• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: pouzivam normalne
    PoEDB: Exile Chronicles
    https://poedb.tw/us/skilltree.php?cn=Cluster+Jewel
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: husta player base. GG for GGG
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Je zajimavy, ze ty udajny on death efekty mi s max blockem vubec nic nedelaji, kdyby o nich ostatni nemluvili porad nevedel bych, ze tam nejaky jsou. Pritom na tenhle druh dmg by block fungovat nemel, ne?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Delirium Improvements - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2791689

Summary/TLDR

Monster Damage: Nerfing on a case by case basis, adjusting on-death effects and improving visuals.
    Rewards: Monsters deeper in the mist will count more for progress on the encounter reward bar.
    On-hit Debuffs: Substantially reduced duration.
    On-death effects: Investigating pack-based mods instead of individual, balancing to be in line with this. Improving telegraphing.
    Past Content in Delirium: Adding time to the Delirium encounter when interacting with these past encounters.
    Item Drop Vacuuming: No, sorry!
    Depth Meter: Investigating a way to do this.
    Performance: Yes, is being investigated but we're not sure yet what is causing the recent regression.
    Visibility: Yes, we're working on improving this.
    Make End Delirium Button Bindable: Yes!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele tedka riply servery. na washingtonu je queue 9k, ale na texasu je queue 250k :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: me dneska pad kaom a doktor. :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak ale musim rict ze takovou kliku jako mam tuhle ligu jsem jeste nezazil. Jen dnes od 6ti do ted mi padly 3ex a soultaker :D Treti den ligy beham v 6L carcassu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Taky mi to pokračuje. Dneska to zkusil týpek tak, že přepsal cenu tý věci přímo ve zprávě. :))
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: se s tema curakama nekde roztrh pytel. Se mi typek snazil prodat 4+2L misto 6L a jeste delal blbyho :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo, ted jsem zjistil, ze neni dobry si kupovat ten co ma hodne nodu, to totiz nechces :-) treba minimalne ty na HP mi prijdou univerzalne dobry, snazim se ale poskladat neco unikatniho co mi umozni treba nejet nekam dal ve stromu - napriklad charge generuju 5% chance on kill, ale v clusterech je moznost generovat je jako 20% on block (lepsi a i na bosse), nebo dokonce while channelling (vsude easy)
    myslim je v tom slusnej potencial
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: ja jedu zatim jeden na miniony a je to pecka, dalsich 20% impale, hromada minion dmg a dalsi utility, jeste si s tim budu hrat jestli nevymyslim jeste lesi kombo a pripadne i vetveni.
    A taky jewel s mensim mnozstvim manlych nodu .)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: ja se chystám. Pro hoag to bude maso
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jedete nekdo ty cluster jewely? At to studuju jak to studuju, nemam pocit ze by to prinaselo neco prevratne dobryho.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: nj stacilo se do tech settings podivat potreti :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě to teda nelaguje vubec, ale zato ripuju jak pred 5 lety kdyz jsem to zacal hrat... :)) Delirium je fakt vostry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SAMGARR: jen chvili po portu do nakyho "mesta"
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jo, me prijde ze maj bug v deliriu, co mi pomaha je znova vytvorit instance. coz je rip pro mapu zejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam