• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT:
    EVILMIND:
    nekupuju mapy. mluvim ciste o spotrebe na reroll mapy po alchnuti. a zana mody taky nekupuju. max prihazuju fragment a scaraba.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: me vyhovuje ta predelavka necro, protoze je to tak genericky, ze mi to mozna vystaci na celou ligu, az me prestane bavit s cim zacnu, prehodim to na spektry/zombie/srs/skeliky, proste podle toho na co padne gear..

Treba takovej soulwrest by se mi libil :d
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: AW jsem vzdycky videl jen kdyz nekdo ukazoval, jak se to da udelat hrozne OP na bosse, kdyz do toho nasypes nejaky exalty... :-) Ale nejakej bezne pouzitelnej build asi ne.

ORBIT: jako na karty moc neverim, lidi nejsou blbi a tu cenu rychle prepocitaji. Navic uz ze zkusenosti vim, ze proste nemam skill na to, abych to pushnul do map/bossu tak rychle, ze bych mohl vyznamne vydelat na nejakym preprodeji. Holt budu asi doufat ve stesti, jako obvykle... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: imho na zacatku budou levny, protoze lidi mysli ze jsou shit (nedaji + spektru) :D Coz se rychle zmeni..

na elder helmu je tam div karta.. coz na trade lize muze byt dobra cesta.

Na AW se ptala spousta lidi a co jsem videl vedea a rozhodvory, tak AW je mrtvy. Fungus nedava zbrane v prubehu encounteru. Ende šlus.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako dokonce i minulou ligu, kdy vsichni hrali melee, jsem ty spectre boty delal kdyz jsem vydelaval na HH, a mel jsem tunu korejskych zakazniku. Coz ale asi znamena, ze ted budou drahy jak svina i ty fossily... :-)

Vubec nemluvim o takovejch vecech jako dobry elder bone helmy, na tu jsem nenasetril jeste zadnou ligu. Tam bych si tipnul, ze kdyz ted das na ni 7L s +3 minion, tak pujde za 2-3 mirrory jako prd.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Jediné, kde ti přestanou stačit chaosy je když začneš spamovat drahý zana mody.
    Jinak delve farma přináší fakt mraky chaosů.
    Osobně jsem s chaosama nikdy neměl problém, ale nejsem žádný crafter.

Čeho je málo jsou fusingy, chromy a takový ty blbosti, kterých koupíš na tradu tunu za malo.

Ale rozhodně ssf doporučím, svých 25 chalů jsem si pěkně odehrál, třeba sehant těch X uniq boxů byla takt dřina. Většinu jich dala Zana jako quest
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: zaklad je asi ty mapy nekupovat, ne? proc bys platil za ne?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    btw jakej je nejlepsi zpusob farmit chaosy bez tradovani? napr. na standardu, kdyz dam za 100+% mapu napr. 10c, jak je pak dostanu zpatky, nejlepe s vydelkem? 10c mi v mape nenapada a chaosy maji vendor recipe jen za sety, ne?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---

to bude IC znamenat pri 5 chargich zase phys imunitu nebo jak?

MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: a ještě Cremation, jsem si nemohl vzpomenout na název
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER: Detonate Dead a Volatile Dead
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    :D spíš z toho udělají nějak headline a update příspěvek na ggg webu..
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Mám takový pocit že se Rory rozkecal až moc, celý vlákno je fuč :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ja skoncil ligu s posledni troj challengi za 5way, akuna kill a jeste neco, takze jsem se prehoupnul na 25 :) Nebyl cas na to sileny farmeni ostatnich challu :)

A jasne ze spektry chces co nejvys, ale to co jsem psal ti umozni skoro vsechno a skalovat smerem nahoru to jde jeste hodne..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: no to ne, chces minimalne lvl 83 spectry ne? to je cca 5 procent more dmg rozdil na level, jestli si to pamatuju, coz je dost.

O SSF premyslim, jako vzdycky, ale zase pockam az budou videt challenge. Minule jsem to mel tak pekne rozjety, a nakonec jsem to stejne zabalil po mesici, takze 40 nemam... tak treba ted :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: zajímá tě level 21 pro 4 spektry
    level 21 gem jako základ dostaneš po chvilce.. +2 za ascend a stačí někde sebrat +1 a to nebude takovej problém. Už se na to těším :) Jsem zvědět jak to bude se ssf a novejma dropama, ty hulky apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Plus ale lvl 20 je spectra jen 80, takze stejne kazdej chce minimalne +4 gem jeste, tj. mozna muj tradicni obchod s botama prece jen pokvete... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Super. Takže default 4 spectry easy pro úplne každýho (gem 19 + ascend + DA), a to na dost nizkym levelu. Delve chesta pak cenove uplne jako off limits, kdyz si vzpomenu kolik staly uz predtim, a kolik se jich annulama znicilo... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To psal Rory
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam