WHITEANGEL: tak zrovna bestiary byla cela nedomyslena, ze jo, site zrusilo az zavedeni do core :)
Jelikoz kazdou ligu jedu na 40 challengi, tak vim, ze mi liga proste vydrzi relativne dlouho, protoze tam budou nejake grindovaci veci, co nejdou uspechat, prestoze treba postavu mam hotovou vcetne minmax equipu uz prvni tyden, tak pak muzu v klidu hrat a je to cca na ten mesic pomerne intenzivni hry.
Naopak muj kamos z guildy na challenge kasel, a jeho cilem je vyzkouset vsechny zajimave nove buildy co se objevi, takze proste udela treba 15 buildu, kazdej pak na konci rozproda zpravidla za mnohem vic nez koupil, a konci proste s nekolikamirrorovou postavou na konci. Vydrzi mu to dlouho, ale nikdy ne tak dlouho jako me.
A podle me tohle jako funguje pro vsechny, jen se lisi jejich cile. Malokdo asi vydrzi hrat ligu fakt cele 3 mesice, aby to porad bylo nejak nove a zabavne. Samotnej profit a rychlost jakou ho delas pritom neni uplne relevantni, samozrejme pokud prave tohle neni necim cilem (treba delat projekty typu "kolik vydelam na 100x T19 delirium"). Ani si nemyslim, ze by mohla existovat mechanika, co by ligu udelala tak zajimavou, ze by tohle bylo jinak. A v podstate to je dobre - takhle mi PoE jako hra vydrzi roky, protoze mam relativne dlouhou pauzu mezi tim, kdy jsem skoncil s aktualni ligou, a proto se na tu novou muzu uprimne tesit, bo jsem uz dlouho nehral.
Vlastne me napada asi jedina vec, co by to mohla zmenit - race sezony. Dokud existovaly, tak me liga drzela mnohem dele, protoze jsem racoval vsechno co bylo v dobe, kdy jsem online, tim padem nebylo tolik casu na ligovej obsah. Fakt skoda, ze to GGG nejsou schopny rozchodit znovu...