• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem tuhle ligu měl poprvý v životě chaos resist capnutej a bylo to hrozně pohodlný. Fakt se o tom budu snažit i v budoucnu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Chaos res se snazmi mit namaxovanej u endgame charu, ale zalezi na lize. Když je liga, ktera chaos res nepotrebuje, trochu to orezavam.

Ale mit nizkej chaos res je slabina. Hravam hodne SC a obcas HC. HC neodpousti a chyby jsou drahy, takze na HC chces ucpat kazdou skulinku ktera ze muze stat char.

A jak resit Siruse - vskoro vsechny jeho nebezpecny veci delaji chaos dmg. Ty stormy, die laser, ground sracky, atd. Takže na něj nemít maxlej chaos res znamená, že tě každá chyba zkriplí, s chaos res se něco z toho dá přežít, když máš další defense..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    -60
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele, jen tak pro zajimavost, muzu vas poprosit o info kolik mivate na charech chaos resist? Ja -7 :D Pls flaska. Dik
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako jo no. Pamatuju si jak jsem byl svyho casu podobne zoufalej u prvniho Dominuse, Izara, Kitavy a treba uberAtziri mi dela problem dodneska. Jen ten Sirius mi pripada jako by v tom pomyslnym schodisti po kterym stoupas dal nekdo posledni schod zcela mimo schodiste.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Ja myslim blbe ve smyslu ze poradne nevim jak si co zjednodusit, nakraftit atp.. Tedy to more aspektu tydle gamesy. Kdysi sem to hral jak uvedli divinkarty. A to je more let a lig vid :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Nehrajes blbe, kdyby jo, tak se nedostanes k AW8. Vetsina hracu se ani nedostane do map, malo kdo zabije vubec nejakyho Siria. Ale chapu, fight je to divnej, predstav si to chodit to na hc :D Tam je tolik veci co te muzou odstrlit a ni moc s tim neudelas..
    Leda mit nesmrtelnej char a bambilion dps :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Tak asi se to da trosku chapat, pac je to jakysi end game tard. Ale stejne. Ja, nejen ze sem furt imo lowka.. A furt poradne nevim jak kde co ochcat, tendle mamlas mne tak akorat nuti to odinstalovat :D
    sam sem ho dal max aw5 teda, a byl to umor hroznej :D radej sem se nechal dycky potahat.. Uz jen z toho duvodu, ze je tam teoreticky sance na lxsni loot. Tak je mne lito ho zprasit sam (cti nedat :-D), abych mel hovno. Faktem je ze ze dvou potahani padly aspon naky awakeny, ktery mi trosku zjednodusily hrani. Pac jinak pada total hovnous :) Ale to je rozhodne tim ze to hraju blbe, od a do z :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Naprosto te chapu, je to fakt nesmysl celej ten souboj. Celou dobu je cely PoE v podstate DPS test a tenhle kokot se tomu naprosto vymyka. Je to diablovka, ktera v poslednim momentu preskoci do neceho jako plosinovka. Taky me to neskutecne vytaci. Da se to naucit, ale popira to vsechno to o co se celou dobu snazis.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Podruhy aw8 sirus, podruhy fail.. warlordi easy, no death.. ale tendle picus, dvakrat s helpem nic. to je bossfight jak podme jebat, fakt.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: 40 darkshrines mi zabere 32 minut, takze jeden endgame grind se na ugrindovat za neco pres 5 hodin.

Zajimave poznatky: Aspirant plaza expiruje po asi 50s, obcas se do toho clovek trefi a musis si vyvolat novou instanci.
    Movement speed se hodi :D
    Dava to i neco malo expu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: další super appka pro poe - exilence-next. Házel jsem všechno do qvadu a na konci ho akorát proskenoval. Appka to pak srovná s poe.ninja a vyplivne ceny. Má to třeba graf, takže vidíš, jak moc jsi "produktivní"

Už teda nemám úplně motivaci zapínat. Jsem to asi nemusel tak hrotit :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Darkshrine v prvnim roomu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: A grats ke 40, taky doufám, že se k tomu propracuju, zatím work in progress.

Ale jezdil blight mapy ve 4 na HC bylo zajímavý, dropy naprd, ale rozhodně to není nuda.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: Z toho mě zaujalo jak zaznamenáváš co jsi dropnul? Doufám, že to neťukáš ručně..
    WASQ
    WASQ --- ---
    Kdyby někoho zajímalo - tady je loot z 50 blighted map t14-t16, který jsem nasbíral. Každá 4x chisel, 3x crimson olej
    tl;dr S mým super super strict filtrem loot nestojí ani za starou bačkoru. 330 balíčků karet, který jsem progamblil (nic z toho), 3 ex dropy, 100 chaosů, 4 zlatý oleje. Zbytek cetky

WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem nakonec zvolil blighted mapy, ty jsou aspoň interaktivní a stejně jsem si chtěl vyzkoušet, jak moc toho dropují (ligu jsem nehrál).

Kdybych nebyl 4 dny v lihu, už bych měl 40 :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jasny no, ja to behal na enchanty, nez sem zjistil ze je to pikacovina :D Ja mam jednu :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    no já jenom upřesnění, aby se nepletlo, dark shrina a truhla na konci :o)
    minulou ligu bylo otevřít truhly na konci (otevírané klíčy po dokončení labu)
    tuhle ligu je sebrat dark shrine, buffy ukryté během probíhaní labu často v tajných místnůstkách za odsouvací zdí apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: darkshriny normalne chces, jsou vzdycky v tajnych mistnostech, ktere jsou videt na minimape. V labu jsou max 4. A jelikoz challenge neni bezet stokrat lab, ale najit 400 truhel, tak je snadne to takhle ochcat, protoze ta prvni mistnost ma jen dva ruzny layouty (tri pokud je tam Argus), takze dokazes najit truhlu kazdych 30s cca. Samozrejme to stoji 400 klicu, ale pokud delas endgame grind tak to neni problem, navic jsou tuhle ligu extremne laciny.
    Ale je to nuda, zatim jich mam asi 150, jsem si k tomu pustil audioknihu a behal to vicemene na mentalniho autopilota, a stejne me to po hodine prestalo bavit... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam