• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele od vcerejska mi jede dost pomalu trade, sem jedinej?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: jj no, presne o tom to je, ztrata koncentrace je sfina :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Hehe, to ne. Ale kdyz uz si myslis ze je bos skoro mrtvej, prestanes davat pozor. Stejny duvod proc je nejvic auto nehod v poslednim kilometru dlouhy cesty..

Proste na konci fightu necekej ze uz je skoro mrtvej a tancuj jakko driv :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Nevim proc ale tadle situace se mi deje vicemene neustale, at uz map boss, act boss, dycky pohoda a pak dostanu IK prave na techto low hp bosika. Oni mivaj nejakou zvysenou dmg na nizkych hp ci co? Fakt se mi to delo (metamorphi byli zarnym prikladem) a deje furt, cely bossfight cajk a jak ma prijit smrt bosse, umiram ja..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMHO hlavni chyba je, ze te nechaji stackovat stejne veci x-krat, pritom v minulosti vzdycky vsechno bylo broken presne takhle, a dalsi ligu se zavadeli limity 1-2. Ted se to jen rozbilo vic protoze clustery jsou mocnejsi.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ač s nerfem jako takovým souhlasím, problém je hlavně to, že se dřív Bex vyjádřila že to nechaj do konce ligy. Ale osobně se mi to netýká, maximálně jsem si říkal že pokud bych dost nasyslil/nacraftil, že bych to zkusil. Nicméně 125%dmg za každý Endbringer tam pořád je, stejně tak bonus ze samotných heraldů a asi 7% mana reserved na každý herald. K tomu nějaká aura, ideálně low life a bude to pořád strašně OP. Ano, člověk nebude mít "nekonečný" dmg a ES, ale zase to není podmíněný HH a dalšíma věcma...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: cenim rozhodnuti, proc nechat zjevne rozbitou mechaniku bezet celou ligu? IMHO kazdej, kdo do toho investoval si musel bejt vedom, ze to je broken.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Changes to the Purposeful Harbinger Notable Passive - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2815906
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Nevim jestli uz to sem nekdo daval, ale tahle stránka je super na to co za mody existuje, kombinace apod:
    Craft of Exile
    https://www.craftofexile.com/en/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: He died for us. So we don’t have to.
    Za to ti padne saviour
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ten rozdil v posledni fazi je imho v tom, ze kdyz jsem po minulych zkusenostech prestal utikat na everlasting fire, a misto toho davam celou dobu dmg (protoze on stoji docela dlouho na miste), tak ho sjedes rychlejc, a on uz nema cas delat dalsi laby. Jinak verim, ze lab bych vytankoval na vaal molten shell, priste to zkusim... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Dobry, mel jsi kliku na laby, obzvlaste v posledni fazi.
    Jinak mi pomohl ten koucink minule ;) tak daleko bych se nedostal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw nahral jsem si svuj dnesni ranni pokus :-)

Sirus awakener 8 - Reckoning block gladiator
    https://www.youtube.com/watch?v=mr_5jinln6M&feature=youtu.be
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jezis jsi mel pockat bych ti radil :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nezabit Siriuse tesne ma novy rozmer :)

ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: storm brand Low life s ivory tower
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi poradte nejakyho zabavnyho sirius killera / blight farmera... idealne neco ranged.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Jsou celkem casty i mimo delirium, obcas je problem je zabit, v modovanejch T16 ten kosik ma proste moc HP abych se u nej zasekl když mu nejdou hp dolu rychle. Ale oba už jsem zabil několikrát. Je to hodně o layoutu mapy jaký jdeš.

Strand, beach a podobný mapy jsou jako stvořený pro tuhle ligu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    CHA1NDLER: Oba dva jsem potkal v normalnim deliriu, tlustocha asi 3x Kosika 1x a daj se zabit pomerne v klidu. Proste klasika RNG bud mas kliku nebo je celou ligu neuvidis :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Kosika jsem potkal jen v delirium mape ale ten druhej obcas vybehne i v normalni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam