• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: hmm hmm tak daleko jsem se jeste nedostal :-) mam nejak desne malo casu na hrani, tak teprve kompletuju atlas a navic se seznamuju s buildem a ascendanci co jsem nikdy nehral, tak to jde pomalu :-) Teprve jsem otevrel slot, abych mel dva itemy a dve mapy (koukal jsem, ze jdou 3, ale ani nevim jak) Ja tam zatim davam jen veci na 6l a snazim se je nejak rozumne prodat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: scourge je v pohode i na craft, staci si proste otevrit stranku itemu na poedb, podivat se co tam muze bejt pozitivniho, co negativniho co te neovlivni, vybrat co chces pro sebe... a pak to koupit, bo je nepravdepodobny ze to udelas sam... :-)

Ja nosim tri veci uz, boty na +1 skeleton, ring na +30 str, a ted jsem peclive vybiral Darkness Enthroned belt - ten je super vhodnej bo nema vubec zadny staty, takze se corrupti pekne. Takze jsem si udelal na nej live search co hleda cokoliv pozitivniho, a soucasne aby jako negativni efekt byl vzdycky pomalej regen z mana lahvi, bo zadnou nemam... 8-)

GORDHART: vime, ale to nesnasim, chci videt kdyz nejakej mam :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Víte, že si jde zobrazení questů vypnout, žejo? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: taky me to tam sere :-D nastesti chybi uz jen posledni kousek :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: to teda, ja mel hned na prvni mape, a potkavam furt... dokonce jsem je zacal delat, bo me sere, ze mi tam furt sviti otevrenej ten quest na trialy, a optimisticky doufam, ze pak zmizi... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jojo, hlavni goal je dostat se ke scourgovanym mapam a pak to sype jako prase. Scourge jako takovej na itemy je imho jen na 6 linkovani itemu :-D
    GURBON
    GURBON --- ---
    K0COUR: chce se to dohrabat ke scourgovani map a pak to celkem muze sypat... jinak z gearu mi to zatim taky neudelalo cokoli pouzitelnyho.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    cajk.. v tom pripade ale nechapu, proc tam ty trialy furt jsou :] no, maj to nedotazeny, jako vzdy. osobne jsem rad za ty qol, ale scourge mi teda nedalo zatim vubec nic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja teda taky potkal prvni az nekde ve zlutejch mapach a na lvlu 86 cca? Tusim ze mi nekdo rikal, ze to menili a trialy jsou az na zlutych mapach. Nicmene klic stoji par C, takze jsem koupil a pohoda :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Na vstup do uber labu ti teď stačí jen klíč, nemusíš mít kompletní set triálů. Ale jestli jsi nenašel ani ten jeden, tak máš docela smůlu, no.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    panove, taxem zkusil scourge ligu a teda nic moc.. ale trapi me jedna vec - jel jsem uz snad 100 map a nenasel jsem zadnej trial - delam neco spatne? wtf
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    ciwe neštvěte mě. drahá je doma v izolaci s kovidem, tak nemůžu k počítači zrovna na start ligy. ne že by to na ssf byl takový problém, ale stejně koukám přes plot a tiše závidím.
    KULA
    KULA --- ---
    To jsem si taky mohl někde přečíst co dělat s Blood Crucible dřív než na to přijít náhodou v 42 levelu...Doufám, že to nikdo nenosí jen tak v inventáři jako já.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej update po ranu, jsem si rikal co se to na me sype najednou lootu :)

Announcements - Changes to Rewards in Path of Exile: Scourge - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3195939
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    fronta už dávno jede, opkud jste to někdo nestihli..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: parada, to bude k mymu planovanymu fire buildu v cervenem krasne ladit :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem doted vubec nevedel, ze MTX, co se vzdycky prodavaji na Halloween, jsou jedinecna, a uz se pak nedaji znovu sehnat...
    protoze tuhle helmu bych definitivne nosil! :-)

Path of Exile - Decapitation Helmet Skin
    https://www.youtube.com/watch?v=K7YPXRsx0eE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aktualizovana odmena za 12 chall (tj. v podstate free)
    to jako respekt GGG, nemuseli to vubec delat, uz predtim to byl dobrej skin, a na vsechny zbrane hlavne

Path of Exile: Scourge Challenge Rewards (Updated Weapon Skin)
    https://www.youtube.com/watch?v=wJSiZA9oNlI
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Torrent už jede, pokud chce někdo začít stahovat než třeba půjde do práce nebo tak...

Announcements - Path of Exile: Scourge Launches Soon - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3187997
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jo ja koukal n a Ghazzyho jak o tom mluvil na streamu. Co se tyka tech minion damage nod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam