• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Forum - Announcements - Delirium Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2828348
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LOL :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GURBON: urcite to není povolené, ale kdys naposledy mluvil s někým když jsi prodával běžné věci? Těžko se to chytá když je trade takovej jakej je. A nějaký botování map či tak, to je vpodstatě single player, takže podobně. Dokud nezačneš nějakejm Číňanům prodávat currency ve velkým tak podle mě v klidu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: zeptam se blbje, ale je to "legalni" ? Sam jsem kdysi davno mel i bota na hrani, ale bylo to o hubu i kdyz ho clovek mel na jinym uctu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nemate nekdo po ruce seznam otevrenejch a uzavrenejch map? Tedy, otevreny myslim mapy jako beach a uzavreny treba jako cells. Thx
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkoušeli jste někdo nějakýho vendor bota? Klidně bych se zbavil obrovský hromady map, který nikdy nepůjdu, essencí a všech podobnejch cetek. Akorát se mi s tím nechce ztrácet čas
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Já jak narazím na syndicáty v mlze, tak zabiju první encounter venku a běžím dál a dořeším při backtrakingu
    WASQ
    WASQ --- ---
    EVILMIND: Na nějakou strategii a přemejšlení bohužel není v mlze čas! :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SABICZECH: Notas rikas.. Muzes hw spec? Kazdopadne ma to dve grafiky? "Zni" to jak hrani na integrovane, tedy nekorektni prepnuti na tu silnejsi
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    Mám dotaz exiles, změnil jsem ntb a na novém papírově silnějším stroji se mi PoE děsně kouše. Ve využití systémových prostředků mám při hraní GPU využité nonstop na 100% (i v HO). Zkoušel jsem všechno, update ovladačů, přeštelovat kompletně nastavení karty, omezit využití jader procu ve hře. I když dám všechno na low tak se to chová pořád stejně. Nemá s tím někdo zkušenost?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny video, prestoze syndikaty zneuzivam uz nekolik lig, je tam nekolik triku, co jsem neznal

Farming the Syndicate & Jun Missions for Huge Profits – Path of Exile Currency Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=wKLg4rKWNFo&feature=emb_logo
    GURBON
    GURBON --- ---
    MRORANGE: dik, to mi uniklo.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GURBON: Vzhledem k tomu, že WE je limitováno na 1 tak těžko :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dotaz: Kdyz bych mel 2 wartcherseye se stejnym aura modem, scita se to?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: grats, a ten kamos dropnul multistrike ne :D
    A ja mam zatim nejlepsi drop z nej Aw minion dmg :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si z toho delam celou ligu srandu, jak mi ze Siruse nikdy nic nepadlo, a az jednou padne, bude to neco za 20c
    a vcera... :-( kdyz si vezmu, ze kamas dropnul Brutalitu co stoji 50ex, a ma stejnou sanci
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    CHA1NDLER:Ale dělá. Dostává normálně dmg, jen to částečně eliminuje přes ty nové notable na cluster jewelech a imho nejvíc dělá ten Militant Faith a to že obětuje manu za life. Je to vidět že když stojí v tom beamu, tak mu klesá mana a lítají mu čísla u životů...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mno hruza.. :D To bych snad ani hrat nechtel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady uplne na zacatku je pekne videt, proc to musel bejt rychlej nerf :-)

[PoE] Stream Highlights #348 - nıd for spıd
    https://www.youtube.com/watch?v=p25QFSlMYDA
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---

Forum - Announcements - 3.10.1c Patch Notes Preview - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2817139

Our Trade API is currently under very high load, and a lot of this load appears to be due to third-party programs that are not respecting reasonable rate-limits. In addition to our ongoing work on Trade API performance, we are also temporarily rate-limiting or blocking programs that are spamming our API with too many requests too quickly. This should provide better performance for users making a reasonable number of requests.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam