• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, takhle jsem minulou sezonu zkousel ty T19 mapu, s legendarnima watchstonama, kazdou mapu vymazlenou apod, primarne to ma davat vic expu, ale diky tomu, kolik casu jsem tim travil, a jak moc dobryho lootu tam pada co chces sbirat a tridit, tak realne jsem expit mnohokrat pomalejc... :-) Podle me stovku bych asi byl dneska schopnej dat jen v pripade, ze uplne vypnu loot filter a budu sbirat jen exalty :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne :)

Using an Orb of Horizons on a Shaper Guardian Map will now always result in it turning into a different Shaper Guardian Map.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Forum - Patch Notes - 3.10.1d Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2835566
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    WASQ: Prakticky prodávám jen "velký" věci a už takhle mám very strict filtr, tak je otázka kolik toho nakonec bude...
    Nicméně měl jsem tuhle ligu zatím dost luck na crafty/dropy, tak to snad na toho HH konečně jednou taky doklepu...
    WASQ
    WASQ --- ---
    MRORANGE: jj Simulacrum něco napadá. Ale skončíš jak já, odejdeš jich 50 a pak se ti nebudou chtít prodávat věci, co si nadropoval :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    WASQ: Zkouším blade vortex a taky to vypadá slušně. Mám cluster jewelyx6 zatím v regulérních large a zatím to stačí, na voices se mi nechce obětovat stávající charaktery, byť by ta currency z toho byla. Plus mám ještě ve stashi jednoho "The Demon'", ale pořád si věřím že z těch Simulacrum kterých tam minimálně deset mám nasyslenejch něco napadá a těch devět dokoupím :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHA1NDLER: bych je všechny hodil do jednoho tabu, nacenil na 30c a postupně snižoval. Asi neprodáš všechny najednou, ale často se najde někdo, kdo jich vezme víc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: rekl bych, ze streameri to proste reknou nahlas na streamu, a nekdo se jim prihlasi :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: cannot die aura mob + schovanej cannot die totem za rohem kde nebyl videt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jeee to jsem minul :) na co jsi ripnul
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: rozhodně a nemá to problém s ničím. Včera jsem ripnul na 91 na hc, build můžu doporučit, je to fakt broken, až si budeš připadat blbě :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trošku se mi nahromadila currency. Miner má 96 a přemejšlim, že vyzkoušim bugnutýho Guardiana s 3x Voices. Hrál jste někdo? Koukám, že ho lidi hrajou s Arc (což je skill, kterej mám fakt rád). Nevíte, jestli to nepostrádá single target dýps? Vypadá to, jako build, se kterým bych i já mohl prvně hitnout 100
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MRORANGE: diky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Alch and go :)
    T15,16 teprve nejak resim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo mozny to je, jen mne udivuje jak mizerny mam drop vid. Ale to sem mel i kdysi, stejne tak predchozi league mi pad na huntovi ex az den pred dalsi ligou.
    Je ale fakt ze sem tehda chodival mensi, ted uz ani moc ne a stejne prd. Nicmene dneska se to nak rozpadalo, uvidime co dal no :D Jaky ty minimalne IIQ chodis?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: zrovna tohle nebude magic findem, proste mel stesti kdyz dal v sydikatech "drop currency"
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Jo to ja taky. Kazdopadne, ja i kdybych mel 100ex ve stashi, top gear, tak bych stejne kvuli necemu whinoval vid :D
    To neni chyba, to je vlastnost :-P
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: mapy prakticky všechny chiseluju, alchuju a házím k ním vaal fragmenty a náhodný scaraby.

Já si na štěstí fakt stěžovat nechci, padlo mi toho za tuhle ligu fakt hodně, jen prostě v dřívějších ssf ligách jsem končil kldině se šesti exaltama :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vona se nabizi otazka, jak vysoky IIQ mate na mapach etc, kdyz to padne. Ja secko tlacim aspon k 75+ a stejne prd, az dnes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Mi prave taky zrovna ted. Moje vybava je tak mozna za 1ex dohromady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam