• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Asi to zkusim taky, ale na ssf, coz bude mit hodne jiny prubeh, nez bude jewel :D (jestli bude)
    Ale phys varianta a nebo cold varianta je taky dobra a rozhode mi to da dost zabavy an celou ligu :)

Ted jsem poslednich par dnu nehral, ale dotahnul bych to na 30 challengi, na tech 36 bych musel mit trochu jiny build. Ale ritual byl fajn liga.

A mam dotaz na clarity s generosity - jak moc je to dobrý a důležitý u těch mágů?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ne uplne stejny, nektere veci budou pravdepodobne nedostupne, takze to bude hodne jine... ale jinak jo, summony, a bude jich o hodne vic nez minule! :-) Jelikoz to zase vypada na mechaniku, kde potrebujes hodne dmg na malem prostoru, tak to proste doslova zadoni o vaal skeletony. Teda pokud nebude neco v changelogu, zatim krome nerfu specter z Harvestu nebyla nikde ani zminka, takze to vypada dobre.

Premejslel jsem chvili o tom buildu co hraje Matth se Salvem, ale chvili jsem na nej koukal, a jako nemam rad veci, kde kdyz nedas sekvenci klaves v presnym poradi, tak razem mas 0 dmg. Navic mam pocit dost z toho manifesta se ho tyka...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja chtel jet znovu carrion golemy, tak snad to nenerfnou nekam uplne do prdele :-D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Planujes jet stejny build?
    Ja ted uvazuju nad tim co jet, asi jako vsichni a build co jsem si rikal, ze bych mohl zkusit nerfli asi na 5 frontach :D To jsem necekal ze pathfinder je takova meta..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, nic se me netyka :)
    jeste jsem zkusil nez se char presunul z ligy vyzkouset zmeny, co chci hrat ted, a vypadalo to super, i jen s random equipem co jsem posbiral ze svejch stashek na prodej jsem byl tanky jak prase

jinak mystery box jeste funguje, dostal jsem tuhle helmu s modrym plamenem, tu budu nosit! :)

What's in the Warlord Mystery Box?
    https://youtu.be/IC90KNmfE1o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Super, diky moc za informace. Tvari se to fajne :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    A opet free myster box za pointy, ale konci to uz zitra
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekny odmeny, to pojedu na jistotu :)

Path of Exile Ultimatum: Challenge Rewards
    https://youtu.be/KGDjGEKEXFE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: dvojka letos nebude, jen ukazali dalsi akt z ni. Vypada to pekne.

Ultimatum se soustredi na revamp odmen ze vsech predchozich lig - tj. vzali odmenu z kazde ligy, tak jak byla v core, ale vylepsili ji, aby davala smysl v celkovem obraze. Teda, teoreticky. Takze treba v labu si na konci muzes vybrat ze 3 enchantu. Temple ma na konci dropy podle toho, jake mistnosti jsi v nem udelal, a navic se da itemizovat a prodat. Breachstony se updatuji na lepsi stone blessingem. Syndikati maji dalsi ctvrtej level odmen v pripade, ze k nim jdes pres zabiti Catariny. A tak podobne.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Nebylo by nejake rychle shrnuti co se delo a co se na nas chysta ? Nemel jsem bohuzel cas nic sledovat. Takze spusti 2 a k tomu dalsi normal liga, nebo 2 jde do bety ? Predem dekuji za jakekoliv info.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak uz je to venku. Ceka nas Ultimatum a to bude nálož!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tyhle to jsou

Path of Exile: Faith Guard Wings
    https://youtu.be/q-kSshreKXM
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dneska opet Drops na kridla :-) tak sledujte
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dneska stream o nove lize, kdo se bude koukat 30 minut dostane microtransakci zase, tak to nepropasnete :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Kazdej ne :D ja se jeste blizim 36 challengim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se ceka na start dalsi ligy ne, tuhle uz ma kazdej dohranou :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Taky mi to tak prijde :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nevim, vypada to jako breach, zase, ne? :)

Announcements - Path of Exile April Expansion Teaser - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3075476
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tak treba neudelat schvalne Einhara je skoro to samy, a je to tam veky, jsem to pouzival ted docela, protoze Einhar za tebe v aktech zabije skoro vsechno sam... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam