• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    CHA1NDLER: ja uz tech zrcadel nasel cca 7 a vubec nic pouzitelnyho jsem zatim nevidel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CHA1NDLER: Tak zalezi i na levelu zone, ze :D
    ja je zatim stashuju, resp ted je asi sebehnu, jak opravili drop rate, ty co jsem behal na zacatku mi nedali nic, tak jsem to zacal jen skladovat.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SUNBEAM: Fiha, to je ale dobře schovaný :D

Strom
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ORBIT: no svůj umím najít na webu viz obrázek (kliknu si na postavu vlevo nahoře po loginu na poe web), ale na cizím nevím, přes characters tam tam možnost nejni

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Mám teda děsně divnej atlas tree, dá se nějak sharovat co mám?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: já jsem jeden exalt dropnul, ale to je vše.. ale podařilo se mi prodrat se až k T16 mapám, tak doufám, že se tam udržím, ale mám skoro všechny mapy.. teď pomalu začít řešit ten těžkej content :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    Asi delam neco fakt blbje, za 90 lvlu nemam jedinej divine ani exalt :D
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    ORBIT: jj souhlas, ssf je nej :) me to ale zajima z principu: wilson tvrdi, ze loot je v cajku, ze lidi dropujou kotel divinu atd. a pak se dozvis, ze lidi s tema dropama pouzivaj hack.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: To me na ssf nezajima :D IDDQD ani jiny cheaty v poe nepotřebuju :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    "There's a 3rd party program that can tell you whether a X-touched rare spawned in your map before you even enter it. That's how these people are farming that much currency. They spam maps in their device until they find one that has it, go in, kill it, collect that one monster's loot, get the fuck out and do it again."

https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/wxykac/comment/iltw0n9/?context=3

W..T..F.. :D

Jako reakce na argument Wilsona, obhajujiciho si novej loot: "I have seen parties in this league get multiple mirrors per day, or find over 50 Divine Orbs from a single monster."
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: Po tom co ted udelali s ligou asi budou muset hodne pridat, aby trochu napravili reputaci.
    Ale ted jsem zkusmo sjel dve mapy a na dropech to je citelne znat. Uz neco dropuju a rekl bych ze asi tak jako driv.

Asi se mi libi ta mysleka kterou tim sleduji a to ze dropy muzou padat z cehokoliv ne jen z kontentu minulych lig, coz ted defacto bylo.
    A smer je to dobry, jen me mrzi ze ten zacatek takhle podcenili a dostali takovy vyprask ze to neni hezky.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Mě přijde, že sami neví jak nový systém dropů bude fungovat v praxi. Tak ho radši před releasem nastavili na minimální hodnoty. Asi se fakt bojí, že víc dropů = rychlej progress = míň hráčů a tedy i prachů. Teď to za oponou štelujou, některý změny imho ani nepíšou a projeví se ihned i bez restartu. Jenže s tímhle přístupem ve finále ztratili kotel hráčů ihned :D

Co mě sere:
    * harvest, po prvním harvestu jsem to zablokoval, po dlouhý bitce s nabušenejma rare monstrama nepadlo vůbec nic
    * exalt <-> divine.. W.T.F..

Naopak byl bych rád, kdyby MF grupy ala Empyrian měli více-méně utrum. Pak by mohli tunit droprate pro normální smrtelníky.

A mám radši, když nemusím řešit dropy za každým packem potvor, ale padne toho pak víc najednou, ty neustálý zastávky pro čekování gearu mě nebavily.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A hlavní zpráva toho všeho je:
    Tomorrow we will post an explanation of what our intentions were with the balance changes in this expansion and what went wrong with our process. We're sorry for the delay on this, it has been a bit of a week.

Tedy zítra by měli dát nějaké smysluplné vyjádření co, jak a proč. Jsem na to zvědavý.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    We have globally increased the drop rate of unique items by 33%. In addition, with the massive item rarity bonuses added to map bosses and multiple-mod rare monsters, they will drop many more uniques than before.

3*0=0
    Uvidíme co ve hře, jestli na to bude čas to ještě pustit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    K0COUR: ten hate na redditu mě hodně nebaví, ale tohle je vtipný :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    RADICETA: vcerejsi patch:
    Globally increased the base drop rate of unique items by 33%. Globally increased the base drop rate of currency items by 25%.
    Je to celkem poznat...
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    K0COUR: Ale... Ale... Ale na redditu psali že vůbec nic nepadá
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    K0COUR: Gratz!
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    jako pardon, 4x6L z jednoho rare? :D
    https://i.postimg.cc/05h36Tnq/4x6.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam