• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jo ale ja jsem SSF, nemuzu si nic koupit ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sem zvedav jestli tu aspon nekdo neco vylosuje :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já jsem na ssf taky na 4linku a i s těma všema šílenejma dropama mi prostěnepadaj žlutý mapy. Takže to nechám na 86 a budu spokojenej :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: ja si koupil 6L za par supu, vyhoda Eva buildu :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: nez to zkouset fusama, radsi sem si koupil prophecy na 5L
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no ja pocitam zejtra dotahnu na 90 a koncim, porad hraju 4L, takovejch 500 fusingu jsem pouzil a neudelal jsem ani 5L, neskutecny... pak zapnu GFL a tam nekdo na 1 jew 6s a na 3 fusingy 6L, jako... fuck off :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GURBON: skoncilo to pro me kdyz jsem se snazil to trochu uspechat a dal si t10 s deliriem nejakyma rip modama a conq influence :D jako kdybych nejel ten build poprve tak byla sance dat top 5 pathfinderu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    MARSHUS: uz sem se lek ze to uz skoncilo... mame jeste 2 dny. Jdu to doplacat aspon na tu 85.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    level 88. kua taky jsem to moh dotahnout do 90 ale cajk mayhem. pathfinder 10/10 :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Chudák vlk, ještě že jsi ho z tý truhly zchránil!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak za level 50 jsem dostal z truhly vlka, tim myslim uz muzu vyhlasit Mayhem za uspech :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: No jo no. chybi nam 20 let reakci :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já asi prubnu toho minion guardiana, Yoji ho hrál v heistu a vypadalo to dobře.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jsem teda taky nikdy nehral, vzdycky jsem mel problem s vecma, co moc rychle behaj - staci abych nekde nakliknul speed shrine, a uz zmatene narazim do vsech zdi... :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: me tam zaujal ten pathfinder a to jsem nikdy nehral. Idealni na eventy kde po tydnu zacnu znova.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja mam v planu zkusit neco, co pak budu hrat v Delve - akorat zatim nevim co :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kdybyste někdo hledali inspiraci

19 BUILDS for the Mayhem League! (One for Each Ascendancy!) ~ SSF & HC Friendly
    https://www.youtube.com/watch?v=icWFAccZvmk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Announcements - Endless Delve Starter Gear Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2998539
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOJZEE: enki's arc witch si najdi, to je asi nejdetailnejsi a nejblbuvzdornejsi guide na funkcni postavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam