• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: koukam Vagan jak se vypracoval :-) jeste teda se vetsinou ridim i podle jejich dropu, treba Rina vim ze nechci, ale vzdycky ho musim nechat dokud nenadropuju veil boty z nej na Cannot be frozen.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak to je asi nejslabsi pokus o scam co jsem osobne zazil... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    netusi nekdo, od jakeho patra ted spawnuje Aul? zona 83 je uz na 171. patre
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muj novej cil asi :-)

6x LvL31 Spectres popping off in Blighted T15 annointed with 75% extra pack size! : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/d3utvq/6x_lvl31_spectres_popping_off_in_blighted_t15/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pada jen v prislusnym kvadrantu - na T15 je to Coves, a od nich pak smerem nahoru. Vetsinou za mapu tak 2-3 padnou, ve filtru se ukazuje extra barvou, nejde prehlidnout.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Jestli jedes spravny mapy a nepada ti to, tak mas bud smulu nebo sis neupdatoval filter
    EXI
    EXI --- ---
    CHA1NDLER: mam taky strict, a wandu vidim kazdou chvili. jedes ssf? ti klidne jednu dam
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Zatím nejsou propsaný do modů, asi tím že je to specifické, ale na stránce itemu jsou

PoEDB: Exile Chronicles
    http://poedb.tw/us/item.php?n=Convoking+Wand
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zdar, mám dobrou zprávu. Podařilo se mi domluvit kanál na nyxím diskordu pro POE.
    https://discord.gg/8f99D7f

Samostatný discord existoval nějaký čas a zel prázdnotou, tak se tam třeba potkáme :)
    Ještě nám k tomu udělá voice.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Hele ja si rikal to samy, ale preskocil jsem na fazi chaosy :D
    A beham mapy kde to pada a sbiram kazdou a alchuju je, casem, neco lepsiho padne (i kdyz ta moje neni spatna) ale +1 je proste lepsi :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: +1 ma nejakej hodne nizkej itemlevel
    Jinak ja je spamuju single bound fossilama (nic jinyho tam stejne nechces)

BTW za 40 je v marketu Delve Stash tab! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Koukám, že craftíš podobně jako já! :D
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    EXI: dik planuju to vycraftit, tak uvidim jakej bude uspěch
    EXI
    EXI --- ---
    TIGERCLAW: zdar, zadnej navod nemam.. nejdriv jsem propalil vsechny alty, pak jsem scour+alch.. no a kdyz mi dosly alchy, tak jsem pouzil chaosy :] bound fossily bych prubnul, ale zadny zatim nemam. pockal jsem si teda na 80+ lvl base (ale nevim jestli to ma vliv na rolly, poeaffix.net zatim mlci)
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    EXI: čest, napsal bys mi pls menší návod jak tuhle wandu craftíš? nějaky fossily nebo prostě spam alt?
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: mam +2 all fire staff a jsem spokojenej. a jeste mi to zvedne navic anger :] pouzivam teda unleash support
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: na nic prave, pojedu zatim klasicky wanda/stit, protoze pledge build je drahej. Hodne drahej. Ale plan je to pak prestavet na MoM, s tim ten novej amulet jak dela MoM do specter, a ta helma co ma eldritch batery.
    Hulka pekna, presne takovou bych chtel udelat... a prodat 8-)
    Kazdopadne vcerejsi crafteni mi vydelalalo na 6L bone helmet pro AG/skeletony, takze doufam se dneska zase bude darit. AG je jako jedina vec, co obcas umre (ale zatim mu nedavam zadny drahy veci), jinak spectra mi neumrela jeste nikdy a skeletoni jen na phys reflect mapach.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: pldge je super, echo echo a at tam das co tam das casti to jako dabel :)
    Ja to mam v planu se skelikama az padne ded reconing.
    Ale mozna zkusim sire of shards kvuli clearu blightů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam