblizis tak se hned portne do jinyho rohu, to je jako fakt radost pro melee
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jaha :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to neni moje, to je z redditu :-) to bych se jinak radoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam