• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Forum - Announcements - Will Harvest Become Core Path of Exile Content? - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2924277
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: ano, o to prave jde. nelze dat ggg penize pres mtx, aniz by na tom vydelaval i tencent.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Penize na vyvoj ale ma GGG ze suport packu, ne od Tenscentu.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Forum - Announcements - Our 3.12 Expansion Timeline - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2919200

With this in mind, our current plan is to announce 3.12 on September 1 with its launch happening on September 18 for PC and September 23 for console (PDT). Please note that these dates are still subject to some change and we advise against booking time off until our expansion announcement confirms the launch date. We are aware that many employers require more notice than this but we are very hesitant to encourage booking time off until things are more firmly in place.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja teda nehral od metamorphu, takze je to pro me zase znovu zajimavy = novej atlas, novy pozustatky predeslych lig. harvest je super, akorat na high end zahrade se dost drasticky prestanou objevovat uzitecny crafty cilenych augmentaci a kdyz se jednou za uherskej rok objevi, tak hodi na item sracku affix. az/jestli to bude core, tak to bude uplne k nicemu. smutny je, ze cloveku nemuze padnout super item z moba, pac vetsina top itemu chce awakening orb plus rolly nejvzacnejsich affixu. porad se mi nepodarilo vycraftit (dle navodu "easiest craft ever") gem.

ad stash taby - mam jen currency, mapy, fragmenty a essence. a ve skutecnosti ani ty essence bych nepotreboval, pac prisun techto specialnich itemu je takovej, ze by mi na to stacily nevyuzity stashtaby.

dalsi vec je, ze bych strasne rad ggg podporil, ale to nejde bez toho abych podporil tencent. navic ggg ode me nechtelo penize, kdyz jsem prosvihnul jeden supporter pack, nad kterym jsem tak dlouho vahal, az ho zrusili. na foru mi pak lidi radili, ze mam kvuli tomu ggg napsat, ale ggg bylo neoblomny.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    LIQUIDFREAK: ssf funguje tak, že potřebuješ a používáš to, co napadá. pak tě ta postava baví dýl, protože každý rare může být podstatné vylepšení
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Ber to s rezervou toho, že jsem fanda GGG :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Dik moc za info a vysvetleni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ja mam hotovejch 10 :-D teprve se chystam na prvniho sejra :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKUNK23: Prave ze ty krafty jsou vymazleny, ale je s tim hrozna otrava no. Slovosled neres byl sem cinklej :D SKUNK23: Taky to tak trosku cejtim.
    GURBON: Imo nezmizi :)
    BARTUC: Tak GL. Ja sem nekde na 12ti takze to asi ted neklapne :D

SSF by mohlo bejt zajimavy, ale ja se teprve naucil vyuzivat trade, jako ze sem ho vubec ale vubec nejel. Takze si nedokazu predstavit, ze by mi v ssf napadalo to co fakt clovek potrebuje.
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: Ja bych se ani nedivil kdybych mel i vic hodin, taky mi nevadi jim obcas neco poslat a jen za taby jsem jim za F2P hru dal vic nez za novej AAA titul. Takze mam pravo prudit kdyz se mi neco nelibi :) Uz aby byla ta 2ka....
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: Já nějak předpokládám, že takovej tool nevymyslíš ze dne na den.

A za mě asi nemám problém jim občas nějaký peníze hodit, lámu teď v tý hře hranici 3k hodin, no :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: To je otazka jak to skutecne bylo. Ani bych se nedivil, kdyby QoL vylepseni vymysleli az jako reakci na ten troling. Realne ale budeme kupovat 3 taby misto jednoho kterej by bohate stacil. Autotrideni je sice fajn, ale co se tyka zdimani penez se nic moc nezmenilo.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Sledoval jsem to jenom trochu, ale přišlo mi, že se stalo tohle:

1) GGG si připravilo ty stashtaby pro zveřejnění, nikde nic nenapsali (jak to dělají docela často)
    2) někdo z komunity je vydataminoval z gpkk souboru a rozjel hejt na redditu
    3) GGG je zveřejňuje s "tak jste na ně přišli a tady je máte" podtónem
    4) víc hejtu
    5) chris udělá prohlášení "stash taby jsme chtěli zveřejnit výrazně později, celé jsme to chtěli vykopnout s tím třídícím toolem"
    6) prohlášení se míjí účinkem, reddit už se stává čistě toxickou žumpou :)

tl;dr: stashtaby budou. Byly plánovaný, ale měly jít ven až s QoL vylepšením, který ti bude posílat přeměty "na kliknutí" do přiřazených tabů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja se v tom porad placam. Dokonce jsem si uz i postavil zahradku a zasadil prvni t2 sazenicky, ale jak nehraju ssf, tak me to nejak extra neba, takze to jde desne pomalu. Prvni dve postavy co jsem udelal me prestaly velmi rychle bavit. Ted jedu TR trickstera a ten vypada celkem zabavne, jen je to zatim desny maslo. Nic pradne nepada a jak jsem nejel zahradu, tak zatim nemam na cem proadne craftit :-D Ale to se poda, doufam, ze stihnu do konce ligy udelat 24 challu a tim pro me asi liga skonci :-D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GORDHART: Hele nesledoval a necetl jsem zadnou diskuzi. Tohle je ciste muj nazor na vec, na me to proste pusobi timhle dojmem. Ale rad se necham poucit v cem se pletu.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Sledoval jsi tu stashtabovou diskuzi i dál, nebo jsi jen přečetl první vlákna na redditu a podle toho máš Názor?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: Obavam se ze nezmizi i kdyz dostala hate jako prase. A to z duvodu ze obsahuje spoustu srader, ktere ti zahlti stash a proto je duvod aby ggg udelat dalsi currenci tab a tahal z lidi za to dalsi nesmyslne prachy viz posledni 3 currence stash taby co vydali.... cira zlodejina.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Nehraju uz dlouho a tise doufam ze harvest po tyhle lize zmizi ze hry.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Moc nechapu slovoslet tve vety :) Jinak taky hram ssf, zatim si nemuzu na nic stezovat, bavi me to moc. Po trade ligach je to jak pomalu hrat novou hru... v trade sem proste projel acty, chaos recept grind, koupil co sem si predstavoval za gear a tim to tak haslo a vlastne jsem z tech vsech veci co jsou ve hre vyuzival absolutni minimum. Na ssf vyuzivam uple vse a bavi me to. Liga za me dobry napad z nestastnym provedenim, crafty jsou fakt super a moznost si vyrobit presne na miru predmet jakej si predstavujes je parada, ale ten system jak toho dosahnout je alespon pro me zbytecne slozite udelanej do takovedleho tipu hry (za me by bylo ideal semena t1 za 3 mapy t2 za 9 map t3 za 15 t4 za 30 nebo tak nejak podobne, ale vymejslet tam takovy uchylarny kuli tomu aby ti to vyrostlo je na prd) jasne kdyz do toho proniknes tak zjistis ze to tak slozite neni, ale 80 % lidi to proste odradi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam