• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jenom bych chtel jeste podotknout, ze bych chtel tentokrat postavu se zamerenim na bossing s trosku decentnim mapingem. Zatim sem dycky hral chary co byly spis zamereny na maping
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: pri takovejch zmenach hry mi HC do zacatku prijde jako dobrej masochismus, kdyz neznas vubec mechaniky novejch bossu, ne? :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Ne díky :)
    Nejvíc inklinuju k Caustic arrow, nejspíš trickster
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak i to je dobry, ze ti aspon zustanou buffy a vaal charge
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak i to je dobry, ze ti aspon zustanou buffy a vaal charge
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Plánujete někdo HC? Co pojedete za buildy?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, co se týká Atziri souhlas. Imho ano, jen dojde k té změně, že jako u shaper guardianů budou elder guardiani (aréna) součástí mapy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak zalezi, jestli budou mit guardiani furt stejnou arenu, to na nich bylo nejtezsi... kdyby bylo vsechno pekne na volnem prostoru jako ten metamorph boss, to by bylo bozi :-) Jinak bych to nepodcenoval, mi stacila i jen blba Atziri v temple, normalni Atziri povazuju za easy, a deathless jsem daval i uber verzi, ale v temple stacilo, aby to byl najednou level 83 a k tomu par tech modu, a hned jsem dostaval hustou sodu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Tak instantit asi nebude, ale jestliže bude fight trvat déle, tak při nepěkných map modech můžou být některý guardiani nepříjemný. Já to moc na defense neměl a občas mi UE, nebo nehezky namodovaný guardiani nějaký spektry sejmuli i teď.

A bacha (to je i pro ostatní a netýká se jen specter) i elder guardiani se teď počítají jako mapa, takže se uplatňují map mody a některý budou zajímavý....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: jsem koukal ten armor tam je o nejaky sileny procenta, ale maji malej base - a naopak jako majitele spellcast specter me posileni armor nepratel jako vubec nevadi samozrejme. Hlavne asi jde o zivoty. Osobne mi teda v 3.8 neumrela zadna spectra ani jednou, ani tam kde ostatni fnukali ze jim umiraj, ale mel jsem to extremne ladeny pro jejich max HP/resisty, doufam to bude stacit i ted. Protoze to by bylo jako smutny, kdyby nejakej z tech novejch bossu spectry instantil... :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, je to tohle samostatné rozhraní zdá se. Zůstane ti to co pak padne z toho metamorf bosse. Takže imho aby člověk měl možnost vyvolat ty velký bosse z bossů, nebude stačit jen killnout bosse mapy a sebrat z něj kousek, ale vyvolat metamorfa v mapě, z něj sebrat kousek a z toho pak bosse z bossů, na což má být speciální lokace, imho něco ve stylu beastiary.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Posílení se týká především bossů na životech. Co se týká mobek, je tam nějaký armour a teoreticky resisty. Imho ale ten armour nebude mít prakticky na spektry dopad, nebo jen minimální, protože tam nemáš pořádnej scaling. A jestli se nepletu tak resisty mají minioni pevně daný, takže to imho mít dopad taky nebude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to vypada docela dobre, plus je to dobrovolne... predpokladam to teda znamena, ze ty metamorph kousky za a nezabiraji misto v inventari, a za b zmizi, pokud tu mapu zavres?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: no ja uz nekdy predminule koupil ty soulrend kocky, a pak jsem to nehral... :-) a na spectry mam ten krvavej skin, ale tenhle novej mi prijde ze jsou o hodne vic videt, coz mam zkusenosti ze potrebuju nejvic, u spellcast specter co se nedrzi defaultne u tebe proste chces presne vedet kde jsou.

Jinak premejslim, jestli obecne posileni monster bude znamenat, ze i spectry budou lepsi? :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    btw torrent up

Forum - Announcements - Path of Exile: Conquerors of the Atlas Launches Soon - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2688226
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Za mě arc.

EVILMIND: Jsem na tom podobně, taky jsem si je pořídil. Ale přemejšlím zda půjdu zase do specter, nebo nějaký dot, pravděpodobně caustic arrow. Ale bojím se že s tím buffem endgame věcí ten caustic bude nakonec nedostačující. Ale ještě mám 11 hodin na rozhodnutí :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Path of Exile: Metamorph Map Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=UNvf1pl5JZE&feature=share

Pokud to někdo minul (já třeba jo), ale ty "orgány" se musí sbírat, nesbírá se to samo...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si zrovna koupil arcane effect na spectry, v ramci pripravy na vecer (resp. spectry jsou v A3, tak spis na zejtra)
    tak asi budu hrat spectry :-)
    bych je konecne jednou rad zkusil s tim PoH, protoze to chci udelat vzdycky, ale pak se mi vetsinou zalibi 1h build a uz se mi to nechce menit ve chvili, kdy mam dost currency na prepnuti, ale tentokrat vydrzim!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    CARTMAN: nevsim, no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam