• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    MRORANGE: Jo vypadá to, že by liga mohla bejt dobrý pro SSF! Ale na to nemám mozek už. Učit se SSF je jak učit se úplně novou hru. Sotva jsem začal chápat standart :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Jasny, to je fer to bych snad moh stihnout este nejaky pseudoachiv :D Dik
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: Liga začíná 19.6., konec deliria by k tomu odpovídal 15.6.

WASQ: Ještě uvidím, ale říkám si že bych si asi zkusil dát 36 nebo možná 40 na scssf, přehodit to můžu vždy...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Podle mě to vypadá jako chill liga s hodně craftěním, takže by to nemuselo bejt špatný. Vyzkošet si zase nějaký nový / přepracovaný skilly.
    Viděl jsem nějakou hruď, která ti nuluje lightning resist, ale to samý mají i moby okolo. Mě zajímá, co s tím lidi udělaj
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jak na to tak koukam tak po delsi dobe si tahle liga mozna rika o vynechani.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: Nevim no, moc se mne to nelibi ale to je asi otazka vkusu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ORBIT: Jasny dik za reakci, nicmene mi zhulene uniklo slovo kdykdy? :D Stihnu este par dni delirium nebo uz je zarizle?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak já nevim... :) Jsem zvědavej na revork skillů

Path of Exile: Harvest Official Trailer and Developer Commentary
    http://www.youtube.com/watch?v=Tv12xh498ms
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Path of Stardew Valley!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ty brandy co triggerujou libovolnej skill vypadaly cool no. Kazdopadne doufam, az nekdo ukaze nejakou gameplay, ze to nebude jak to vypada v traileru... vetsinou si u kazdy ligy predstavuje z traileru to nejhorsi, a pak to je v klidu :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    NEW BRANDS!!!!!!!!!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak to nevim, trailer vypada malo akcne, pro me aspon, se mi nechce se nikde zastavovat a neco sazet :-(
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Předjímám stejnej fail jako talisman kdyz slyšim ty seed tiery. Doufám že ne, ale...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak fungujou ty farmici party? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hmm tak to asi tu 100 nedam :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    H.A.R.V.E.S.T
    19th June
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LOL POE Farmville...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ja jsem zjistil ze jedinej vikend na kterej mam neco planovanyho je 26-28 takze to 100% vyjde na nej :D

LIQUIDFREAK: Jop, tak presne fungujou ligy. kazdej zacina s cistym stitem a nanovo. Vsichni maji stejny sance a start do zacatku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je pozde, uz jsem si ji musel napsat dneska, tak ted budu drzet palce :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A to zase wipnou aktualni ligu na standard a za par dni bude nova liga je tak?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: počkej dneska do 11 a možná se dozvíš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam