• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: kazdopadne na mape myslim tyhle mody vubec nejsou, jen primo v logbooku jsou asi tri podobny veci, co zpusobi imunitu, a je treba si to hlidat (zrovna blok je 50 procent treba takze staci nakliknout dva a jsi v pytli). Ze by byli imunni kdyz jsou daleko vytazeny si nemyslim.

BTW netusi nekdo, cim se lisej barvy kytek v harvestu? (zluta, fialova pod - je to parametr na sextantu)
    Chybi mi posledni RNG challenge (zdvojnasobeni divination karet), a rad bych to podporil nejakym sextantem, ale nejsem schopnej nikde dohledat, jestli nejaka barva ma vic divination karet craftu, nebo vubec jaky je tam rozdil...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Jo diky to vim ale nikdy jsem to nekontroloval hlidal jsem jen zluty affixy s immunitou.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: V pravo dole je symbol, na ktery kdyz najedes mysi, tak ti ukaze mody expedice.. Mala modra ikonka.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Hele ten block me nenapadl za to bych ruku do ohne nedal. Problem je ze se clovek uz vetsinou nepodiva pac je tam tolik monster ze jsi rad ze zijes.

Nicmene na me to spis pusobi tak ze kdyz je vytahnes hodne daleko od te expedice tak jsou proste immune na cokoli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: a jsi si fakt jisty, ze jsi jim to nenaklikal jinak? V expedici se vybrane mody spinaji postupne ve chvili exploze, takze je uplne bezny, ze monstra na zacatku zranujes krasne, a pak jsou najednou imunni - nikoliv na element co mas, ale napr. kvuli 100% block damage, apod. Resp. na mape to udelat je umemi, ale v logbooku je to dost bezny... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: Ja to mam every league ale zajimave je ze se to deje az kdyz mas full tree a juicujes mapy v low lvl contentu se me to nestalo nikdy. Mozna to buguje nejaka noda ale lidi na to na forech nadavaj kazdou ligu co vydali expedici takze neco na tom bude :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To se mi tuhle ligu nestalo ani jednou a expedice jsou jeden z mala contentu, ktery tam mam porad. Jednou jsem si zapnul nekolikanasobny regen ze sjem nebyl schopny dve mobky zabit, protoze to kazde 3 vteriny doregenily, ale to byla ciste moje blbost.
    Ale ze by neco neslo zabit, kdyz jsem jim nenaklikal imunitu? To ne.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: mluvim o tom ze odbouchnes expedici a nektery monstra se nedaji zabit i kdyz jsi jim treba predtim ubral nejake hp, proste maj 60% hp a solis do nich 2 minuty dmg a nic se nedeje a jsou to obyc byli moby. Deje se to uz X lig a porad stim nejsou schopny nic udelat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: To pak ale nesouvisi s expedici ale je to problem arch nemesis. A nebo te spatne chapu o cem presne mluvis :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Jenze ja mluvim o tom ze ty monstra jsou imunni i bez immunity na urcitou dmg. Nejsem zas takovej noob abych tohle nevedel :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: V expedici si naklikas sam proti cemu jsou immuni, takze tam neni na vine ggg.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Btw tuhle ligu opet narazim na nesmrtelny Expedition monstra doufal jsem uz to konecne fixly ale ne zacina ztoho bejt dalsi wowko mrdame na vas delame akorad new packy a jiny serepeticky a serte prachy...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Tak oprava ten Divine Flesh nefunguje jak jsem si myslel.

Since damage taken as does all calculations simultaneously this also means that the initial damage can not be shifted any further.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ten Evade neni mandatory ale pak to chce stun immunity
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    ORBIT: To neni specificky build spis interakce mezi urcitejma vecma vetsinou se to hraje na poison pac pathfinder ma dobreou synergy s poisnem da se hrat poison concotion nebo scourge arrow blade wortex tech buildu je vic.

Chce to nejakou currency a nebo bejt master crafter ale i to vyzaduje currency.

Jde o defense :

1. 100%phys to element damage taken. (To je asi nejtezsi cast a tady podle me odpadne vetsina lidi)
    --(Darkscorn/Essence Craft/Okos purity of ice/puriy of elements atd)
    2. 4-5 Flagellant's prefix Flasky + Master Surgeon
    3. Flask Nody + Cluster s alchemist Genius
    4. 90% max ressist vetsinou hrajes Purity of Ice + Eater implicity aby jsi dosahl 90% cold max ress a Melding of the Flesh jewel.
    5. 100% supress
    6. Nejakej slusnej Evasion aspon 70-80% Evade
    7. A to je moje takova tresnicka a myslim ze uz totalni prepal Glorious Vanity s Divine Flesh

Doufam ze jsem na nic nezapomel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WHITEANGEL: A to je co za build?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    No ja presedlal z RF Ing na Flagellant Pathfindera a az pokraftim chestu s 15% phys dmg to cold taken a sezenu oko co ma 12%+10% Phys to cold taken tak budu mit asi nejvic tanky char co jsem hral je to uplne insane.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja to beru tak, ze kdyz musim krome hrani i chodit do prace, tak jsem casual... 8-)

WHITEANGEL: neni to uplne random, muzes probreedovat sance na to, co chces, plus navic muzes pouzivat unikatni sentinely, co vyslovene dropujou prednostne nikoliv procento, ale pocet konkretnich dropu (nasobitelny kvantitou). To mimochodem hodlam dneska testovat, par jich mam, tak pak udelam screenshot...
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: to bych si nedovolil tvrdit :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Tak Evil rozhodne neni casual hrac :D Pari denne a exalty pocita po stovkach :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ja vam nevim.. investovat vic casu nez drive, abych misto farmeni atlas bossu zustal ve zlutejch mapach a pritom se v jednom kuse vyhejbal on-death mechanikam. to uz asi poe neni pro me.. /rant end

EVILMIND: asi mame uplne jinou predstavu o casual hraci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam