• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EXI: To se mi v životě nestalo. :D
    EXI
    EXI --- ---
    dneska vecer mi padla helma s 20% inc. duration na blade vortex.. rikam si - slusnej luck, padne mi enchant na skill co prave hraju :) asi za hodku najdu poslední trial a v uberlabu hitnu 40% spell dmg na BV (twice blessed). co se to deje :D

GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Myslím, že v tom buildu jsem měl jen jeden medium a jeden small cluster jewel a rozdíl byl, ale do toho fukll respecu na cluster jewely jsem se nikdy nedostal (nechtělo se mi to kllikat)

Největší dmg boost (jako fakt hrozně moc) je ten synthesis prsten. Ten sice dostal nějakej nerf, ale furt to dává hrozně moc dmg.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: pekny to mas :-) delirium bylo ale bugly, ty cluster jewely delaly silenosti :-D ale i tak si myslim, ze to bude celkem japny. ja chci jet duo obliteration a miswall a na bosse asi zkusim ty daggery :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Obvykle se nevytahuju, ale na profilu ( https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Gordhart ) tu postavu furt mám, jméno"Jedokluk"

Byl tam prostor pro zlepšení, ale fakt jsem s tím dal cokoliv, co v tý hře v deliriu bylo (nedal jsem teda uber eldera, protože jsem nenafarmil věci, ale imho by to ten build dal v poho)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Jasně, duo obliterate.

Trik na singletarget je 2x cold iron point dýka v offhandě, dá se sehnat docela snadno i nějaká s hustým corrupt modem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: pecka, ja jedu nejakej uchylnej build zase :-D explode wandkou a tak :-D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BARTUC: Já s tím hrál delirium a udělal jsem s tím 100% T16 mapu a i simulacrum do konce.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXI: ja rozjel toho poison BV a zatim je to naprosta pecka :-)
    EXI
    EXI --- ---
    ORBIT: já rozjel nakonec BV chieftaina a jsem spokojenej. pokud na mě čeká hromada potvor za dveřma, tak tam prdnu vaal blade vortex a ten mi to pročistí :) na start ligy cajk
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Decoy, phasing, speed
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na farm heist budou asi nejuspesnejsi veci co rychle behaj, a muzou ignorovat moby, neco jako lab runneri. Pri ceste zpatky nejvic hrozi ty formace co cihaji za dverma
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Uvazuju jaky build dam na sc ssf. Takovyhle mechaniky jsou bud na miny a clearovat vsehno z dalky, totemy, hlavne nic co utoci z melee range, jedno jestli spell nebo attack :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja nemam jako moc vysoky level zony heistu zatim, ale myslim neco malo expu jsem mel... mam pocit nedostavas expy jen v pripade, ze je tam nejakej nekonecnej spawn, coz uz jsem taky narazil, ze nesli proste vybit a furt spawnovali znova. Vetsinou teda cestou k cili nezabijim nic, a cestou pryc bych rad nezabijel nic, ale casto se mi nepodari uplne jako proskakat ven bez boje... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SUNBEAM: Jinak teda je to asi poprvý, co jsem se buď přímo nebo v gildě potkal s větší část opravovaných bugů.

Kamarád hrál ten Cobra Lash a ten skill chainoval právě jednou :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A dostavas expy kdyz chcipnes? Aby to nebylo jak v delvu ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to ma urcite Orbit radost, ze jeden on-death efekt jeste naopak posilili :-)
    osobne teda spis cekam na slibovanou upravu toho, ze zabijeni mobu prilis zvysuje alert, se mi nechce si plejtvat grand heisty kdyz potom zjevne budou vic ziskovy

btw jsem si nahodne vsimnul dneska, ze smrt v heistu nebere expy, tam asi budu expit se svym super squishy buildem :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Reduced the damage that Clockwork Sentries deal with their on-death explosions.

Reduced the damage of Automaton Lightning Beam's impact area of effect hit.

Increased the damage of Automaton Lightning Beam's beam as well as its on-death explosion.

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Week One of Path of Exile: Heist - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2940528
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak po poslednim ripu kaslu na hc dokud to neprekopou, aby nebyli v heistu on death efekty, ktery te oneshotnou. Na SC to asi bude zajiamvy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam