• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady je pekne videt, jak se s tema virama vyporadal Havoc, to vypada chytre... jdu zkusit :-)

#2 SSFHC Awakener Kill - Skeleton Juggernaut : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/edo9g8/2_ssfhc_awakener_kill_skeleton_juggernaut/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: je prava, ze driv sis asi mohl vybrat aspon jednoho z bossu kde to byla jedna ze dvou moznosti... :) Kazdopadne porad je nejlepsi sazka na mapy, co maji 2-3 bosse na konci, idealne twinned, a pak proste pouzit jen oko, u vyssich tieru jedna uniq cast sezere pres polovinu toho sloupce, takze pak staci skoro cokoliv aby byl full.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    GURBON: jo me prvni login do hry vzdy vyhodi chyba a cas od casu to padne
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GURBON: zkusím, dík za tip
    GURBON
    GURBON --- ---
    RADICETA: Posledních pár dní se mi to děsivě sralo na Frankfurtu, když sem se přepnul na Milano nebo Amstr, bylo to OK.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: myslim, ze se staly jeste vic rare :S
    EXI
    EXI --- ---
    prijde mi, ze jednu vec opravi a dve rozbijou
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    nevím, mě se ode dneška ta hra po deseti minutách začne sekat nehratelnym způsobem, tak snad další patch
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: jo, myslel jsem "do ted"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: to prave po tomhle patchi uz nemaji :-)

Ale predtim fakt vetsine lidi chybely oci, ja je bezne kupoval do 3 chaosu pokud byly protoze vseho ostatniho mam kotel.

Jinak teda ta influence a naslednej spawn Elderslayeru se porad chova divne, jsem byl asi celej den zaseklej na tom, ze jsem nemohl dostat influenci na 4 vnitrni casti (16 watchstonu pro rohy uz jsem mel), a nic proste. Pak jsem po nejakem patchi najednou dostal 3 influence, ale pro zmenu proste ne a ne spawnout citadelu, ani po treba 8 ruznejch mapach z toho kvadrantu. A dneska rano jsem sel jen rychle pro pantheon na tier 1 mapu, bo jinou verzi jsem nemel, a spawnula citadela, ja myslel ze mi jebne... :-) Pritom se tam jasne pise, ze region musi byt level 4 (coz byl). Resp. ted uz se to nepise, v tom patchi to pisou vic po lopate, bo to lidem moc nedochazelo...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Ne nutně. Jen každý běhá jiné mapy. Různí bossové mají šanci na drop daného kousku a některé dokonce nemají v poolu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: ja uz mam watchstony dva :-) ale zatim jen tak random mapim. Sranda je, ze kdyz se zjevi na mape nejakej ten exile, tak je ta mapa obcas dost kruta
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Já jsem dostal první watchstone. Ale mám prostě asi 15 plic, 12 mozků, k tomu snad jedny oči a tím končím. Je to fakt divný :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: zajimavy :-D ja se zatim pomalu placam nekde kolem t5 map, protoze nemam tolik casu na hrani a hlavne mi to vubec nejak nepada, takze jedu pekne pomalinku polehounku + se ucim s mine buildem, ale je to prca :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: já mám plic asi 15 :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja mam oci asi ctvery, co nemam sou plice :-D Ale zatim se s tema svejma placackama z lvlu 20 neodvazim jit na toho metamorfa :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: zrovna kdyz se naucim hledat oci, tak se stanou min rare, sakra :-0
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tomu říkám qol, samý vzlepšení týkající se metamorph/atlasu a boss fightů

Forum - Patch Notes - 3.9.1 Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2701746
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uzitecnej tip pokud se vam hromadi vsechny organy krome oci - To search for a specific organ (eye, brain, ...) on official trade site, you simply choose "Metamorph Sample" in item category and type "*eye" in the search bar.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    [–]parzival1423 10 points 5 hours ago
    Any ETA on the patch with auto pickup? Lots of people are eagerly waiting!! Know anything?

permalinkembedsaveparentreportgive awardreply

[–]RhysGGGGGG Programmer 63 points 5 hours ago
    We have to make sure everything is well-tested and works correctly first. Hopefully we can deploy the patch today or tomorrow, but it depends on any issues that may arise from QA and need fixing.

permalinkembedsaveparentreportgive awardreply
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam