ORBIT: aha tak to jsem vul, jak jsem to chtel testnout tak jsem jen vyndal zealotry a dal claritu, a uz jsem to nedomyslel... tak dobry vedet, ze i bez clarity to fungovalo pekne! :-)
Jsem ted zkusil jen ciste vypnout archery, tj. mam pro ne naprosto nevhodnej 6L i strom, a stejne jsem T16 probehnul v pohode.
POB nemam, v podstate je to ten strom co mam ted, tj. poberu vsechny veci na manu co mam. Dalsi zmeny v zavislosti na equipu, je dost nejasny, jak ted budou vypadat barvy v harvestu pripadne 6W astraly apod. Kdybych mohl mit 6W astral tak bych zkusil obetovat ten svuj 7L, a natocit na nej endurance on hit, coz nahrazuje 1 muj cluster. Tim padem bych potreboval o dost mene dex plus bych mel ty body z clusteru. V takovym pripade bych pravdepodobne prekreslil spojeni kolem avatar of rire, a vzal druhej cluster, a zkusil nahradit tu dmg pres takovej ten 10ex base large cluster.
Ale nehrotim to, vim ze ten dmg byl ted velikej overkill, takze primarne postavim tu MoM/agnostic defenzivu, a pak se uvidi na co budu mit currency.
Varianta je pak mit skeletony v helme, kde muzu udelat 7L taky (shaper/elder essence craft), a uplne mi to uvolnuje ruce pro chestu. Ale takovy stojej tak 100ex na standardu, v lize jsem se bohuzel nestihnul podivat jestli vubec byly na prodej...