• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    sem si po 14 dnech neaktivity chvilku zahral :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: cajk, btw. mělo by toho zmizet víc. třeba talismany. a spousta karet (ty jsou ale zaplacený hráčema, takže bohužel zůstanou)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: já je teď točím víc, protože potřebuju multicraft, ale jinak jsem na tu mechaniku spíš už rezignoval. Ostatně GGG taky, Chris v jednom z těch podcastů říkal, že prophecy brzo zmizí.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: Tak to je cajk .] Ja od ty doby co je ssf se obcas pokousim linkovat shavs a zatim nic :)

Jo a vcera jsem spotreboval vsechny coiny (asi 1300) a pokazdy, kdyz padla zajimava prophecy jsem si udelal carku. ... Ani jednou, pratele :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja konecne nasel recept na dobry linkovani, jelikoz tuhle ligu jsem potreboval jen 5L, a na chestu co nestala nic, tak jsem si koupil plnej batoh chest, vsechny je 6s, zapnul jsem textovej filtr na 5L+ abych neco nepretocil a pak jsem jen jezdil fusingama pres obrazovku cik cak - a na 1800 fusingu jsem krome vsech 5L dal i trikrat 6L.
    Akorat tohle asi nebude uplne fungovat u drazsich base... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    GORDHART: 1k, to zamrzí no.. já teď taky přes 1k a nic, pak jsem vyhrabal pledge of hands a na 7jews a 1 fus :) takže běhám novej char
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Už jsem tím 6linknul Femur of saints. Což je asi trochu waste, ale snažím se ho 6linknout už většinu ligy a padlo tam 1k fusingů :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Na co to použiješ?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Tři ligy jsem na ssf neměl 6link.

A teď právě...

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Announcements - Recent Topics from Community Podcasts - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3174380
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo, chtel jsem to zkusit, ale jelikoz vetsinu veci mam nastavenou, ze se (ne)ukazujou malinkym/preskrtnutym pismem, tak mi to nepomohlo moc, bude to chtit nejdriv naklikat uple novej filtr...
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Added an option to stop items on the ground from rendering if they're hidden by your item filter, which can help improve performance. This can be found under the Game category in Options.

prej to funguje dobře v "juiced" mapách
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Je to vážně hodně dobrý !
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: to je HROZNĚ dobrý!
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Do ceho? Arakali? to asi ne, z toho jak jsem na to koukal by me to nebavilo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to je vlastne pravda, jdes do toho? :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Spektry jsou stale OP :)
    Jinak arakali fang se da celkem dobre chancovat pres gambl :)

GORDHART: Ale je to proste rng drop, mas kliku .) Grats
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: jojo, měl jsem dost kliku, že mi padnul dost brzo a šel jsem z normálních kostlivců do magů někde v bílejch mapách.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zajimavy, me se furt smejete na discordu, ze hraju magy, a tady se odhaluje jejich nejvetsi fanda! :)

Kazdopadne jsem spokojenej s pavoukama (i kdyz pro ssf je to jeste vetsi gate nez gem samozrejme), ale furt mam v planu, kdyz mi liga vydrzi tak dlouho, jeste zkusit nejaky maximum nabuffovany skelemagy, az nasporim currency. Zatim se bohuzel ceny vaal orbu drzej jak svina, takze i jen vyroba chesty z jedinyho base, kterej je tam aktualne na prodej, by me prisla na 60ex... :-/

BTW vcera v delve dve aura nody na jedne obrazovce, a z jedne me padlo presne co jsem si vzdycky pral - astral plate 110hp +1 spectre dva volny suffixy. Skoda ze o nekolik lig pozde... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam