• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HRAFNAIN: Bartuc ne, nezasouzi :D A nad Gurbonem jsem uvazoval, ale uvidime jeste.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LIQUIDFREAK: pridej taky GURBONa, no a BARTUC se uz prihlasil sam :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: To je Tvuj problem kamo :D Ja jako master yoda s tim nic neudelam, ani vlastne nechci :DDD
    GURBON: Hele resil jsem to s panem NYXem, a tu funkci nepremigroval, respektive takova ta user nastenka neni zatim v moderni verzi. Ale mam v planu se v nejblizsi dobe zmastit a pak mu napsat, ze v roce 21 fakt nemuzeme bez odkazu na nase podprumerny profily zit :D (zmasteny jsem jiz dnes, ale nikomu to nerikejte O:-) )
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: tak muzes neco spachat s tou nastenkou, nakouknuti na to co ostatni hrajou se mi taky libilo .)

BARTUC: mlc! aspon se o to bude nekdo starat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: me se to nelibi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Just fyi, WOJTISHEK mi dal tudle diskusi, známe se léta. Takže asi ok.
    Kdyby se to někomu moc nelíbilo tak si řekněte. Dám práva taky asi Orbitovi a Evilmindovi. Může bejt?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: Ok dik, fajn ze problem neni u mne. Je to ale zvlastni, ten punc navratu do dialupu. Nastesti je to maly :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: vcera vecer se mi to taky delo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele vcera i dnes nejaky maly minipatche? Ale, stahuje mi to hrozne pomalu, net mam ok. Mate podobnej problem? Stahovat 32MB rychlosti 20KB/s je fakt "sranda".
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja ty lioneye delam normalne na stolecku. Jewellerama az do 5 modrejch, posledni na 6s uz beru cokoliv, a pak musim tim padem shanet jen 1 non-blue na blue. No a pak to linknout no, to bejva horsi pro me... Hotovej 6L kupuju jen kdyz ma super staty, protoze usetrim za divine, pripadne pokud uz ma kvalitu na life, nebo Hillock kvalitu atd, proste cokoliv mi pomuze zrychlist moje kolecko: 6 modrejch - 6L - kvalita - white sockety --> double corrupt. Paradoxne tuhle ligu jsou corrupty nejmensi problem, mam jich asi 5 jeste v zasobe jen svejch vlastnich. No a kazdopadne zatim mam krasnou stoprocentni statistiku puffu v templu... :-(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: A prophecy se neprodavaji?
    6L lioneys vidim za 5,5 ex online :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Co s tím má společného unique chest?
    Barvení je stejný pro všechny itemy.. a vorici ftw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jako treba ten Razer Dance jak ted pridali to uplne nuluje :-) ale i predtim jsem mel dobrej, to delam kazdou ligu ze proste natocim treba dvacet jewlu jako trochu pouzitelne, a vaaluju dokud nedostanu ten corrupt, je to jako velky QoL
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: vsak tam pisu 40 procent jenom :) asi bych dal vic ale kdyz chci u toho realne davat i Alvu... navic pri cene 30c i za nejhorsi kamen je stovkovy delirium docela draha sranda dneska, navic zbytecna, kdyz mi primarne jde o base dropy.

BTW jakou zonu ted farmite s watchstonama?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GURBON: GURBON: J no vidim, spousty let to bylo na wojtase, ted se to cely nejak rozesralo :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: Taky je dobry, ze ted nikdo nema prava k pridelovani prav :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: bych si tipnul ze to bude spis novym nyxem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele odkazy na nase profily z nastenky zmizely po uploadu novyho nyxu nebo to nekdo promaznul?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: jinak flesh mam kvuli te max resist (plus dalsi na stitu). Ailment imunita by byla urcite zajimava, ale nemyslim si, ze kdyz ted mam nahodnych 15 odsud, ze by bylo tak hrozne snadne to ted dat na 100... Ale muzes me presvedcit o opaku! :-)
    Na EC jednak nemam socket, coz je u summoneru spis pravidlo, a druhak nechci kouzlit v zadnem pripade rucne, a na levem tlacitku uz mam stity.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to se pocita z unreserved, puvodne jsem proto mel jen claritu, ale pak mi prislo, ze jsem tak desne v pohode s tim, ze jsem risknul pulku many sezrat zpatky skitterbotama. Puvodne jsme tu teorycraftili, ze je treba dostat mana regen k tem 20 procentum (abys drzel oboji), ale ukazalo se to jednak jako obtizne, a druhak jako zbytecne. Dokonce i tech 30+ mana recoup, co tam lidi hrajou, mi prijde jako hroznej overkill, proto mam ted tusim 1 ring a watchers eye.

Ty dalsi rady predpokladaji, ze s ultimatama mam problem. Coz nemam - dokonce ty dmg nody ani nectu, muzu tam vicemene naklikat cokoliv a nemuzu umrit, pokud neudelam nejakou velkou hloupost, jako treba ze bych stal na miste apod. Dokonce jsem ted daval v pohode i ultimata na T19 delirium, sice jen 40 procent, ale vzhledem k cene kamenu asi ani tuhle ligu vic behat stejne nebudu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EVILMIND: realne, nerikam nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam