EXI: leap jsem myslel jako obecne pohybove kouzlo, se mi to stalo s dashem i shield chargem tuhle ligu.
LIQUIDFREAK: je to hrozne jednoduchy, musis chodit ty contracty, abys expil jednotlive zlodeje, protoze casem potrebujes vyssi levely tech kontraktu. Tady je videt, ktereho zlodeje ma smysl expit, protoze umi az do max levelu 5, a taky co ktera mise dava za truhly
S tim ze na zacatku mas jich jen par, funguje to tak, ze k tomu co vezmes si prida dalsi, a kdyz to dojdete (vlastne i kdyz umres) tak ti zustane, a ty musis jit s timhle novym, aby privedl dalsiho, a tak vsech 9.
Contracty chodis i proto, ze za kazdej hotovej dostanes reveal (takova ta ikona oka), tj. operaci, kdy neco odhalis v blueprintu heistu. To se dela u toho jednoho NPC vlevo. Osobne mi prijde, ze aktualne se vyplati revealnout jen kridla, unikovej zebrik nikdy, a vetsinu truhel taky nikdy, protoze tam neni lepsi loot nez v kontraktech, takze neni duvod za to platit, do grand heistu jdes pro zaveresnej bonus. Co tam bude je napsany nahore na kontraktu, chces jit jednou trinkety, protoze to odemkne socket na trinket (je treba kliknout na extra stolecek). Hodnotnej trinket je pak ten, co dava procento na dvojitej drop currency v mapach, je to jedinej trinket co neco dela mimo heist
Trade - Path of Exile
https://www.pathofexile.com/trade/search/Heist/95JWl8zcK
Osobne to zatim chodim na plneni challenge, ne na zisk, ale asi zacnu vic behat ted ty gran heisty, co maji na konci alt kvality gemy, tam obcas neco cenneho je. Bugle dvere jsou jen ty, co vypadaji jako vrata od trezoru, tyhle grandy bych nehodil dokud to neopravi (porad je mozne vylootit truhly cestou a odejit aspon s tim).