• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    :-))))))

You can use a Divine Orb on existing versions if you feel it is unethical to have that much Mana and Energy Shield (because it is).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Oni jsou nerfly i ty crafty koukam. Tj. uz nebudou zadny twotones +spectre boty laciny.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Imho moc ne, viz níže...
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: bych se tolik nebal, hodne lidi bude chtit zkouset novy spectry imho
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A koukam celkove je tam fakt hodne nerfu na nejruznejsi minion veci. Nebudu mit zadny zakazniky na crafty... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobre zarizli spirit offering, bo to hrali vsichni na HC :-(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak imho nic extrémního až na craftění fossily, ale tam jsem to skoro uvítal, že budou ty mody k dispozici většinou na influenced itemech.
    A jsem zvědav jak upraví lvly specter vs. lvly gemu, protože pokud by to nad 20 bylo po 1 jak je to teď, tak pro 84 spectry člověk potřebuje lvl 28 gem. Good luck with that... Ale dokážu si představit že to půjde 22-80 a pak po jednom, takže 84 bude 26, ale uvidíme
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Forum - Patch Notes - Content Update 3.10.0 -- Path of Exile: Delirium - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2784310
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MRORANGE: za tohle respekt , ted jak to udelat a mit je :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    mana guard dostal solidne naplacano na zadek :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: lol GGG fakt jako poslouchaji hrace :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Who cares about patchnotes...

We've revised the Delirium Wings that are one of this league's challenge rewards. Here's a preview! : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/fgkexz/weve_revised_the_delirium_wings_that_are_one_of/
    EXI
    EXI --- ---
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Nicméně je to dost strightforward. Co potřebuješ jsou klasicky životy, resisty na jakýmkoli rare itemu, protože dost věcí jsou unique věci (tj. není to nutně ssf friendly, zejména kvůli Rigwald's Curse). Paradoxně jak máš víc currency nakupovat unique věci, tak se zmenšuje množství itemů kde ty staty nahánět. Takže třeba dokud člověk nemá unique pásek resisty dáš relativně easy, podobně ringy. Já jsem to dost doháněl ne jewelech.
    Případně třeba tady varianta https://poe.ninja/...ffedUp/ComradePutin?i=7&search=class%3DBerserker%26skill%3DCyclone%26sort%3Ddps
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: Bohužel ne, vzal jsem char z poe.ninja a měnil itemy podle toho jak jsem měl currency na nákupy.
    Ale třeba tohle je na první pohled hodně podobné, minimálně gearingem https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2713713
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: ¨mas nejakej build? ja sem kopirovaci lama :-D me se ten impale libil, ze je to pure phys a je tam velmi jednoduchej navod jaky itemy sbirat. Pro me je dycky nejtezsi, kdyz hraju nejakej build zjistit, co je vlastne pro ten build poradi statu, ktery hledam a v jaky mire... Kdyz sem treba hral minera, tak sem nevedel, jestli je pro me top crit, nebo spell dmg, nebo mine dmg, nebo elemental dmg apod... u toho impale cyclone to bylo super, ze sem hledal jeden stat a nazdar :_D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    BARTUC: I kdyby, FB cyclone beresrka můžeš i bez impale a pořád máš něco jako 30mil dps, takže je to šumák. Teď jsem s tím dodělal 36, včetně Siruse
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: snad ne :-D
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Hmm, že bych ho zkusil? Máš link na build guide?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cyclone ten jde ke vsemu :-) akorat jsem nekde zaznamenal Bex jak mluvila o nerfu impale
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam