• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    což teda nevím jak dokáže někdo mit v inventáři rybářský prut když ho najde :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    He can be encountered in the wild, though usually only one player in a party will see him. Additionally, Krillson will vanish if the player moves too far away, including leaving the map.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nasel jsem po 7 letech hry rybare
    funny thing, kdyz vylezete z mapy neco prodat a vratite se, tak zmizi :-) :-(

https://clips.twitch.tv/SoftBreakableGoblinMau5-qPfDaGimtLnKdlPh
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: 6x6 jako velikost te mrizky na mapy, normalne dela 4x4, ale kdyz ji buffujes, zvetsuje to okno tak aby se ji to tam veslo :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: nevim co je 6x6, ale neprehani to uz ggg?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    moje 6x6 Zana :-)

GURBON
    GURBON --- ---
    Announcements - Stash Sale Weekend and Get a Free Mystery Box When You Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3048509
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak jsem se toho Siruse snad tak nějak naučil konečně....
    Wintertide Brand Occultist Sirus A8
    https://www.youtube.com/watch?v=UGJ7h4bttic&t=2s
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: jj, do mejch tabu narvu eqip i pro kamose (jsem cumel, ze kdyz zalozis guildu, tak mas sice guild stash, ale bez tabu, wtf lol)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: To sis mohl zalozit i novy account :D Ale chybeli by ti ty taby :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ja jsem vcera po dlouhem premlouvani a manipulaci konecne docilil toho, ze si poe nainstalovali dva irl kamosi, se kteryma parime dotu. a kdyz to konecne spustili, tak servery dole. no ale nakonec jsme rozjeli epic partu bezdomovcu (mtx nechavam dole, abychom byli na stejny vlne), zaciname uplne od nuly. parada
    GURBON
    GURBON --- ---
    SUNBEAM: vcera to delalo na Frankfurtu, kdyz jsem se prepnul na Amstr, slo to OK.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    asi to bylo nepříjemné, naštěstí jsem už spal :o)
    resp vypnul jsem to, když mě to vykoplo nějak po půl desáté ze hry, zmizela mi rozeběhlá mapa a nemohl jsem být sám, protože po loginu byla fronta, malá, ale byla
    občas se mi to dejě, jednou z pár dní, přikládám to stále těm jejim přetíženým databázím

taky mi občas vyskočí latence, jen na chviličku, jakoby zmizelo pár packetů, ale net mi jede v pohodě, tam problémy nejsou, ale zkusím ještě restartovat terminátora, jestli není nějakej pochroumanej

a z jiného soudku, abych jen netlachal
    Announcements - Our 3.14 Expansion Timeline - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3046111
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Jako bajecne to bylo, akorat bezim t15 mapku sem v zahrade, najednou brutalni lag... ja tam samozrejme uplne na kokota ripnu, protoze nic nemuzes a pak padne cely servr. Mluvit o lootu za par exa, nedobehlou zahradu + crafty v ni, ritualy v mape jsou nepodstatne detaily. Dobra prace GGG diky moc :D:D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Patch 3.13.1c introduced an issue with players' challenges which is significant enough that we will need to roll back the PC realm to its state before this patch was deployed. This means progress earned in that ten minutes will be lost. We are deeply sorry about this.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jsem zvedavej co u delaji s tou mapou co jsem bezel pred patchem a apadli mi dva mirrory :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: To jo, takovy dost random challenge :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    geniální patch :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Už patchujeme
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: jestli ti jde jen o splneni ty mise, tak staci norovat a jednou za cas ji potkas pohodlne po ceste. Sice za ni nejspis nic moc nebude, ale quest se ti splni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam