• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja si treba myslim, ze moc jako craftit neumim, urcite ne tak, jak to delaji lidi co pak hazou vysledky na reddit apod, tam vetsinou mam problemy vubec pochopit ten postup (natoz pak ho vymyslet). Nicmene bavi me to hodne, zvlaste kdyz me napadne nejakej efektni trik s add/remove non-neco, a myslim se kazdou ligu zlepsuju, zvlaste kdyz je tolik moznosti neco delat jako treba tuhle ligu. Jeste si pamatuju, jak jsem nejakou ligu hodne let dozadu umel craftit jen lahve, a i tim se dalo zivit! :-) Postupne rozsiruju portfolio veci, ktere jsem schopnej craftit aspon do nejake podoby pro prodej jako base nekomu, kdo z toho pak udela neco epic. Vcera jsem prvne prodal neco pres 100ex, ring co jsem nacraftil komplet celej sam jen tim co jsem nahuntil (base jsem teda koupil za 10c). A to porad vubec necraftim zbrane, zadny, protoze to je proste prilis komplexni/kompetitivni pro me.

Myslim za tenhle mesic mam v truhle vic exaltu, nez na standardu za 7 let predchozich lig DOHROMADY - je to pravda ovlivnene tim, ze Harvest jsem hral jen SSF, tam asi byla taky prilezitost. Uz mi chybi jen jedna challenge a mam ligu dohranou v podstate, takze mozna zbytek zasvetim jeste dalsimu craft treninku! :-)
    Jedine, co mi chybi ke stesti, je nejakej lepsi zpusob kupovani harvest craftu, ale toho se asi s GGG nedockam.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: protoze je jedinej, kterej pres CTRL skoci rovnou do trade?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no phys redukci mam s flaskou 90 a krom toho si myslim, ze me to shockovalo. Pocitove me to docela dost rakvilo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: proc ti to zkurvilo hit, mas tak moc lepsi phys redukci nez elemental? Jinak ta helma je docela nic moc, urcite snadno udelas jinou. Tuplem kdyz jinde pises, ze mas vysoky max resisty elementarni, tak tohle je presne mod, co naopak chces, ne?

CHA1NDLER: tu sanci muzes zvednout na sto procent kdyz pouzivas imprinty, ja takhle udelal uz sedm elder helem se spravnym enchantem, ktere ruzne craftim/stridam/prodavam. Nejde na tom prodelat, tumplem kdyz je snadne si imprinty nahuntit sam, takze te to nestoji nic nez trochu grindu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CHA1NDLER, GURBON:
    ty craft tagy (ze zahrady) jdou samozřejmě vidět i ve hře, ale je třeba si zapnout v options/ui Advanced Mode Descriptions
    to jen, abyste nemuseli každou věc hledat na webu
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: Ja mam ted max resy 81/80/80/87 takze je to trosku uchylarna chtit vic :)
    Jedu Herald of Agony cyclone. https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters char RequiemProPanacka .
    Klidne si necham nejakej postup doporucit. Crafteni jsem se dlouhodobe vyhejbal tak vim prd.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Kamarádce v gildě se povedl doublecorrupt a tím asi i nejlepší předmět, co jsem kdy viděl :D

GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: A tu Elder influenci na neinfluencovanej item nejak dostat dokazu? Uz jsem si koupil jinou zase s volnym prefixem. Hodne by se mi tam hodila dalsi minion dmg. Zbytek mi moc nepomuze.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja jsem najivne sel po +1 max lightnig resist, ale neklaplo to.
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: takze kdyz to nemam elemental ale chaos, tak mam smulu OK

CHA1NDLER: ha, dik, tohle jsem si jeste neosvojil.
    Jak to myslis ze je to spatnej base pro miniony?
    GURBON
    GURBON --- ---
    A jeste druhej dotaz/prosba. Nema nekdo neco v zahradce, cim by se dalo zbavit ty konverze phys na lightning na tomhle? Ponekud mi to zkurvilo build.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Nevite nekdo, jestli nejakym catalystem jdou zvednout ty vlastnosti na prstenech co padaj v distant memory? Konkretne mi jde o Agony crawler a Herald buff na tehle: https://poe.trade/search/atomosikehahir
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Jen abych vysvetlil, nenapadam, jen zdravim. Sam jsem tady vznesl uz tak 300 obvious otazek :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Priteli, dalsi hra kde jsi prisel lamit? A nepomaha strycek google? GL HF anyway. Poe je super, dumb friendly :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: je to pod Atlas, a regiony jsou vsechny stejny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Ahoj, je to na podej i craftofexile.
    Scroll harder!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - 3.13.1e Patch Notes Preview - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3060987
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zdar, kdyby nekdo chtel chvili pobehat s aurabotem, dejte vedet.. muj char je Kocika
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nechapu, ze jsem nestreamoval uz driv, vsechno co se o jejich rng povida je pravda... :-)

https://www.twitch.tv/evilmindcz/clip/RenownedKathishPartridgeBigBrother-sGYDqKx6yc6ZPZLZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam