• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.12.0 -- Path of Exile: Heist - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2935777
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jakto? lepsi je nedostat zadnej hit nez polovicni od vseho, ne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    No zitra budou patchnotes, tak uvidme, kde jeste riznou :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Glancing Blows zmeni jak se lidi naucili hrat HC :D Asi celkem dobry tah, uvidime co to udela :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    CHA1NDLER: a gladiatora :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Development Manifesto - Path of Exile: Heist Balance Manifesto - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2935368
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: však v pohodě, ty tvoje buildy jsou často poloviční plánovanej rip :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: Tohle bude třetí liga v řadě v HC a celkem se na to těším :)
    A nemám pocit že bych nějak zásadně ripoval. Poslední ligu byo hodně málo času na hraní a když pominu poslední testování, tak mi chcípnul jen jeden char.
    A úlet s papírovým MF charem nebudu zmiňovat :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: orbit je v umírání dost dobrej :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jak jako "asi"? :-) A co ty, zase budes umirat na HC?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jak pise Gprt, podobny jako Delve, kdy low level veci nema smyls jezdit v mapach ..

Ale jakmile budes v mapach, tak to je proste bonus content navic a nemusis nic hledat a budes to mit asi v truhle..
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Při levelování tě budou trochu tlačit levely, ale při mapování to dle všeho vypadá, že fakt ne.

Defacto delve bez sulph capu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jsem teda krome uvodniho traileru a Ziggyho streamu jeste nic nevidel, ale urcite to bude mit nejakej strop, kdy uz nebude efektivni cekat, ne?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Heisty budeš moc dělat, kdy budeš chtít. Tam to narušení právě nebude vůbec.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: no nevim, zahrada byla jako docela v pohode, jednou jsem ji postavil, a pak jsem tam jen obcas probehnul. To mam pocit Heist bude "narusovat flow" o moc vic, nez treba syndikati. Coz mi pripomina, ze tuhle ligu si dam za cil konecne mit nejakej ultimatni setup na farmeni syndikatu na kseft, ted v Harvestu jsem to mel skoro, uz mi prebejval jen 1 v researchi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: jo, ale me prave jako bavi plnit nejaky cile, mit vic motivacnich prvku :-) PoE ma nevyhodu, ze uz neni vubec kompetitivni (kdyz race sezony uz roky nejsou a pvp je joke), takze si to proste hledam jinde jak zduvodnit ten grind.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: ja to mam stejne, ale na druhou stranu jsem hoarder a chci mit vsechno :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: me strasne odrazovalo lezt do ty zahrady, strasne to narusovalo nejaky moje herni flow a to me desne sralo. Ted jsem to taky zapnul asi pred tejdnem, abych si vyzkousel, jestli je BW chieftain pro me hratelna vec a zatim to vypada zajimave, jen je otazka, jestli budu schopen splasit itemy na to. Zkousim nejakej full fire conversion build s explode rukavkama a quiverem na conversion phys to fire. Zatim je to silny jako dobytek, ale je otazka, kolik budou ty veci stat na zacatku ligy, protoze ted jsem za ne dal cca 2,5ex :-) BW jsem chtel vyzkouset uz davno a porad jsem se k tomu nejak nebyl schopen dokopat. Je otazka, jestli ma smysl to hrat s mejma levejma rukama, abych vubec dal siriuse :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    já se už tak nějak v těch hrách naučil za ta léta, že když to vyloženě nebaví, dělat nějaké achievementy jen proto, aby si člověk někde odškrtl kolonku, nemá smysl a jen to pak kazí pocit z hry, dostaví se pocit frustrace a klidně vyheření v té hře, respektive hraju, abych se bavil, nepotřebuju u hry "pracovat"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jo Harvest nakonec moje nejhorsi liga (ve smyslu splnenejch challengi) za posledni tri roky, jen 32, jsem se lognul po mesici az tenhle tejden a videl jsem, ze vic jak 2 dalsi nedam, tak jsem to zabalil. Paradoxne pro me tu ligu zabilo, ze i na SSF jsem ziskal vsechno co jsem chtel uplne nejlepsi, coz me vzdycky pak demotivuje... :-(

Takze Heist urcite nezacnu SSF, aby mi to chvili vydrzelo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam