• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: Já jsem se třeba díky ssf v tý hře fakt hodně zlepšil, donutilo mě to právě dost přemejšlet nad buildama, naučit se nějak craftit a tak.

Ostatně Shapera jsem dal právě na ssf a byl to dost rewarding pocit :)
    EXI
    EXI --- ---
    KU_RE: je to hlavne o tom, co te bavi. klasicky si vyberes build, nafarmis currency a nakoupis equip. na ssf rozjedes nejdriv build, ktery neni zavisly na vybave a pak uz dalsi vyvoj urcuji prave dropy. musis byt kreativni s tim co mas, a to je pro me ta prava zabava. zadny kopirovani op buildu podle navodu. pekne si vychytavam vlastni buildy, a ze nedam toho nejhustsiho end game bosse me vubec netrapi. takze i pro nektere casual hrace to muze byt vetsi zabava, stejne jako nekdo hraje jen hc
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    EXI: makes sense. takze pro casual hrace absolutne zadnej duvod to hrat na SSF, z grindu se akorat stava mnohem vetsi grind..
    EXI
    EXI --- ---
    KU_RE: neni, uz jen z toho duvodu, ze kdykoliv muzes prejit na normalni ligu
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    KU_RE: Neměl by být.
    KU_RE
    KU_RE --- ---
    EVILMIND: a to je jen tvoje subjektivni pozorovani, nebo je v SSF upravenej nejak drop, aby to bylo vic friendly?
    EXI
    EXI --- ---
    Metamorfove dropujou hodne uniqu, takze gucci liga se k nim paradne hodi (+ancient orby jsou fajn). Ale s enchantem nepocitam (morfove dropujou jen rare enchanty navic), ale kdyby se nejakej dobrej povedl, tak rozjedu snad dalsi char jeste. Jen HPcek mam teda malo, na lvl 82 3.7k :D A jedu stale na 4L. Takze pokud najdu posledni dva trialy, taxe do uberlabu moc nepohrnu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sakra skoda ze jsem si toho nevsimnul, by byla sranda... :-) Kazdopadne to je desny jak tam kazdymu napadalo presne co potrebuje, to me vzdycky na ssf ligach depta, ze tam vsichni maji lepsi equip nez ja a jeste spravny enchanty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: a coze to je za mody?
    EXI
    EXI --- ---
    Tak ta gucci hobo liga je necekane dost zabavna .) I tech 6 hodin mlaceni pestma v mud flats, kdy jsem mel 7-8 dps se dalo prezit. Ten rhoa boss se dal v pohode umlatit - prolblem vsak byl, kdyz se navic na tebe sesypalo treba 20-30 dalsich potvor. Ale to prave byla docela prdel. Jeste ze pridali na melee utoky maly aoe :) Pak uz do map bez problemu. A ma to i vyhodu, ze sbiras jen uniqy, 6s a currency. Meli by to pridat jako ofiko mod pro privatni ligy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale po vsech techhle trapenich s nabidkama, poptavkama a praci IRL si uzivam co mi dropne v ssf a stve me ze mi nedropuje Geofris armor a nedari se mi ho chancnout :/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja jsem sveho casu mel tab. ktery byl verejny a jmenoval se pricecheck a mel jsem v nem veci co me prislo ze maji cenu. Mel jsem tam nejakou b/o od oka na cely tab :) kdyz se nekdo ozval, napsal jsem mu ze dekuju za nabidku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ja to delal podobne, mel jsem asi 4 taby ci kolik s postupne se snizujici cenou, co jsem posbiral a zdalo se mi ok jsem daval do tabu bez ceny nebo jsem tam daval hodne vysoky castky kdyz jsem si (casto mylne) myslel jak je to OP, kdyz se nekdo ozval, tak to ale vetsinou stalo za to. Kdyz byl tam plnej, tak jsem to postupne hazel do tabu kde bylo "vsechno za X" a dycky kdyz se ten tab zaplnil, tak sly ty neprodane veci o patro niz, az jsem dosel do tabu "vsechno za 5c" a kdyz i ten se zaplnil a nikdo to nechtel, no tak to slo k vendorovi pac pro min jak 5c nebudu prece delat trade
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: podotykam obcas je treba docela tezky urcit cenu neceho, kdyz nehrajes ten konkretni build a nevis to (krome zjevnych veci jako 7 procent life a dva attack staty). Takhle jsem kdysi prodal za 5ex nejakou kombinaci efektu, co byla rare, a vubec mi neprisla v synergii na prvni pohled. Takze jinej dobrej zpusob je udelat si treba tab za 25c, a haze to nej uplne vsechno. A az kdyz se ti nekdo ozve, tak to zkontrolovat, s tim ze kdyz se nekdo ozve po dlouhy dobe tak ani kontrolovat neni treba bo vetsi cenu to nema, jen kdyz se nekdo ozve hned tak proverit, to usetri spoustu casu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Super, dik moc za rady. Nejakou takovou jsem o tom mel predstavu. Jeste jednou diky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja to tam hazim vetsinou ze kdyz to ma 3 staty, co mi prijdou ze jsou v synergii, tak je hazim do sveho prodejni 40c nebo 65c, pokud to ma zivoty tak pripadne strelim rucne od oka vic. Ctyri dobre staty davam za 2ex. A jako u vseho, kdyz je to tam dlouho (trade makro ma hotkey na to jak dlouho neco prodavas), tak to presunu o kategorii mene.
    Rucne kontroluju cenu jen v pripade, ze to dam na prodej, a okamzite mi napise nekolik lidi.

Trochu vic tu cenu diferencuju u abyss jewellu, ktery craftim sam a tak vetsinou priblizne vim, co kolik stoji. Ale i pokud na regal dostanu nejakej shit tak to treba hodim za 25c, jestli se nekdo nechytne na nejakou specialitu - sam vim ze obcas proste potrebuju neco, co ma konkretni hodnotu resistu nebo dex apod, i kdyz to jinak neni dobry, tak je skoda to vyhodit.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Dotaz
    Panové nemate nekdo tucha jak urcit cenu jewelu ? poe.trademacro je v tomhle na nic a ze by se mi chtelo a u kazdeho jewlu do trade vypisovat jeho staty je unavne a na dlouho. Nemate nejakej tip, radu jak na to. asi neco ve smyslu jsou tam dva crit mody stoji to 1 ex, sou tam 3 stoji 4 ex, nebo 2 damage mody tak cena 50c atp...??? dekuji za jakoukoliv radu v tomhle fakt tapu dlouho a uz me to stve
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: jen jednu, koupil jsem ty Sirus challenge hned na zacatku, protoze jsem tehdy netusil, ze to pak zlehcej tak hrozne... me docela mrzi, ze jelikoz je uz mam, tak ted ve fightu nevidim, jestli je failuju

CHA1NDLER: presne tak, navic tahle liga se idealne trefila mimo serialove sezony! :-)
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: mam rozporuplne pocity, nevim jestli gratulovat nebo te litovat ;) kolik procent challengi jsi odhadem koupil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam