• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Jen zminka na redeitu, nic vic, ale nekdo to casem vysvetli jak presne to funguje.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: Jo ale jak to bude fungovat? Jaký linky atd? Času asi bude dost ;D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Level 20 gemy:
    Forum - Announcements - Path of Exile: Delirium Gem Information - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2784707
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jde si pojmenovat taby na standartu, resp nadrazene lize a to se zkopiruje do nove ligy. Takze s trochou stesti v nove lize bude mene prace :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: S tim co ukazuje za dps bude hodne prostoru na def :D 10M dps neni potreba zdaleka vsude a to je bez gearu. Jsem zvedavy, jak to bude vypadat v realu, rozhodne to zkusim a mozna i na start :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dmg je miniaturni, ale ted jsem to zkusil na Minotaurovi (s velice improvizovanym gearem, co jsem nahodne vytahal ze svych read only tabu), a sice jsem ho daval asi minutu, ale celou dobu jsem se mu smal do ksichtu... jo do toho pujdu, to ma potencial :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    kolik to ma shaper dps ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: chci rad Reckoning tuhle ligu, tak si to zkousim na standardu jak to bude vypadat, a to vypada dost HC viable pro tebe presne - hlavne je tezsi umrit afk apod... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MARSHUS: já čekám dokud nebudou ukázaný 20lvl gemy stejně jak on. Do té doby je celkem zbytečné cokoli řešit.

Jinak co se týká defense stebou souhlasím.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    resp. posli POB co mas, ja koukam na ghazzyho.

akorat teda si nejsem jistej ze to ma dost defensu, a vubec, bojim se cehokoliv co neni CI
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MARSHUS: pokud nehraješ SC tak to neřeš.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja se bojim te mechaniky, jako rucne si vytahovat ty animate wepky nekdo uprostred bossfightu

1] sc nehraju
    2] i bez cold point ironu to ma porad absurdni dps :D

v tom co vidim ja buildu nejsou zadny jiny uniqy..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MARSHUS: právě že ne projeď si ten build v pobu ty uniqy co ted stojej par cecek úac tp nikdo nehraje mužou stát desítky exaltů, už jsem se takhle spálil několikrát jakejkoli build co hraje Ziz,Mathil,Ghazzy a jine lidi na softcoru nehraju protože se na ty itemy zaměří celá obchodní komunita.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    WHITEANGEL: jo ale zda se ze to je desne silny i bez jakyhokoliv gearu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MARSHUS: Bude to stát strašnou raketu pač to bude hrát minimálně 3+ velice známejch streamerů takže bych se tomu vyhnul...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada zabavne :-)

[PoE] Stream Highlights #336 - Flying in Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=ErhRuGxmOH4
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno ja se furt nerozhoupal co hrat. A tech veci je tolik novejch ze ani nevim kde se odpichnout :D Chci chodit mapy, mozna delve, a davat bose rychlejs nez 5minut jak mam ve zvyku. Ale tak este mam dva dny :D
    Urco asi templar nebo marauder, nicmene.. Tech potencionalnich specu aka buildu je halda.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    a teda tohle vypada dost zabavne

3.10 Animate Weapon SUPER BROKEN Build Guide Showcase | Path of Exile
    https://www.youtube.com/watch?v=EQdPsXIcBRg&feature=youtu.be
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam