• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ring of nostalgia
    Celkem riznuti do hoaga, bude muset rezit rezervacku jinak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen si to tu odlozim, abych si to pak mohl rozkliknout v tramvaji... :)

Forum - Patch Notes - Content Update 3.11.0 -- Path of Exile: Harvest - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873739
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Povídej mi o tom :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ORBIT: chci sry, nějak se to poto

ORBIT
    ORBIT --- ---
    WASQ: máš to třikrát za sebou, nechceš to repostnout?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    ORBIT: Nikdo nemohl čekat nic jiného. Můžeme debatovat o hodnotě, ale díky tomu přežily voices (byť cena 1/3 a si i 5 bodových bude ještě vyšší než v deliriu), takže to vlastně ještě dopadlo dobře. Ale ještě se uvidí co Endbringer a Heraldry...
    btw ještě jsem to nečetl, ale ctrl+f je nenašlo, takže předpokládám že v manifestu vysloveně zmíněné nejsou
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    V tomhle patchi budou asi king rychlý obouručky, takže takový crit exquisite blades budou asi top :)
    S tím leechem a vaal pactem to budou docel nesmrtelný buildy :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ONI zabili PH :(
    To jsem fakt nečekl, že to zkrouhnout. Cap je 40% increased efektivita.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: 5 poison stacku te snad nezabije :) to je takovej mekej nerficek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kurva, zatim nejvetsi nerf - tenhle pantheone hraju na uplne kazdym buildu :-(
    The Shakari Pantheon has had its modifiers changed to halve the duration of Poison on you, and prevent you being poisoned while you have at least 5 poison effects on you.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale ten Vaal Molten shell nerf vypada ok, u blcok charu neslo nikdy o to o kolik, ale ze aspon neco, jsem mel tusim 12k hp z nej v nejhorsim pripade (bez lahvi pred stiskem), a malokdy jsem to vybral nez mi dosel cas

ale - We have removed the stun immunity from Cyclone, but made no other changes to it.
    *panika*
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukam, stun build asi hrat nebudu :-)
    Rather than increasing the stun threshold, bosses now become immune to stuns for a short duration after being stunned. Most major bosses and Map bosses have a stun immunity duration of two seconds.

Forum - Development Manifesto - Development Manifesto: Game Balance in Path of Exile: Harvest - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2873295
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: změna je žívot
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: tak bacha, vaal molten shell je zrovna dulezita cast block mych buildu, na ten at nesahaj :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jo ale jsi pomalej, tj. pozornost by se, jako tradicne, mela zamerit na rychle buildy :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ja myslim že block nechaj na pokoji, ale je jasný že pár věcí budou nerfovat :D

https://twitter.com/bexchangewords/status/1272464554870489088
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tuším, že block obecně dostane trochu po hubě. Protože jestli něco ukázalo delirium, je že s blokem můžeš ignorovat skoro všechny mechaniky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zase vyberu neco s blokem, to byla snad moje nejpohodovejsi liga, block je desne OP - jeste mozna roky dozadu jsem se tak citil kdyz jsem hral ten permastun, ale tam jsem musel i neco mackat, moc pracny :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ale stejně ve středu jsou patchotes a do ty doby he to zbytečná řeč. Dvakrát se vyspat jak píše Bex.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam