• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem docela zvedavej jak to bude vypadat az prijdu domu, byl jeste nejakej hotfix, ale ty reakce fakt jako vypadaji, ze komu to predtim padalo a bylo pomaly, tomu se to fixlo, ale zase lidi co ani predtim nemeli problem, ho ted maji... :-) Takže až večer uvidím, jestli jsem v tomhle kole rulety vyhrál.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jeste stesti ze mam dost pameti a niceho ksem si nevsiml ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat na redditu je tuna prispevku o tom, ze po tomhle patchi to sezere dvojnasobek pameti chvili po spusteni :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ORBIT: konecne to pul minuty po spusteni nevypada jako Torchlight :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Instalujte patch!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mno, a presne o tyhle momenty bez streamovani clovek prijde pak :-(
    nastesti to nestalo zase tolik jako kdybych tam dal neco jinyho

https://www.twitch.tv/evilmindcz/clip/EsteemedDifficultEggnogSeemsGood
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Odstranili. Obs je urcite lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: defaultni, vubec nic jsem nemenil
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    PoE umi streamovat i samo o sobe, ne? pred x lety jsem to zkousel ze srandy s kamosem. nepredpokladam, ze by to odstranili?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Rozumim, na nektery makra pozor.
    Jaky mas nastaveni obs?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zatim jsem nechtel zkoumat zadny komplexni reseni co maji "profi" streameri. Vyuzil jsem to co uz mam - OBS, ktery pouzivam pro nahravani videi a Teams meetingy s virtualni kamerou. To je vlastne vsechno :-) akorat misto tlacitka nahravat stisknes vysilat. Jen se musi propojit s Twitch uctem. Jen jsem tam navic nakliknul takovy to oficialni GGG rozsireni, kde kdyz vysilas, tak z leve casti obrazovky si muze divak rozkliknout tvuj equip/gemy apod. Pravdepodobne by to slo dal vylepsovat primo v OBS, ale to v tehle chvili nechci. Jen se mi nepodarilo tam zatim vloudit i Awaken macro, protoze to je overlay, takze neni videt co v nem kutim - musel bych streamovat ne okno ale celou plochu, coz z ruznych duvodu nechci delat.
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Tohle mě taky zajímá, takže jestli to budeš chtít nějak víc zkoumat, můžem dát hlavy dohromady.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Zajimavy napad. Jaky pouzivas soft a jaky mas setup, jestli se muzu zeptat?
    Ptam se protoze jsem uvazoval nad timtez, ale zatim jsem se neodhodlal to resit technicky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak jsem poslednich par dni zacal streamovat svuj grind, kdyby se nekdo nudil v praci treba a chtel videt nejaky rage vybuchy pri smrti... :-)
    delam to teda hlavne proto, ze jsem zjistil, ze se super ukladaji klipy, bo kdyz se mi ve hre neco peknyho/hroznyho stane, mam tak pul minuty na to jit na twitch a zachytit to tam

https://www.twitch.tv/evilmindcz/
    EXI
    EXI --- ---
    SUNBEAM: na radeonu mi momentalne bezi lepe directx nez vulkam.. a windowed fullscreen je hrozne tmavy, jakoby tam nejel vubec bloom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Echoes of the Atlas Week Two Report - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3030906
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: POE -spravne ej horsi varianta
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jeste jeden dotaz k tomu exposure. Nevite nekdo kdyz jich mate vic, jestli se ty efekty scitaj? Myslim tim treba heraldry na clusteru ( -10) a wave of conviction ( -25) dava dohromady -35 nebo se pocita jen to vetsi?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Ha jsem nemel refreshnuto a predbehl jsi me :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Bacha na to- abys mohl konzumovat charge, tak nesmis mit minimum. resp nemuzes konzumovat svoje minimum charge.
    To same plati na discharge, kde ti min chanrege snizi dmg..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam