• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jsem v dole asi na 390 patre, a uz to neni vubec bezpecny, a jelikoz challenge je 600, tak budu muset sahnout k tradicni volbe. Headhunter... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Minera asi zalozim pokud se mi nepodari dlouho zabit Awakenera - i kdyz posledni pokus byl docela nadejnej uz, posral jsem si to jen ze jsem nemel dost nahlas jak mluvi a chybne jsem vyhodnotil kdy se prepne, a bohuzel v tom boji smrt ten run celej zajebe pak.
    Mineri ty jeho faze proste instanti, coz se jako hraje trosku lip pak... :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EXI
    EXI --- ---
    Barebones Noob Survival Kit: For someone at the endgame who has no idea what's happening
    https://www.youtube.com/watch?v=CuwYkYq1X3k
    EXI
    EXI --- ---
    Introducing Path of Accounting, A Replacement of POE Trade Macro using the Official API! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/elfium/introducing_path_of_accounting_a_replacement_of/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KU_RE: hraj ligu, pokud nehrajes od zacatku a nemas vse v maliku, nebo nemas na hrani cca 20 hodin denne, tak stejne nemas sanci vse obsahnout :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Hraj novou ligu. :)
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    mam dalsi mozna blbej dotaz :)

jsou soucasti ligy vzdy vsechny mechaniky co jsou momentalne ve standartu + nova?
    nebo je to jakoby vanilla + novy content?
    jo kdyz si to po sobe ted ctu tak trochu tusim odpoved...

nevim jestli ma pro me smysl zkouset hrat tu ligu nebo ne, kdyz jeste tapu ve vsech nuancich zakladni hry.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Tyjo, já mám pocit, že jsem ten pásek asi dropnul, budu se muset večer podívat! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Tak je to beta, ale uvidime treba to bude ok. Jak pises trade macro je posledni 2 ligy dost v haji...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: zatim to teda nic neumi, ale budu optimista, ze tam ten clovek rychle zakomponuje veci z trade makra, co ale pobezi primo na API
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    graficka nahrada trade makra, ktere v posledni dobe je dost v krizi

GitHub - domialex/Sidekick: A Path of Exile helper
    https://github.com/domialex/Sidekick
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: v diskusi jsou lidi co to realne hrajou, a ten belt je ciste jako pro meme ucely, jinak to aktivujou rucne normalne
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: pasek nemam.. tak nic no :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: a pasek mas?
    to uz bychom meli dohromady build :d brneni mam
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: ja ted utratil 5 ancient orbu a mam 3x writing jar :) ted jeste to brneni aby padlo
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Cool, fakt peknej build, skoda ze jsem nikdy nemel tolik writing jars, aby to stalo za to :) A bez toho beltu to asi taky nebude ono :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: nepochopil jsem sekvenci imprint / split / imprint, ja si vzdycky myslel buhviproc, ze to nezachovava linky... kurna jsem mohl bejt tak bohatej v minulejch ligach! :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: prosím rozvést.. cos nepochopil?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    hrajete to někdo na ps4?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam