• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Ne to je klasickej uber lab ze kterýho máš poslední ascendancy, tuším lvl75
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: imo delve a blighty. Btw ten endgame lab se otvira az na stovce predpokladam?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kterej bude nejrychlejší?
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: 3 měsíce a je to dost přesný.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak dlouho bezne trva jedna liga boys? Resp kdy ocekavate novou? A co to path of the exile 2.0 o tom se vi neco blizsiho?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ve hře jsem se ptal, ale napíšu i tady. Hledám někoho, kdo bude pushovat levely breachstonama. Pojďte někdo, ať to netlačim sám. Diskord, pivko, expy :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sobotní story. Zapnu komp, mám otevřenýho Siruse a řikám: "pustím si repráky, potřebuju slyšet, co řiká, aby mě nezabil". V půlce fightu začne vedle mě holka luxovat a já chcípnu, páč hovno slyšim :)))
    Jak se tady tak rychle ten vysavač vzal to mi hlava nebere!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: LF mam taktez, spis mne jde o dulezitost takovejch veci vid. LF mi je kazdopadne ukazuje. A pada jich minimum.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Za me tenhle problem resi lootfilter, imho nejlepsi reseni. Ale za posledni dva dny jsem vlastne nic krom currency nesebral, teda mapy skaraby a spol
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: j to je asi rozumny pristup, dik ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: ja na to vzdycky placnu zkusmo augment a kdyz nepadne nejaka velka ukrutnost tak to zahodim
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ma smysl se zaobirat temi modrymi vecmi crafterskymi? Cannot roll caster modifiers a tak, pada mi to vesmes v delvu a krafter fakt nejsem :D Pripadne chce to nekdo, o cemz pochybuji?!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: nejsou to dva stejny, jedno je alva mod - kombo fire a fire spell a to druhy je klasicky fire dmg.
    Kdyz si podrzis alt, tak bys mel videt rozborku modu. (pokud nevidis, zapni si to v nastaveni -advanced mod neco)
    A s cenou jukni na trade, ta je takovych veci urcite vic
    GURBON
    GURBON --- ---
    dva dotazy:
    1) Muze mi nekdo vysvetlit jak je mozny mit dva stejny mody?
    2) Kolik by jste si za to rekli?

Chapu tam hybrid spelldmg a many, ale jaktoze mi prosel ten craft mi hlava nebere.
    WASQ
    WASQ --- ---
    JULIAN, GURBON, ORBIT:
    No jenže abych naexpil v dolu, tak bych se musel nejdřív prokopat do nějaký rozumný hloubky, což je neskutečnej vopruz. Zásoby sulfitu mám - od začátku ligy jsem Nika do mapy nepozval.
    Stejně tak mám zase hromadu currency, ale nevim, jestli se mi to chce vrážet do expení. Mám slušně našlápnuto na Headhunter poprvý od Betrayal ligy :)

Máte někdo zkušenosti s expením ve velký partě? Je to znatelně rychlejší v mapách? Jestli si mám třeba podat inzerát. Nebo si třeba pozvat partu leacherů, asi bych neměl mít problém utáhnout partu na t14-t16
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: Ty Deliria budou na levleni kontraproduktivni. Za me co jsem zkoušel 95-97 nejrychlejc fungovali jen T16+niko scaraby, naplnit, odbehnout dul a takhle porad dokola. 96-97 jsem dal za jeden den.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: ja si myslim ze to jde a planuju to tuhle ligu zkusit.
    T16 mapy, sextanty, scaraby a delirium. Připravený sety map pro větší celky.

Jsem zvědavej jak to půjde :)
    Ale předtím tu je ještě HC projekt..
    GURBON
    GURBON --- ---
    WASQ: pres Niko scaraby to jde, ale je to silenej vopruz :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WASQ: nacpat do toho kolik currency jde. "beznym" hranim to dje fakt jen tezko
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele dotaz. Jak reálný je udělat lvl 100 solo? Už 96-97 mi přijde, že absolutně neleze a je mi jasný, že ty další levely budou určitě horší.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: nez zacne delat vortex tak zmeni hlas, musis poslouchat co rika :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam