• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja asi zase pojedu impale cyclone, minulou ligu sem to rozjel na konci a mega me to bavilo, tak snad to bude hratelny i ted :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak jestli to uzavreni vysokych skol od zejtra bude platit i pro neakademicke pracovniky, tak to tuhle ligu dotahnu hodne daleko, s nejakym mesicnim home officem :-)

a presne, neco co da 100 ne tim, ze pojede nejakej leech nekde, ale co proste nebude umirat
    premejslim o nejaky dalsi variaci "afk buildu", cwdt, reckoning, atd
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky hledam neco takoveho :) Neco s cim dam level 100 v tyhle lize.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Vsak to taky vzdycky dotahnes daleko :D
    My co vystridame charu pet a vic se nikdy nikam nedostanem :( Jsou tu samozrejme vyjimky, treba Sejna :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak patchnotes pro me asi nic neresi tentokrat, kdyz nejsem dopredu rozhodnutej pro nic, takze mi nevadi nejaky nerfy na posledni chvili... hledam ted co nejvic lazy casual nostress immortal tanky build! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: vzdycky jedu jen jeden char, i kdyz vetsinou ho nekolikrat rerollnu podle toho jak ho postupne ladim do nejake sve podoby. Tusim jen jedinou ligu jsem hral dva chary, kdyz se objevil takovej ten meme AFK build jak jsi kouzlil na sebe skeletony a ti bouchali a to spinalo cwdt, takze to samo skakalo po mape a zabijelo, to mi stalo za to zalozit novej char a dotahnout to do endgame... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Myslim ze crawler, resp herald of agony bude jeste silnejsi :D Jsem zvedav jak moc mu dají v patch notes, ale s tema novejma noteables mu pridavaji silene, 10% double dmg, 25% inc efect atd, silenosti :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já tentokrát asi zkusím trochu vylevlovat do map rychleji uz v patek, protoze sobotu mam ne poe program.
    Ale rozhodně uvítám levlení v partě, je to větší sranda a je to rychlejší :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Nicméně vypadl mě kámoš co s ním leaguestartuju, tak pokud by měl někdo chuť na casual lvling na discordu, ať už v partě, nebo jen pokec, tak jsem free...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND:
    SKUNK23:
    Většinou mám preferovanou věc a po patchnotes (ale stejně většinou v pátek) se pak rozhodnu. Teď asi wandky, s nějakou variantou kinetic boltu. Vzhledem k tomu, že to scaluje i spell damage, tak ideálně v nějaké kombinaci se spellslinger. A když to bude vypadat špatně, bude to relativně generic spelltree, aby se dalo přeskočit na blade vortex, animate weapon nebo summonerku. Ale taky už je mi stalo že jsem měl na konci víkendu dva chary na 75, protože ten první mě přestal bavit...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Patchnotes jsou az zitra :D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    MARSHUS: Vzhledem k tomu, že stejně nevíme jak budou který jak pravděpodobný že se podaří narollovat s nima nepočítám. Sice jsem teprve na začátku, ale jo, některý by i stály za těch 5-7 bodů který člověk bude muset utratit aby se k nim dostal. Ale určitě to nebude něco ve stylu každej používá minimálně tři.
    1. Pokud necestuješ na správný kousky skill tree, tak je to dalších travel pointech jen se dostat na správný místo.
    2. Jestli to chápu správně, základní vlastnosti pro malý skillpointy(travelpointy v rámci clusteru) jsou neměnitelný, takže pokud člověk nedostane něco "zajímavýho" na správný velikosti cluster jewelu, tak sice můžeš mít zajímavý notable, ale stejně se nebude používat, protože se ten notable rozmělňuje na 5-7 skillpointů. Takže to bude "hon" na správně enchantované jewely, které se pak budou craftit. Podobně jako synthesized/fractured itemy, nebo třeba enchanted helmy...
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Ale neni to spatny, ja se vetsinou rozhodnu az kdyz to zapnu :) Ale je fakt ze oproti tobe rozjedu za ligu 3-4 chary, ty vetsinou jedes jen jeden ze ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    furt ale nevim co hrat, to je tri dny pred startem spatny :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Nový notables jsou OP
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: hele dyt to psali na logovaci obrazovce :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Patch notes
    If you're very lucky, you can allocate passives.
    We really hope you enjoy Path of Exile 2.
    Fixed a bug which caused the unique stash tab.
    Each map has a base duration of 40 seconds (from 37.5 seconds)
    Each map has a cooldown.

To bude husta liga
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    par vterin pred restartem mi padnul exalt :D jsem zvedavej, jestli bude v inventari nebo ne :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hmm HoAg bude nerfnutej, co ted :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: tam jde o ten obrovský support tým a mraky času a currency na přípravu.
    oni nelootuji zhola nic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam