• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Jo, proč ne. Pokus cca 70c, mám něco nasysleno možná čas to zkusit a vylepšit mojí stávající...
    Nicméně tu appku Path of Crafting jsem neměl zkoušet. Hned druhý pokus a 2*+1, top roll minion dmg jinak čistá...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Pro ty co crafti na kseft je to zlaty dul bych rekl :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: No a co s tím jako potom? Annul a doufat že trefíš jeden suffix pro pfeffixes cannot be changed scour a multicraft? Protože tohle má sice 2x+1, ale i kombinace +1 minions a alespoň jeden dobrý top roll buď na minion dmg/attack+cast speed/movement speed je imho lepší. Zvláště pro spektry imho...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A tady máte source:
    Crafting +2 to Minion Gems Wand : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/dcdlxl/crafting_2_to_minion_gems_wand/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    how to craft a +2 minion wand using Shuddering+Metallic+Jagged+Corroded fossils

neni to 100, musite rolnout aspon dva prefixy.
    Je to +1 minion a +1 to all spells.
    A musi to byt convocing wand :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jde, vecer az budu u kompu postnu vysledek i s postupem.
    4socket resonator a fosily, ktery vylouci vsechno krom toho.
    Takze na ssf tezky. 4resonator jsem potkal jeden, nastesti jsem rollnul dost prefixu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to jde jo? to se mi nechce verit, ta summonerska wanda ma tolik veci, ze mi prijde docela nemozny tam cilene craftnout +1
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nemate nekdo ulozenej ten post z redditu na craft +1 minion +1 all spells wandky?
    EXI
    EXI --- ---
    kdyz zabijes bosse v mapce, tak mas sanci, ze ti prida misi pro bilou/zlutou/cervenou mapu a nahodneho mastera. napravo v atlasu pak vidis, kolik jich pro danej tier map mas. pak staci vzit libovolnou mapu, kliknout na mastera a dat atlas misi
    GURBON
    GURBON --- ---
    Muze mi nekdo prosim vysvetlit jak ted fungujou mise pro mastery? Sem tam mi to napise, ze jsem obdrzel misi, ale v atlasu se nic neobevuje.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Grats :) ja takhle uz dostal dve v ruznych ligach, vzdycky potesi..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: deathmark single target srs, pripadne srs vyndat ze slotu nebo weapon swap.

Tak shore rikas? Zkusim, jen je tezky ziskat konkretni prophecy na ssf :/ no budu se snazit.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Já z toho boxu neviděl nikdy nic jinýho, než prsten :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Musim se pochlubit jake me potkalo vcera RNG. Rozjel sem novej char, akorat bezim k Daressovi ve 4 actu a potkam uni box. Vysledek nize :)
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...8617313271561936/4D3FB9FF26C145DC3D50CDE224F37DF67CAD637B/
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...8617313271562538/893D3EC1ACC17A5F79428BC6829AFEFF58E35163/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak zatim nevim jen jak dat challenge v Tower, tam triky se sumonama moc nefungujou kdyz musim neco zabijet, soucasne neco jinyho nesmim zabijet, a soucasne nesmim dostat zadnou dmg, pfff.

Plus ta challenge v Temple, to je peklo, se mi skoro kazdej temple podari tam mit ty dve mistnosti, ale vzdycky ho nejak zabiju omylem, casto vubec nevim jak. Resp. prvnich nekolik pokusu mi trvalo, nez mi doslo, ze tam vlastne nejsem sam, a debilni Alva mi ho zastreli kdyz mu necham jen 1 hp :-) od ty doby se snazim ho dostat jen na culling, ale nedari se.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Prophecy na beyond bosse (Mysterious Invaders), pak ji tocit na Shore, dokud nesepne. Pak muzes bud vyhanet ducha z toho bosse, a doufat ze skoci do beyonda co sis tam natahnul, nebo to jeste pojistit tou druhou profesi, co ty duchy generuje (Ending the Torment), a co se da na jedne mape pouzit opakovane. Ja si koupit deset tech beyond profesi, a dal jsem to na prvni, a tusim asi na treti vyhaneci profesi.
    Kdybych to delal znova, asi bych si vybral spis co nejnizsi tier otevrene mapy, abych tam bez sumonu zbytecne nemusel chcipat (Jungle Valley treba), ducha z Shore bosse se mi nejak nedarilo, tam je nejakej takovej trik pouzitelnej snad kazdou ligu, a vzdycky to tam poseru... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem dneska pouzil ancient orby na dodelani uniq map challenge. Neni to easy, nektery ty veci.

Nemate napad jak udelat posednutyho beyond bosse? Rikal jsem si jestli by to neslo pres prophecy a delve node s beyondem..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: aha mas pravdu, jsem to precetl spatne... Jako tuhle ligu jsem na exalt slamy moc stesti nemel, ale mam ring kde by presne tohle mohlo fungovat. BTW jsem koukal, ze jedu skoro ssf :-) krome amuletu a stitu uz nosim jen samy veci, co jsem si ukraftil sam.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: :D coz presne odpovida tomu co jsem psal, resp v nejlepsim pripade :)
    Kdyz budes mit nazacatku +1 to all gems, multimod a dalsi 4 crafty ..

Ale roozhodne to je cool pro minmaxing.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to prave neni, protoze kdyz odsranis neco jineho, co jsi tam mastercraftnul, tak to muzes vratit zpatky, coz ve valne vetsine bude neco za par alchu/chaosu. Takze brick je to jen kdyz to trefi to, co tam bylo nenacraftene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam