• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    MPEGYNA: já jsem měl v heistu taky lacerate glad a dostal jsem se až do vaal temple na t16 aniž bych umíral "nějak moc" a vypadá to, že bude fungovat dobře i teď
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    hmm. jaky ted bude tankovaci hovado, ktery nazachcipa i v labu? v heistu jsem jel lacerate gladiatora a krome toho, ze to nemelo vicemene zadny pozadavky, tak jsem se s tim dostal do low tier cervenych map, pac pak postava zacala nesmyslne casto chcipat. ale moc jsem to teda nehral, mozna jsem delal neco blbe nebo mi chybel nejaky hloupy gear threshold, aby mi postava vic vydrzela.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ja mam v planu jet ignite, ale s Chieftainem. Ale nejsem si jeste jistej jak to nejlip levlovat. Zkousel jsem si testovaci build na konci heistu/zbytek na standrtu a neni to zadnej zavodnik :) Mozna ze by nebyl od veci se toho firebalu drzet dyl..

SKUNK23: To neni dobrej start build :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    RADICETA: ten ignite elementalist bude teď hodně silnej.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Já zkusim vymyslet asi nejakou obdobnou halucinaci jako je tohle :)
    projectiles go brrrr : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/ktsluo/projectiles_go_brrrr/
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    A já jsem se zase nechal zviklat. Skeletony (nějaké) nebo ignite fireball elementalist... sofiina volba
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Summoned Skeleton Mages (from Dead Reckoning unique jewel or Vaal Summon Skeletons) now deal 50% more damage, and their projectile speed has been doubled.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: spis se rozhoduju mezi skele archerama a melee... proc magove?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ORBIT: ja tam prave taky nevidim nic jinyho, tak snad to nebude nejaka bota :-D ted se jeste rozmyslet co hrat spis, jestli BF/BB nebo Bleed glada :-D obe postavy jsem zkousel do 85. lvlu, jednu v mayhemu (glada) a jednu ve flashbacku a obe me bavily :-) asi si budu muset hodit minci
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: blade fall dostal buff aoe (jako ze to nic nepotrebovalo) a je silny jako vzdycky.
    Bleed glad netusim, ale nezda se mi ze by s tim delali neco podstatnyho.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jsem to prelouskal a ted mi reknete... bow bleed glad a blade fall blade blast assasin... jak si stoji? U Assasina prijdu o MS, coz je blby, ale ve vysledku pro me lepsi, protoze tryskomysi moc nezvladam a u glada to vypada na mensi nerf bleedu, nebo pocitam spatne?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A tady jsou filter veci a map tiery:
    Announcements - Echoes of the Atlas Patch Notes, Item Filter and Passive Tree Information - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3009221
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Skele magove opet na obzoru!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    You can now filter Cluster Jewels by the number of small passives they have in your Item Filter.
    Tohle je zatim nejlepsi zmena :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Patch Notes - Content Update 3.13.0 -- Path of Exile: Echoes of the Atlas - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3009157
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: Já přemýšlím o skeletonech a zombících, tak čekám na patch notes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: presne, o spectrach jsem premejslel, uz jsem je nehral dlouho a je spousta novejch... ale jako s takovym silenym nerfem je hrat nebudu teda
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Reworked and Changed Ascendancy Classes in Path of Exile: Echoes of the Atlas - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3008762
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě hodně překvapujou ty spektry. To, že nerfnou ty silný konkrétní kusy, se dalo čekat, ale že přitom sestřelí i ten gem... :/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    uz to ctu :-D tak to smolik no... snad mi nepokurvi dalsi dve alternativy co jsem chtel jet
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GORDHART: co s nima provedli? taky jsem je chtel hrat :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam