• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: POE -spravne ej horsi varianta
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste jeden dotaz k tomu exposure. Nevite nekdo kdyz jich mate vic, jestli se ty efekty scitaj? Myslim tim treba heraldry na clusteru ( -10) a wave of conviction ( -25) dava dohromady -35 nebo se pocita jen to vetsi?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Ha jsem nemel refreshnuto a predbehl jsi me :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bacha na to- abys mohl konzumovat charge, tak nesmis mit minimum. resp nemuzes konzumovat svoje minimum charge.
    To same plati na discharge, kde ti min chanrege snizi dmg..
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    GORDHART: nojo pravdu díž
    Skills and effects that consume charges to activate an effect cannot use these minimum charges.
    Charge - Official Path of Exile Wiki
    https://pathofexile.gamepedia.com/Charge
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Jen teda ty minimum endurance charge IC nesežere, žejo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako regulerne o tom uvazuju, budu to dneska testovat s +3 az dojdu domu, a jestli to bude dobry, tak dva volne suffixy mam - stejne mam komplet celej equip rozkraftenej harvestama do mrtva, takze neni problem neco presunout... :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EVILMIND: tak ještě jde mít +1 minimum endurance charge enchant na jewelry, ale tak to taky není pro každý build
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: Tak ja to nepojmenovaval, zejo :) Ja uvazuju jestli to pro me ma smysl, kdyz mam Enduring cry na behani. Diky tomu je mam v kombinaci s Valako Storms Embrance ascendancy taky skoro porad plny. Jen kdyz se mi procne IC tak na chvilku spadnou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: game changing jako nevim, ale rozhodne dobrej tip, jsem zrovna vcera testoval ruzny zpusoby generovani endurance charge pro summonery, ale nic mi nefungovalo poradne (bo jsem se zameril na block clustery). Tohle vypada mnohem lip v tom smyslu, ze vetsinu mapy ty charge mas fakt na max.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Development Manifesto - Texture Streaming in Echoes of the Atlas - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3029854
    GURBON
    GURBON --- ---
    GAME CHANGING SURVIVAL TRICK for any build Path of Exile 3.13 Ritual Echoes of the Atlas
    https://www.youtube.com/...hrey&fbclid=IwAR3_sQHK9krJh5Z3OuDLHrgguOQT0H8WpgGBeRwCm9Nf3uK3ox9V9sz27bQ

zkousel tohle nekdo?
    SDILEJTE NEZ TO NERFNOU! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: hmm, hele tohle je zrovna docela v pohode na melee, tam vyslovene neni nic co by te uplne instantilo, krome tech mechanik co instanti... :-) Jsem koukal na video nejakyho melee co mel hrozne malou damage, takze v te posledni fazi proste to dela asi desetkrat, ale neumre. Nechapu jak to dela, protoze i kdyz jsem si to poustel zpomaleny, tak jsem nebyl schopnej videt tu sekvenci. Moje SC taktika proto je umrit a rychle ji pak zabit, nez to pusti podruhy.

Horsi mi za melee prijde ten fight Chayula/Shaper/Cortex/Uber Atziri/Elder, tam potrebujes dobre volit cile za melee a mit nejakou brutal multilayer defensivu... nebo utikat rychle jako ja tady! Tam jsem uprimne vubec neveril, ze bych to mohl dat, chtel jsem spis zkusit jak budu prezivat s buildem, co jsem od vcerejska prekopaval z defensivniho na glass kanon na tyhle fighty prave. A zda se celkem se zadarilo.

https://www.youtube.com/watch?v=uNRPUqDZPfc
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    GURBON: V heistu jsem hrál cyclone champa. To bych teď měl hodně mrzeníčka :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: cg. slusna debilita. tam ani nemusim chodit. nablizko scifi. sejr nadruhou :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: No sak zkus uvidis.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Gratz!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Maven na prvni pokus, teda jako s chlupem (a na druhej uz jsem ji nedal bo jsem spotreboval hloupe 2 portaly na zacatku), ale je to teda sranda, to asi nebude fight co bych chodil pravidelne, mozna lepsi ten klic prodat proste, v te posledni fazi proste neni nic videt IMHO... myslim by bylo vic fair, kdyby to misto tmave fialove blikalo treba oranzove.

[PoE] 3.13 Necromancer Skelemages - first attempt Maven
    https://www.youtube.com/watch?v=FhLmB9c1fRU
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: tak koukám na nastavení spotřeby a ryzen balanced má min 99 a max 100
    ryzen bhigh performance má min 100 a max 100
    klasický win rovnováha má min 5 a max 100

já od doby co mám zen proc jedu na ten ryzen balanced, ale vím, že už to několikrát AMD měnilo, při každém updatu driverů na desku se ty profily přepíšou
    (to vím jistě, protože se mi změní i čas přechodu spánku a tak)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Tak mozny je vsechno :) Hlavne ze to jede
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam