• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BLEKOTA2K
    BLEKOTA2K --- ---
    GURBON: nejde vubec
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je jeste mozny mit na cluster jewelu Deep cuts? Na wiki pisou drop disabled tak by me zajimalo jestli je to mozny aspon narolovat, nebo vubec?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: na ty kostrovy pavouky jsem chcipal hodne v betrayal lize, protoze jsem nechapal CO me zabiji. ja hlavne nechapu, proc to po afere s volatile, ktery zmenili, aby na to nechcipl ani clovek, kterej vidi hru poprve, proc stejny veci davaji do hry jakoby se nechumelilo. v harvestu to bylo, ted v heistu, i kdyz v heistu sem zatim na nic takovyho nechcip (taky ale hraju mnohem min, pac me to moc neoslovilo a slozitost endgamu, kterej sem si tusim v betrayal uzival, mi ted s metamorfama a ostatnim novym svinstvem nahani hruzu).
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Navic to ma skoro stejnej efekt jako dalsi stejne silena vec a to jou ty spikes co delaji Revenanti (takovy ty pavouci co strilej sprey bilych projektilu a bouchaji mrtvoly). Tomu se proste chces vyhnout, protoze te to zabije :)

A bacha v mapach kde je vetsi AOE, tak to škáluje i tyhle exploze, stejně jako třeba volatiles..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ne, ale nosim dva Storm Secret ringy, kde kazdy ma o 50% vetsi frekvenci hitu stormu. Takze jsem trochu mel obavu, aby to nahodou nebyl cap prave proti double ringum. Ale tohle to asi vysvetluje, dik...
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: a jinak vzhledem k tomu že jsem byl přesvědčen, že těch 0,25sec už tam bylo mi to samotnýho zajímalo a mělo by se to týkat pvp, viz.
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/jao3ql/3124_deployment_and_full_patch_notes/g8qnmmi/
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Používáš shaper gear na cooldown? To jedině že by to nešlo tímhle upravovat, ale to by mi přišlo imho divný, u většiny věcí jako coc, poets, spellslinger atd. jde dál četnost zvyšovat...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: to jsou pasti, takovy maly robutci co lezou po zemi. staci po tom koukat, nez tam pridali ten efekt co ted vidis, tak nebylo videt nic, tohle je parada :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele jak chapete tohle? to vypada ze me nekdo chce nerfnout! :-()

Herald of Thunder now has an attack time override of 0.25 seconds.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    za pul hodky restart
    Announcements - 3.12.4 Deployment and Full Patch Notes - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2970764
    GURBON
    GURBON --- ---
    takhle to vypada
    GURBON
    GURBON --- ---
    Me neustale IKckujou takovy maly divny cerveny sloupecky, vubec to neni videt, kdyz na to slapnu tak to asi bouchne a kdyz neslapnu po chvili taky. Nevi nekdo co to je? Tipuju to na chaos.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz tak tri ctyri dny sem nedal zadnej zasranej zelenej kontrakt, pac mne tam dycky s prehledem neco IKckne. Jebat cely podelany heist :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: No exit for you :) to nepotesi, ja ma zkusenost zase s tim ze dvere se otevrou, ale uz nemohu projit ani proskocit dal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, jsem v dnesnim GFL, se svym specialnim Heist bugem s dverma :-)

Path of Exile 3.12: HEIST DAY #20-21 Highlights @Dat Modz GOES BERSERK, "TRY A PRISTINE" AND MORE...
    https://www.youtube.com/watch?v=CLvy4NqPCdw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: dobry, tak to nerfli zpetne dneska v noci. Pote, co jsem do toho nasypal 15ex, a jeste uz kdyz to bylo nerfnuty tak jsem si za 200c dupnul dalsi, bo jsem si nevsimnul, ze uz dava jen 5.... dobra prace :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: konecne!
    We've improved the overall behaviour of Rogues and fixed problems where they were not prioritising their jobs over combat or other situations.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    co bylo (dnes v noci)
    Patch Notes - 3.12.3c Patch Notes (restartless) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2965812

co bude (začátek příštího týdne)
    Announcements - What We're Working On - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2965725
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak musim rict, ze muj permafreeze autobomber se nakonec rozjel dobre, klicovy proste je mit vsechny veci pro nej, dokud jsem nemel ten jewel abych leechoval soucasne life i ES, tak to bylo rozbity... Je to teda hrozna sranda, akorat uplne opacna hra nez muj obvyklej instinkt, ze kdyz jde do tuheho tak zdrham, tady se naopak prestavam hejbat, nahodim bublinu, a verim freezu, ze to da... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: na zacatku ligy to byla tragedie to jsem fakt ani nechodil, ted to jsou 2ex za run plus co slamnu s Leo. Musim vydelavat, chci zkusit poradne campit grand heist, a bohuzel jsem minul ten cas s plastema, co jsou ted legacy, takze me budou stat krvavny penize za jejich duplikovani... :-( Stejne asi jedna z nejvetsich GGG prasaren imho, udelat legacy item i v ramci ligy, to meli proste nerfnout zpetne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam