• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REFLEX: pokud myslis takove to tlacitko resetovat, co maji starsi postavy, tak to je jednorazove. Nicmene tree se da zcela volne prekreslovat kdykoliv, slouzi k tomu regret orby.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Poradite nejaky Marauder build pro zacatecnika? Kolik mam moznosti resetovat ten passive skill tree? :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem to zkusil, a nebylo to jako uplne beznadejny, chcipnul jsem spis na nedostatek skillu, nez ze by za to mohla hra... :-) Kazdopadne uz tam ohlasili nejaky zmeny, podle me nejvetsi problem je, ze to je trochu frustrujici, kdyz vetsinu casu je schovanej v tom oblaku, a vlastne nikdy nevis kdy do nej jde jit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Na to se radsi nebudu koukat nebo bych se bal :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: to je solidni bullshit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: i kdyz tady to vypada, ze problem neni uplne v sumonech

Metamorph SSF HC awakener rip. Necro zombies + skeletons. 16/32 watchstones
    https://www.youtube.com/watch?v=SZ301zyx5JQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: prej jo... jeste tam nejsem tak nevim, mam teprve awaken level 2 (na bosse muzes kdyz mas 4)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me teda vic zajima, kdy opravi zamrzani v Delve, a porad jeste obcasne zamrzani Metamorphu pri spawnu - treba Zana dont die mapy vubec ani nezkousim kvuli tomu. Sice se to po te oprave AMD zlepsilo, ale uplne ok to jako furt neni... :-(

Plus tam je zjevne dost bugu kolem odemykani atlasu, zatim me teda zadnej nepostihnul, ale co jsem cetl tak jich je dost definitivnich (jakoze udelas neco blbe a uz si s touhle postavou v atlase nezahrajes). Jinak me ten mechanismus ale bavi, hlavne jeho objevovani, schvalne nectu nic kolem toho.

A radsi nebudu ani zacinat o tom, ze ty hlavni bossove tehle ligy instakillujou summony bez ohledu na jejich vlastnosti... :-((
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Aleluja
    Note: Later this week we will deploy a patch that changes it so that Metamorph samples are collected automatically when monsters die.

Forum - Patch Notes - 3.9.0d Patch Notes (restartless) - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2695390/page/1#p22619187
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: napis jak jsi dopadl, moji metamorfove jsou taky slepi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tabulka co ktery boss dropuje za vnitrnosti
    vubec nemam oci, zkusim jestli nejaka z tech map kde maji vetsi sanci bude fungovat :)

maps - Tabulky Google
    https://docs.google.com/...sheets/d/1E_TKI-OfwZRlF317EBSozExN3E_2bVBT3dYNImnmfNM/edit#gid=1649435598
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jn, to je takovy to... OK I'm done for this league :-D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Me zase pobavil frajer, co druhej den ligy dropnul z beasta Headhunter.... 0_o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hlavne to snad ani nemohli delat breachstonama jako vzdycky, tolik jich nemuze bejt na prodej? Si pockam az nekdo zase napise svuj pribeh na reddit... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    to sou dobytci :-D Já nedal lvl 100 ani v součtu za všechny svoje odehrany chary zatim :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem rano lognul, a nekdo zrovna dal level 100 :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    jsem ve frontě, ale je to divný, stránky ještě nefrčí
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE: sakra, nojo jsem jeste rozespalej :]
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: taky Radeon s intel cpu. No zkusim driver, ten co tam mam je pres rok starej.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EXI: to je tweet ze včerejška ovšem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam