• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: na tom obrazku ma nahore spatne nejaky pylony a dispensery, ale to zjistis snadno ze jelikoz max delka dratu je 4, tak to musis posunout :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GURBON: jaha, me se to nezobrazuje v praci :-) diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: je nejakej tutorial jak to poskladat? ja tam zatim mam jen 3 policka celkem od kazdyho jedno pekne za sebou a nechce se mi nad tim nejak premyslet, tak bych to rad jen obslehnul :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    CHA1NDLER: no já hraju PoE protože "Hulk smash" a ne kvůli tomu, abych tunil zahradu. Navíc mě crafting nějak extra neláká, většina těch kraftících možností mi přijde meh. Je to jako standard s pár možnostma craftu navíc. Proto jsou pro mě super ligy, kde je prostě navíc hromada zabíjení. Třeba Simulacrum je pro mě top content a přesně to, co sedí do žánru PoE.

Ať přidaj nový monstra, jiný možnosti zabíjení, jiný herní módy, různý mapy..

Ale co už, nějak se s tim poperu. Ale žádnej hajp 100 lvl, 40 challengí, jako minulou ligu nehrozí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: musis premyslet nad novejma moznostma - libovolna kytka, co modifikuje nejaky item z normal, funguje jako alch na mapu :-) specialne pro SSF super, tim "alchuju" vsechno, protoze vim, ze skutecny alchy budu potrebovat pozdeji na nakupy od Zany

Jinak kdyz to jednou postavis, zapnes vsem zavlaham automatiku, tak v podstate bezi vsechno automaticky. Specialne jsem se bal, jestli to moc nenarusi ten "flow" co od POE cekam, kdy proste chci behat a rychle vsechno, a je to uplne v pohode. Jeste teda bude treba vymyslet chytrej upgrade te sestavy pro ctyrkovy seminka, ale zatim nemam zadny, tak neresim (navic to "hloupe" jde uz v tomhle setupu tak, ze po zasazeni se tam da zavlaha doprostred).
    EXI
    EXI --- ---
    no, ja jsem s novou ligou nadmiru spokojen. nejen ze mi poe beha konecne plynule (minulou ligu jsem po vydani vulcan bety nehral), ale i muj tectonic slam chieftain je velice zabavny. a mechanika zahradky me bavi, to jsem ani necekal, paradni na ssf
    WASQ
    WASQ --- ---
    A kdyby vás to zajímalo, tak první level 100 byl za 45h 20m od začátku ligy

WASQ
    WASQ --- ---
    Proč nemohli tu zahradu v arpg aspoň trošku ulehčit? Proč tam musí bejt bullshit typu tohle semeno potřebuje okolo sebe jiný semena jinejch levelů a hnojivo z jiný kytky?

Proč to prostě nestačí všechno sázet stejně? Tohle je imo absolutně zbytečný

Jinak teda tvrdej začátek na modrejch mapách, protože nedropujou ani alchy :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Myslim ze bude nutnost udelat si ten craft store a pak to pujd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mno, zase tak hrozne snadny to neni, ten vystup receptu ze sklizne je random, takze obcas cekas, a to pretaceni neni o nic lepsi nez treba crafteni esencema (spis vlastne horsi, u esence vzdycky znas 1 konkretni stat v jeho hodnote). Ale je dobry to nahrazovani, pripadne cilene odmazavani. Zatim jsem s tim udelal celkem prd, ale urcite zkuseny crafteri to budou pouzivat pri nejakym endgame crafteni...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: udelas to jen jednou, pak uz tam jen rychle sypes semena, co ti generujou nabidku craftu - sklidim, projedu seznam, ucraftim co je profit, zbytek energie do dalsiho pestovani. Duvod je zrejmej, na SSF uz jsem tam mel 3x recept na 5L, prvni den.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Ja mam faktorio moc rad, ale proto hraju dve hry :D factorio a poe.
    Ted se mi sere poe nekam kam nepatri a dela to navic zatracene spatne.

Tohle je prvni liga, kde druhy den naprosto ignoruju ligovy content :/ a mrzi me to.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Hele jsem clovek co u prvniho seznameni s factoriem sedel 36 hodin v kuse, takze myslim ze pro tyhle sracicky mam celkem dispozice. Ale porad nechapu proc bych to v PoE vubec mel delat. Mam pocit ze jsem nekde obratil 2 stranky najednou a nedochazi mi vyhoda/duvod celyho tohodle konani. Budu rad za nejaky sirsi vysvetleni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, tak do jedne te budovy si muzes schovat jen 3 crafty... takze jako docela draha sranda, ale myslim se vyplati mit u kazdy barvy aspon jednu, kdyz nahodou nemas na co dat 6L apod.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jo, to je bug, musis refresh zonu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ty nevis predem co ti to da, a kdyz uz to otevres nemuzes to tam nechat, to zmizi po refreshi zony. Na to je ta budova za 1800, co potrebuju co nejdriv postavit ted.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem to dal puvodne jako srandu, ale nedalo mi to, a postavil jsem to, necela hodina vcetne farmy surovin :-) je to docela rychly, vylepsil jsem to o to, ze kolem waypointu je jeste jedno policko od kazdeho pripojene do site, zatim jsem nemel nikdy tolik semen a bych potreboval vic jak jedno, takze ty 3 v rozich jsou tam spis pro efekt. Kvuli omezeni 4 veci na 1 pylon jsou pak storage tanky po obvodu vsech tras, ne jen jak on je ma tech 9 (ctyrkova semena potrebuji fakt hodne energie takze storage tanku neni nikdy dost).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jednoduchy nacrtek na idealni rozlozeni policka :-)

zatim teda jedu metodou 1 od kazdeho v "trojuhelniku", kde pestuju dvojky

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: proto hrajem ssf :) ale myslim i pro trade ligu tam jsou dobry veci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam