• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A tu chaos mrchu sis dal?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem prvně umřel na Fauna (ano, neposlouchal jsem celej internete, kterej, že se na to má člověk vykašlat) a pak na Weavera, kde jsem zpanikařil a odběhl od něj.

Ale je to zábava, dneska večer to zkusím znovu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja uz taky :-) akorat Abberatha jsem zatim preskocil
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Zatim jsem se prokousal do A7, je to boj a cekaj me tezky chvile, ten silenej chaos resist je fakt desna vec :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    smrt za 500 dolaru :-)

Thats how you lose 500$ on zizarian gauntlet : pathofexile
    https://www.reddit.com/..._on_zizarian_gauntlet/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MRORANGE: Jojo dik. Sice sem to vidaval ve videich, ale nikdy sem si nevsim toho quadu, resp neresil sem :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    LIQUIDFREAK: peněženkou :)
    Premium Quad Stash Tab - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Premium_Quad_Stash_Tab
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: dumb question, jak zajistim abych mel tak velky stash taby? To se da nejak mergnout ci co? Dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol :-) to bych poustel detem, aby vedely, ze gambling je zlo

How I lost 20+ Mirrors in ONE CLICK. ENJOY!
    https://www.youtube.com/watch?v=f7-0xeYvOhU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: jako, kdybych byl v te situaci, ze jsem #1, tak bych hodne premejslel jestli kdyz dam 98 se proste nesvleknout do naha a neumrit umyslne, co je doma se pocita :-) nebo mozna hned na 98 jit na nejakeho bosse bodovaneho, win/win

Ja myslim Onigoroshi jako je docela hratelnej i pro lamy ne? Si vezmes neco ranged, takze nebudes mit problem az ti spawne, a holt pulku race stravis v prvni zone, a budes doufat ze budes prvni, coz neni uplne nepravdepodobne, bo asi bude dost malo lidi, co to budou delat. Ja to teda nikdy ani nezkousel, ale Snipa ho par lig dozadu farmil nekolik dni... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: ten Aul to se taky moc nevyspis. A pak ti dá insta
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: U tohohle jsem se fakt zasmal. Onigoroshi for real?
    A prvni rip na 98 :D lol
    To je hukot :D To je fakt na to si vybrat nejakou z tech challengi pro dalsi challenge :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: lol genialni
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ano, mnoho, pro casual lamy jako jsem ja fakt mnoho :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v race je mnoho zpusobu jak zbohatnout! :-)

Zizaran’s Bounties:
    First person to provide proof of killing Aul in Delve will win $1000
    First person to provide proof of killing Cortex will win $1000
    The person with the highest PDPS Two-Handed Axe at the end of the event will win $1000
    Ziz chose to add $339 to the Simulacrum Wave 20 Bounty

Steelmage’s Bounties:
    First person to provide proof of doing a wave 20 Simulacrum will win $469 (+$339 from Ziz) For a total of $808
    Holy Grail Challenge - Person with Highest Amount of uniques in uniques tab by the end of the League will win $1000. You can see tracking for this HERE Note: you must have a Unique Tab and public it for the website to pick it up
    First to provide proof of having an Oni-Goroshi will win $500
    First to provide proof of having killed Act 10 Kitava per BASE CLASS will win $200 ($1400 total)

Octavian0’s Bounties:

First person to provide proof of a Lightning Tendrils Awakener 8 kill will win $500
    First person to provide proof of having 7 Bitterdreams will win $150 (Replica or Regular Count)

AlkaizerX’s Bounties:

First person to die at level 98 will win $566.67
    First person to provide proof of having successfully double corrupted Le Heup Unique Ring will win $566.67
    First person to provide proof of having a Mirror of Kalandra will win $566.67

mbXtreme’s Bounties:

First person to provide proof of having 10 Exalted Orbs in Stash will win $100
    First person to provide proof of killing Act 10 Kitava Unascended will win $150
    First person to provide proof of killing Sirus (Any Awakening Level) without Flasks will win $250

DS_Lily’s Bounties:
    First person to provide proof of killing Awakener 8 with 200+ Ping will win $205 (You must have 200+ Ping the entire time)
    First person to get level 94 Unascended will win $200
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si cvicne v jedne z tech treninkovejch lig zkusil gauntlet, a prijde mi, ze Zizaran hrozne lze :-) celej ten jeho popis toho co vas kde instantne a za kolik to dava me jako docela vydesil, ale uplne v pohode jsem dobehnul az k weaverovi ted, kteryho jsem facetankoval, prestoze mel davat za 700 (coz je vic nez jsem mel hp)
    to asi testoval nahej nebo co :-) ja mel capnuty resisty, i pres tech -40 start, a 70% phys redukci, coz tam asi hraje nejvic zrovna

nejtezsi mi zatim prisel Hillock, za maraudera :-) plus jsem na levelu 21 sel heist lvl 6, a jako skoro jsem nevylezl, tam je to sila
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Harvest byl hodne hodne jinde.
    Taky diky tomu je lepsi brat v potaz ze na nektery buildy potrebujes gear, ktery neni tak easy.

Earthshatter Champion
    Trickster chaos (ed, bane, soulren etc)
    Assasin Bladeblast
    Necro vybuchovani mrtvol (DD, VD, Crema)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro inspiraci nejaky buildy, co byly v race uspesny minule
    je teda dost frustrujici videt, jak nekdo v tyden dlouhe ssfhc race ma lepsi equip nez ja na trade, ale utesuju se tim, ze to byl Harvest... :-)

PoEsports Report: GAUNTLET, the Finale - So Long, and Thanks for All the RIPs!
    https://www.youtube.com/watch?v=JXuGtRP6UmE
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: super diky moc
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Aplikují se pak na tebe minion dmg bonusy jako by to byla generická dmg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam