• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Aha, to je ten důvod, to mě nědošlo proč. Hodně dobrej nápad
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: Lutbot makro ftw :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MPEGYNA: Delirium volatile dead jsou spawny z červenýho bordelu na zemi, který jsou jako jediný delirium monstra barevný (červený). Stačí se vyhejbat těm jejich "vejcím" a jsi v pohodě.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    CHA1NDLER: ja tuto ligu nemam ani jeden 6L, ale diky fosilim a harvestcraftu jsem si udelal tu redemption sentry helmu s hypothermii, minion dmg a +3lvl minion gems. takze vlastne klasickej 6L ani nepotrebuju. nehral jsem od metamorphu a na vsechny ty novy mechaniky chcipam (delirium, crusader mobove, legion rares...)

siruse jsem zabil jen napodruhe az pote, co jsem si nastudoval, co tam vlastne mam delat. od te doby uz je ale silnej a mne dojdou portaly kvuli offscreen oneshotum. imho je to nejdebilnejsi boss, protoze 90 % casu se nebojuje, ale bud se boss hleda nebo se pred nim utika. takovej mastermind 2.0.

nejvtipnejsi mi ale prijdou "volatile dead" oneshoty, ktery jsou z nakyho bordelu, kterej nejde poradne videt (modri T1 mobove v harvestu). vesele jsou i, mozna lag, smrti, kdy se clovek schova nekam za roh mimo LOS a ceka na regen a vtom umre.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CHA1NDLER: Není to video z doby před buffem bossů (a weawera zejména)?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Pravidlo pro hc - chod v kruhu jednim smerem, kdyz nestojis neumres
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: jj na konci ligy lidi pravidelně dávaj dárky tohohle stylu. jinak respekt žes dojel do map s první postavou, to vůbec není lehký + mi přislo že máš děsně málo HP.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: To je HUKOT!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    PoEsports Report: GAUNTLET - Turn the Difficulty Up to 11 - Day 1-2 RIP Clips & Rivalries
    https://www.youtube.com/watch?v=7xQygNnSKDA&t=0s
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Presne na tohle minuly race umrel, takze se asi poucil :)

HC je trochu zdravejsi, ale nedelej si iluze, lidi jsou porad kokoti, jen na Hc jsou vic lidi co si vazi svyho casu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: To ti řeknu přesně co to bylo. Tam jsou stygiani - ty velky mrchy co strilej. Taky davaji na zem takovy cerveny sracky. Ty uz me zabili dokonce nekolikrat. Minulou ligu mi to oneshotlo char na 94.

A vendrovani odbryho gearu je vtipna vec, chce to u hrani torchu relaxovat a pauzovat.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jako A6 je prvni misto kde ty resisty fakt chces :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak jestli ses v Nyx guilde tak jsem ti tam naplnil slusne GS :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: Panter a jeho parta, Orbit te tam pozve.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    In short, Harvest will not immediately become a core gameplay mechanic but may be reintroduced in the future.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Will Harvest Become Core Path of Exile Content? - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2924277
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: ano, o to prave jde. nelze dat ggg penize pres mtx, aniz by na tom vydelaval i tencent.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Penize na vyvoj ale ma GGG ze suport packu, ne od Tenscentu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Forum - Announcements - Our 3.12 Expansion Timeline - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2919200

With this in mind, our current plan is to announce 3.12 on September 1 with its launch happening on September 18 for PC and September 23 for console (PDT). Please note that these dates are still subject to some change and we advise against booking time off until our expansion announcement confirms the launch date. We are aware that many employers require more notice than this but we are very hesitant to encourage booking time off until things are more firmly in place.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja teda nehral od metamorphu, takze je to pro me zase znovu zajimavy = novej atlas, novy pozustatky predeslych lig. harvest je super, akorat na high end zahrade se dost drasticky prestanou objevovat uzitecny crafty cilenych augmentaci a kdyz se jednou za uherskej rok objevi, tak hodi na item sracku affix. az/jestli to bude core, tak to bude uplne k nicemu. smutny je, ze cloveku nemuze padnout super item z moba, pac vetsina top itemu chce awakening orb plus rolly nejvzacnejsich affixu. porad se mi nepodarilo vycraftit (dle navodu "easiest craft ever") gem.

ad stash taby - mam jen currency, mapy, fragmenty a essence. a ve skutecnosti ani ty essence bych nepotreboval, pac prisun techto specialnich itemu je takovej, ze by mi na to stacily nevyuzity stashtaby.

dalsi vec je, ze bych strasne rad ggg podporil, ale to nejde bez toho abych podporil tencent. navic ggg ode me nechtelo penize, kdyz jsem prosvihnul jeden supporter pack, nad kterym jsem tak dlouho vahal, az ho zrusili. na foru mi pak lidi radili, ze mam kvuli tomu ggg napsat, ale ggg bylo neoblomny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam