• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Tak reddit byl čistou rakovinou už tak poslední dva roky, bylo jasný, že tahle liga tomu fakt nepomůže.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Hmm slušnej šitstorm na redditu. Já mám pohodičku na standardu, ale je to fakt tak špatný? Skoro každej item / gem má nerf :D Totok mě obzvlášť pobavilo:
    Oops I guess : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/oywp00/oops_i_guess/

+ GGG: "We're really enjoying reading about your experiences with the recent changes." - LoL, jasně, věřim.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Totok úplně nechápu, ale ukládám si pob pro inspiraci :)
    The un-ascended lunatic has hit 100, rank 2. : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/owisl5/the_unascended_lunatic_has_hit_100_rank_2/
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Tak cajk, jsem stale na 2008/2010 hp s bloodrage a facha to. Kdyz prestanu utocit a potvory mi davaj, hp se obnovuje.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Jako nechci se vzdat blood rage a frenzy chargu.. to mi pridava kotel dmg.. nicmene Wiki rika, ze prej v pohode (asi si udelam doktorat na poe :D):

If the player is affected by damage over time, such as from Blood Rage, the player can remain at full life by offsetting the damage with enough regeneration or leech.[1]
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K0COUR: tusim ze ne, tam musis mit 100%
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    díky za odpovědi. a ještě jeden lama dotaz - pokud mám např. 4000 hp max a mám 3998 HP (99.95%), jsem na full life?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K0COUR: nejsem expert na Poe,ale takhle to imho fungovalo dycky. Jen to predelali v ramci slovickareni. Pokud chces jet BR, tak se tenhle pasek nevyplati. Degenu se bohuzel nevyhnes, ale zase, pokud mas neco naleechovano a chytnes degen, tak ti to muze zachranit prdel. S BR bych to ale nejel imho
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    vzal jsem to po prvním labu a zatím mi nepřijde, že by to nějak efektivně fungovalo. doufám, že se pletu .)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    BARTUC: řeším složitosti, protože to dělaj složitý (a advenced mod description mlčí) :) každopádně tu slayer ascendancy předělali (dlouho jsem poe nehrál) a popis změnili, proto to řeším. jedu blood rage, takže technicky nejsem na full life. nebo když na mě něco hodí degen, tak taky nejsem na full life. tzn. mi to přijde podstatně slabší než před tím
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: To pridali kvuli novym low life skilum, ktere rezervuji life. Takze se to tvari jako ze tvuj life je polovicni, ale
    nedostavas takovy pecky a cast dmg se preede na degen. Myslim ze zmenili wording kvuli tomu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K0COUR: imho hledas slozitosti. Je to jen prejmenovany "while at full life" kvuli ruznejm rezervacim hp a tak. proste jakmile mas nereservovanej hp plnej, tak to spousti efekt toho pasku
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jj tuhle mechaniku dobre znam, ale co konkretne znamena "when unreserved life is filled"? to tam pred tim nebylo a je to pro me novinka. hraju slayera a tuhle nodu posunuli hned na zacatek stromu. advanced mod descriptions nic dalsiho nepovi.. jak jako filled? :) je to nerf, nebo jak si to mam vysvetlit? dlouho jsem poe nehral, tak jen cumim na ten kotel nerfu a jako trochu wtf.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K0COUR: to znamena, ze se ti naleechovanej life jakoby ulozi i kdyz mas plny HP a pak kdyz klesnes pod 100% hp, tak to automaticky popne. To dela nejakej pasek tusim a je to mega silny.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    hele, jak mam chapat totok: "Life Leech effects are not removed when Unreserved Life is Filled"?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja byl presvedcenej od zacatku, ze je to bug, protoze doted neexistoval zadnej summon, co by se po opakovanym pouziti skillu neudelal znova, takze bylo jasne, ze to proste v GGG nikoho nenapadlo... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: koukal jsem na nějaký video s těma dvěma gemama a úplně jsem si říkal "tyjo, to je vlastně super nápad, jak umožnit nějaký zajímavý interakce mezi skillama"

ok, no :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zde casosberne zachycen vyvoj meho Reaper buildu v dennich obrazech... :-) RIP

dneska navic v patchi fixnuli to, ze bylo mozne pouzivat dva Reaper gemy, jako bug, tj. teď už je uplne dead

K0COUR
    K0COUR --- ---
    GURBON: no někdy je udělat build poměrně složitá věc. jestli jsi jel podle sebe, tak to úplně chápu, já bych na tom byl asi stejně. nicméně třeba leveloval s jiným skillem (a taky je snadný s tím umřít)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam