• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: no motivace, leda tak pro ty co jsou za 4 hodiny na konci pribehu obleceny v 6L brneni. Po tech letech furt nechapu jak to delaj.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Wow, dobra motivace na ssf hc ligu ;)

Forum - Announcements - Path of Exile: Conquerors of the Atlas - Awakener Kill Event - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2684989
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Diablo 4 vs Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=lb0lWpiGZgw
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: welcome to club :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A JO!
    You have been awarded 1x Fiery Eyes.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trochu se zpozdenim :D

You have been awarded 1x Infernal Weapon Effect
    EXI
    EXI --- ---
    CRACKY_: 40x shaper a zadnej HO.. stejne je hnusnej. chtel jsem teda starforge a ten taky nepadl... FK MY RNG. RaGe. unINStaLL poE not really
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jestli jeste nekdo chcete pofarmit levneji shaper HO, tak ted je asi ten idealni cas...

Shaper Guardian Maps are no longer found on the Atlas. Instead, you will be able to find them through Zana missions. They will continue to drop their unique items and fragments. Combining each of the Shaper Fragments will continue to open portals to The Shaper's Realm. If you're interested in obtaining the Celestial Hideout, you'll want to do so before these changes, as access to the Shaper encounter is likely to be more difficult and expensive than it is currently.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Cervenejsi uz to asi nebude :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: :DDD ja si nebyl jistej kdy jsem to linkoval a jestli ten pred lety linknutej ucet je ten aktualni, tak jsem to odpojil/pripojil :)
    Ted koukam ze mi tam jeste naskakali dalsi odmeny - pet, stopy, voci ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: tak hovno smula, je to komplot! Muj ucet je taky linknutej s Twitchem uz roky.

PROOF the twitch drop is/was BROKEN and has nothing to do with RNG. : pathofexile
    https://www.reddit.com/..._iswas_broken_and_has/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: Já jsem snad všechny vyšší oleje pro challenge musel nakoupit. Vyloženě dropy jsem měl snad jeden silver a možná pár black. Ale jak jsem měl kvanta těch nižších, vyvyndořil jsem je až na ty vysoký.
    Jako ač se mi blight líbil hodně, tak jsem poe dropnul hned jak jsem měl 36. Droprate blighted maps a s nimi spojené technické problémy mě dost odradili. To že se už docela dlouho neměnily mapy a s tím spojený content tomu taky moc nepomohlo. Úplně nechápu jak někdo může dva měsíce farmit shapera/UE, mě to stačilo 14 dní, protože jsem chtěl shroud, ale než jsem ho dropnul, měl jsem 36 hotových a už se mi nechtělo ty miny rozjíždět. Možná to zkusím v Metamorph. Nicméně jsem rád že se nám zase v endgame něco vymění a bude to zase čerstvý.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: takytak.. navic mi na lize prestalo rng uplne prat - jako 150 shaper guardianu a zadnej opa/black/silver/gold oil? zadnej cennej uniq, proste NIC. ex mi padl z breache a z legionu, ale z blight prd. takze tech 0 dropu me akorat tak sebralo zbyvajici motivaci poe vubec poustet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja nic :-( a to jsem poctive koukal furt skoro
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    aha (z Thank you od Chrise)
    I'm super sorry that the way we're awarding the Twitch Drops from the weekend has been taking a while. It backlogged up to 24 hours and is still awarding them. This caused a lot of people to be upset that they didn't win anything when they're actually in the queue to receive awards.

You have been awarded 1x Infernal Footprints Effect
    You have been awarded 1x Ultimate Chaos Cloak
    You have been awarded 1x Ultimate Chaos Bundle

Takže si to zkontrolujte ještě, ty zprávy mi přišli až včera. Takže za mě spokojenost :) Nicméně naprostou většinu z toho jsem opravdu koukal (prakticky kromě race, ten jsem si dal pak ze záznamu), i když jen třeba na pozadí při farmení warframu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: ovládání nyxu je naštěstí stále jednodušší než facebook :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: bacha, to je záhlaví, nástěnka je jiná funkce... ;-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Updatnul jsem nástěnku s odkazama na novou ligu a nové info.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    You have been awarded 1x Fire Portal Effect
    GURBON
    GURBON --- ---
    Blood knight weapon effect 1x :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam