• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: ORBIT: 10x prophecy, hodina na kanale = 0 lingeringu :D
    Kdybyste ho nekdo pls videli, dejte vedet kdyz budu on :D Diky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, ja doufal ze ho prave diky tem minionum vyndam mnohem jednodusejc, faktem je ze v posledni fazi sem solo nikdy nebyl. Ale nepovedlo se, personal faily, trosku zmatek. Ja tam proste nikdy neprezil, at mne tahal orbit nebo croon. Nevadi zkusime priste :) A jak sem rikal nize, je to fakt debilni fight, taky sem ho tam hledal jak mamlas :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja tam ted sel se skeleton magama a bylo mi to houby platny. Zajebal to tam kolacema, ze se nedalo hnout a jeste pres ten muj chumel prd vidim. S melee jsem na tom podobne jak pises. Zatim nejlip mi to na nej slo s totemama. Cekal jsem ze s tema magama to bude podobny a zatim nebylo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: fakt je to lehky :-) ale treba ted s tim CWDT looperem jsem zjistil ho nedam (resp. na nekolik smrti), protoze jakmile me v kolotoci hitne ten laser, tak mi to vypne v podstate celou mechaniku a zabiju sam sebe. A takovej skiller jako nejsem aby me to nehitlo, takze holt na Siruse reloguju. Tj. pointa je, jo, jsou chary, co to na nem maji proste horsi no.

LIQUIDFREAK: s minionama je to zrovna lehci, protoze nemusis resit, jak se furt portuje po arene, oni ho targetujou sami. S melee buildem jsem mel treba vzdycky problem ho vubec najit, bo jsem slepej a fakt jako nevidim jak mi v guilde vzdycky radej "přece vidíš kterým směrem se podívá, tam se pak portne". Ne, to teda fakt nevidím kam kouká... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Hele ja se dycky nechaval potahat a to byla chyba. Ted hraju poprvy miniony a kdybych nebyl debil, tak je dole. Vse personal faily tak neres, priste se povede :D Navic sem si natocil video, tak vim presne. Byl sem ve 4ty fazi, a nechal se dycky blbe chytit do pasti, nebo nevybeh z kruhu a tak. Proste šulin no :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    já se to učil cca 2-3 ligy zpátky stímhle.

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2554248 a můžu jen doporučit.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: jinak co se týká Siriuse nejlepší je si udělat jednu ligu fakt tanky build klidne co soakne i meteor pak se ten fight krásně naučíš a dáš to relativně s čímkoli pokud máš nějakou normánlní dmg a nezabíjíš to 30 minut.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Diky. SUNBEAM: ORBIT: Take diky, jo to ja netusil. Neresim miliardu veci ktery bych resit mel a pak placu :D Typicky liqui O:-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LIQUIDFREAK: Tuhle ligu muzes dat offering do map devicu a otevre to nahodnej trial. Imho to vic easy uz byt nemuze
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: od týhle ligy můžeš k mapě do map device strčit offering, v mapě je pak random trial
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: Joini kanal global 820 tusim. tam se najdes free nebo za small fee jakykoli lab hned od zacatku ligy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ha twe, dream trial prophecy muze helpnout. Uznavam sem vul :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: Jo takhle to jedu, ale ja spis myslim do ty doby. A i v techto mapak vcetne scaraba padne kulovy, nebo naky 1-7 jebky.

Kazdopadne, co mne toci totalne kazdou ligu, prvnich pet labu padne hned, a ten posledni ne a ne padnout. Nejde to nejak ojebat? Proste jak kreten litam se sesti body misto osmi, protoze lab kazdou druhou mapu, ale ten posledni ne. Minulou ligu furt nepadal stinging, ted zas linger.
    GURBON
    GURBON --- ---
    LIQUIDFREAK: mluvis mi z duse :D Sice jsem ho uz zabil mockrat, ale on urcite vickrat me. Deathless se mi nepoved snad nikdy. Nenavidim ten fight.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: 14+ full chisel alch val a nikdy jsem nemel problem obcas nepadne nic nekdy i 4-5 v 1 mape.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Ja mam hlavne problem na zacatku, nez se dostanu na naky aw level a complet bonus. Hlavne mne sere, ze sem dal 5x nakej scarab na mapy a nepadla jedina.
    Prave sem nedal siruse 5, nejzkurvenejsi boss fight ever. To vymyslel fakt totalni curak. Je mi jasny ze to davate jednoduse, ale ja ho dosud nedal solo a asi se to ani nikdy nestane. Vymrdanost kapitalni, dpc ja mam nervy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    obcas na zacatku ligy se tak zda, ale jinak uz naopak nekolik lig v endgame nikdy nemam problem s mapama, myslim to bude od doby, kdy jsou ty bonusy za completition atlasu

a to ani nechodim zadnou extra kvantitu, random alch, ted jsem chvili behal dokonce jen bily red mapy (kvuli trialmasterovi) a i tak v pohode drzim map pool
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele chlapci blba otazka, ja se tedy plus minus od roku 2013 navratil nekdy v metamorphu, ale prijde mi ze ligu od ligy a specialne v teto vubec nepadaj mapy. Vysoky % mapy chodim, a pada to fakt mizerne. Treba jedna mapa za 3-5 map. A specialne mne vytaci jak si das scaraba na 30/50% a padne uplny hovno. Je to jen muj pocit, nebo je to fakt horsi?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    View Profile - Path of Exile - mr_orannge
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mr_orannge
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    View Profile - Path of Exile - sunbm
    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/sunbm

a tady celej nyx guild si to můžete projít aspoň ty aktivní no
    Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/guild/profile/42781
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam